Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
lipa wrote:a ja wciąż nie czuję żadnych ruchów, dlatego kupiłam detektor tętna, bo już szalałam z niepokoju, a wizyta dopiero za 2 tygodnie. Tak że chociaz to mnie uspokaja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 10:01
lipa lubi tę wiadomość
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Emisia wrote:Magiczne to uczucie prawda?
Emisia lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
Karolika wrote:Ja też właśnie muszę iść upolować czarne legginsy :p ja dziś rano też czułam ruchy i to bardzo wyraźnie a wczoraj ani jednego, mnie też detektor uspokaja 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 10:21
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
nick nieaktualnyEmisia wrote:O właśnie Karolka! Zapomniałam zapytać jak się sprawdza! Nie ma problemu ze znalezieniem maluszkowego tętna?
chociaż na początku jak nie mogłam złapać to najadłam się strachu :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mini89 wrote:To jaki nosisz i wzięłaś? Bo ja później jadę polować na jeansy.
Chciałam wziąć 34, ale nawet na nie patrząc były małe, wzięłam 36 i są za ciasne. 38 nawet nie było już w moim lidlu, widziałam tylko 40. -
Karolika wrote:Pierwszego dnia miałam problem i bałam się że to moje tętno, ale potem przenalizowalam Youtube, nagrałam sobie tętno które uważałam za dziecka i porownalam z tymi wstawianymi na filmikach i teraz jestem pewna że łapie tętno dziecka:) polecam
chociaż na początku jak nie mogłam złapać to najadłam się strachu :p
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Ja też byłam 😁😁 kupiłam legginsy, super są, jeansy też wzięłam, ale chyba wymienię na większe 🤐 noszę 36/38, wzięłam 38 i są na styk. Boje się że jak trochę kg mi przybędzie, to będą za małe.
Biustonosz też wzięłam 😆 -
ziolko wrote:Ja też byłam 😁😁 kupiłam legginsy, super są, jeansy też wzięłam, ale chyba wymienię na większe 🤐 noszę 36/38, wzięłam 38 i są na styk. Boje się że jak trochę kg mi przybędzie, to będą za małe.
Biustonosz też wzięłam 😆2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Emisia wrote:No ja wzięłam większe - bardziej przyszłościowe 😉 super materiał i mimo większego rozmiaru to fajnie przylegają