Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolika wrote:W następnym tygodniu mają być ciążowe ubrania w Lidlu. Ja chcę kupić sobie legginsy, spodnie jedne mam z Lidla i nie narzekam.
I nie da się przymierzyć przecież..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 09:17
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Karolika wrote:W następnym tygodniu mają być ciążowe ubrania w Lidlu. Ja chcę kupić sobie legginsy, spodnie jedne mam z Lidla i nie narzekam.
Właśnie miałam w planach kupić te ciążowe legginsy w Lidlu i zastanawiałam się kiedy je rzucą. Dobrze, że napisałaś, bo pewnie bym przeoczyła 😉 -
Acha i w carry jest teraz sporo takich materiałowych opiętych spódnic na gumce w różnych kolorach- teraz jest promocja i wszystko za 1/3 ceny 😉. Wydaje mi się, że będą fajnie wyglądały na większym brzuszku. Kupiłam jedną- taką do połowy łydki i dzisiaj będę testować 😁
Klio86 lubi tę wiadomość
-
Ania a znasz w krk centrum handlowe tandeta?
Tam na pierwszej niebieskiej hali jest sklep z odzieżą ciążowa na rogu po prawej stronie korytarz do końca, co prawda ceny czasem wysokie ale maja bardzo ładne rzeczy które da sie zmierzyć 😉
Wczoraj kupiłam tam sukienkę dresowa za 140zl, ale jest również do karmienia.
Tak to jeansy mam z ciazy z córeczka, kiedy mieszkaliśmy jeszcze w de, tam jest w c&a i h&m stacjonarnie dzięki Bogu ogromny wybór, poratowało nie to w zimie jeśli idzie o kurtkę, kupiłam mega fajna parke ciążowa. Mogę podpowiedzieć ze rozmiarówka w c&a przynajmniej regularna. Także leginsy i podkoszulki już Allegro tylko 😉
Mam tez sukienkę dresowa z bon prix, fajna, dobrze się nosi, trafiłam w rozmiar.
Lidla tez sobie chwale, napewno zakupie jakieś legginsy jak ich nie braknie 😊 a tu właśnie plusem są zwroty 🌺Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 09:31
Ania_85_ lubi tę wiadomość
-
Klio- pewnie, że znam tandetę- tylko trochę daleko tam mam i raczej nie bywam. Ale dobrze wiedzieć, że jest tam taki sklep- dzięki 😘 Muszę się tam kiedyś wybrać- ale to już pewnie jak brzusio bardziej urośnie- do września może będę się jeszcze mieściła w to co mam 😉
Ale powiem Wam dziewczyny, że tak dziwnie się chodzi po sklepach podczas promocji nie mogąc nic upolować 😛 Jak na złość było tyle ładnych bluzeczek, w które już się nie zmieszczę 😉Klio86 lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam kilka rzeczy w bon prix i wcale nie były to tylko ciążowe. Getry w hmie r.38.tak to chodzę w samych sukienkach, w tych które mam od zawsze bo lubię zawiazywane pod biustem i teraz są idealne. Do września spokojnie dam radę..
Co do ruchów to cos tam się dzieje ale jest to delikatne i raczej czuje jakby rybka w brzuchu pływała i swoim ogonkiem smyrala to tu to tam,Ania_85_, Klio86 lubią tę wiadomość
-
A to z Lidla na pewno nie będę brała, ja nienawidzę wręcz jak mam coś zwróci oddać wolę kupić dobre przymierzone bo mnie to stresuje - nie cierpię zakupów
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Jak dobrze poczytać forum, przynajmniej wiem, że muszę do Lidla zajrzeć w najbliższym czasie Co do ubrań to byłam wczoraj w H&M i powiem Wam, że się rozczarowałam, bo jakieś liche te ubrania, a kolory ponure. no i na mnie jeszcze praktycznie wszystko za duże Noszę xs i puki co mieszczę się w swojej garderobie, ale pewnie we wrześniu się to zmieni - kłopotliwe trochę, ale kurczę, nie mogę się doczekać Na razie to nic po mnie nie widać, trochę mnie to martwi, ale wczoraj mieliśmy usg, i dr powiedział, że wszystko okmomof3, Klio86, Ania_85_, Robak lubią tę wiadomość
-
Iga66 wrote:U mnie już 5kg na plusie, w poprzednich ciążach prawie po 25kg, ale szybko zrzucilam.
Też będę w sierpniu szukać garderoby- napewno jeansy, W h&M widziałam fajne rzeczy ale i w necie sporo tego jest. -
Ja w pierwszej ciazy czesc ubran kupilam w hm ale polowalam na promocje. Troche przerazaly mnie ceny ubran na kilka miesiecy. W lidlu na pewno dokupie bluzki z odpinanymi ramiaczkami, mam takie z hm i sa fajne. Teraz pare ubran odkupilam od koleżanki
-
Klio86 wrote:Tez mam znajoma która wyglądała super w ciazy i przytyła tylko 9 kg, ja do formy po porodzie tez szybko wróciłam, jednak moja przemiana materii i ciało przed ciąża i w trakcie zdecydowanie protestuje.. tak mój los 😞
Klio86 lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
O dzięki za cynk z lidlem - będę polować na legginsy. Ja kupiłam jeansy z Hm, ale coś źle dobrałam rozmiar- tak jak przymierzyła to było okej, ale jak oderwałam metki i pojechałam do miasta, to trochę zjeżdżały z pupy😉😓 no nic przemęcze się.
Dzisiaj lekarz na 90% ocenił naszego dzidziusia na Małą Księżniczkę 💕Klio86, sasquacz, Ania_85_, Mini89, ziolko, ppieguskaa, arjot, lipa, Niqa89, dana222, momof3 lubią tę wiadomość
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷