Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam wyniki testu Nace. Wszystko ok!!!!zdrowy chłopak,niskie prawdopodobieństwo każdej z trisomii.Szczescie nie do opisania!!!!
ppieguskaa, arjot, Niqa89, ziolko, SusieOne, Mini89, Klio86, Emisia, Vanilka, Pogoda, axox, malwa88, Robak, I_1985, dana222 lubią tę wiadomość
-
Vella83 wrote:Dostałam wyniki testu Nace. Wszystko ok!!!!zdrowy chłopak,niskie prawdopodobieństwo każdej z trisomii.Szczescie nie do opisania!!!!
cudowne wiesci!!!
ja tez dostalam wyniki Nipt dzis i czekamy na zdrowa dziewczynke wszystko dobrze!
ppieguskaa, arjot, Niqa89, Vella83, ziolko, SusieOne, Mini89, Klio86, Emisia, Vanilka, axox, malwa88, Robak, dana222 lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super za pozytywne wyniki. Ja czekam na pappe mówili mi, że jakby nie tak było. To dzwonią od razu a dziś lekarz niby to robił i opracowywal póki co cisza na szczęście
Ciekawe co z tym glukometrem nawet nie wiedziałam że można dostać
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnyVella83 wrote:Karolika jakie dalsze zalecenia dostałaś od ginki?
-
Hej a ma już ktoras z was wielorodek jakieś uczucie ze to właśnie maluszek się rozpycha a nie jakieś jelitowe przypadłości?
Dziś mnie właśnie tak posmyralo jak w ciazy z córeczka ale śmieje się sama do siebie bo to zdecydowanie za wcześnie by bylo🤔 córeczkę poczułam w 16 tc. -
Klio86 wrote:Hej a ma już ktoras z was wielorodek jakieś uczucie ze to właśnie maluszek się rozpycha a nie jakieś jelitowe przypadłości?
Dziś mnie właśnie tak posmyralo jak w ciazy z córeczka ale śmieje się sama do siebie bo to zdecydowanie za wcześnie by bylo🤔 córeczkę poczułam w 16 tc.
Ja w ciąży z synkiem pierwsze smyrniecie poczułam właśnie w 14 tygodniu! Później dwa tygodnie ciszy i od 16 tygodnia coraz częściej i częściej 😊 także myślę że w Twoim przypadku to właśnie mógł być dzidziuś 🙂Klio86 lubi tę wiadomość
-
Ja myślę że już czuję,coraz częściej nam delikatne smyrniecia,jest to wcześnie ale to też trzecia ciąża.ginka powiedziała:nie wykluczone,że coś czuję.nie są to kopnięcia,tylko muśnięcia,raz/dwa/trzy razy dziennie,szczególnie wieczorem jak leżę na plecach.mysle że lada moment każda z nas poczuje ...
Klio86 lubi tę wiadomość
-
Karolika wrote:Właściwie to żadnych, powiedział że wg niej sprawa zamknięta po wynikach tym bardziej że iść jest dpbre:) . Jedynie na usg polowkowym mam wspomnieć o wynikach żeby dogłębnie sprawdzali serduszko itd. Powiedziała że po prostu musimy mieć z tylu głowy tą wysoką bete:)
Ja zachowawczo łykam acard gdyby obniżone białka miały związek z łożyskiem,i biorę luteinę w razie przedwczesnego porodu.za dwa tyg widzę się z ginka,ale wczoraj esemesowalysmy i póki co można odetchnąć z ulgą. Koło 20 tyg mam się umówić na echo serduszka żeby mieć wszystko w miarę pod kontrola i cieszyć się stanem. Boże!!!!jaka jestem szczęśliwa!!!!!wczoraj płakałam że szczęścia dobrych parę minut,oczyszczające to bardzo. Jestem na wakacjach ale w zasadzie od dzisiaj czuję stan za którym tak bardzo tęskniłam. Pozdrawiam Was z półwyspu helskiego!Mini89, SusieOne, Klio86, ziolko, Niqa89 lubią tę wiadomość
-
Vella to naprawdę świetnie 🌷 z tymi lekami właśnie acard i neoparin oszczędzisz sobie stresu bo one właśnie po to są na te problemy sama biorę od początku je. Echo serduszka to super pomysł będziesz miała wszystko pod kontrolą
Vella83 lubi tę wiadomość
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
ziolko wrote:Ja w ciąży z synkiem pierwsze smyrniecie poczułam właśnie w 14 tygodniu! Później dwa tygodnie ciszy i od 16 tygodnia coraz częściej i częściej 😊 także myślę że w Twoim przypadku to właśnie mógł być dzidziuś 🙂
🥰 🥰🥰
Wczoraj jak się położyłam, czułam delikatne wypychanie przez dwie trzy minuty właśnie.
U mnie tez jakos w ciąży z córeczka w 16 tyg poczułam pierwsze ruchy a potem był jakieś dwa tygodnie spokój i potem znowu 😊
Porównywałam z ciekawości parametry dzidziusia bo w podobnych okresach (roznica 2dni) właśnie robiłam pierwsze prenatalne badania i wychodzi ze druga dzidzia jest większa na tym etapie wiec może dlatego możliwe ze coś poczułam i może to faktycznie chłopiec tym razem 🤔😊ziolko lubi tę wiadomość
-
ppieguskaa wrote:Aa ja po wizycie.. 5cm człowieka. ) 12tc1 czyli 4dni starszy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 11:16
Angelius Provita