X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Noworoczne mamuśki styczeń 2020
Odpowiedz

Noworoczne mamuśki styczeń 2020

Oceń ten wątek:
  • Emisia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dana222 wrote:
    Dzisiaj sa te ubrania w lidlu
    Dzisiaj mój M zapoluje na legginsy - mam nadzieje że zdąży 🤦🏼‍♀️

2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
    Dziewczynka 🌷🌷🌷
    3jvzvcqgwpeazvhq.png
  • Emisia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    a ja wciąż nie czuję żadnych ruchów, dlatego kupiłam detektor tętna, bo już szalałam z niepokoju, a wizyta dopiero za 2 tygodnie. Tak że chociaz to mnie uspokaja.
    Trzymam kciuki żeby w końcu się pojawiły i Cię uspokoiły. Na mnie to wpływa anielsko. Ale przedwczoraj Kruszynka miała day off i pomyślałam że detektor by się przydał😉 nie są jeszcze tak regularne. Ja najlepiej czuje jak leżę na płasko rano lub wieczorem po posiłku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 10:01

lipa lubi tę wiadomość

Dziewczynka 🌷🌷🌷
    3jvzvcqgwpeazvhq.png
  • SusieOne Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emisia wrote:
    Magiczne to uczucie prawda?
    Nierzeczywiste ale bardzo miłe 🍒

Emisia lubi tę wiadomość

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
    5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
    przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
    Angelius Provita
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie muszę iść upolować czarne legginsy :p ja dziś rano też czułam ruchy i to bardzo wyraźnie a wczoraj ani jednego, mnie też detektor uspokaja 😍

Emisia lubi tę wiadomość

• Emisia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolika wrote:
    Ja też właśnie muszę iść upolować czarne legginsy :p ja dziś rano też czułam ruchy i to bardzo wyraźnie a wczoraj ani jednego, mnie też detektor uspokaja 😍
    O właśnie Karolka! Zapomniałam zapytać jak się sprawdza! Nie ma problemu ze znalezieniem maluszkowego tętna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 10:21

Dziewczynka 🌷🌷🌷
    3jvzvcqgwpeazvhq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emisia wrote:
    O właśnie Karolka! Zapomniałam zapytać jak się sprawdza! Nie ma problemu ze znalezieniem maluszkowego tętna?
    Pierwszego dnia miałam problem i bałam się że to moje tętno, ale potem przenalizowalam Youtube, nagrałam sobie tętno które uważałam za dziecka i porownalam z tymi wstawianymi na filmikach i teraz jestem pewna że łapie tętno dziecka:) polecam :) chociaż na początku jak nie mogłam złapać to najadłam się strachu :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam legginsy i kupiłam sobie stanik jeden ciążowy i powiem wam że wygodny mogę go już teraz nosić:p

• Robak Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wybrałam spodnie ciążowe, ale okazały się za małe. Zmienili rozmiarówkę, bo kiedyś w rozmiarach 34 i 36 się pływało.

za85tzc.png
  • Mini89 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robak wrote:
    Ja wybrałam spodnie ciążowe, ale okazały się za małe. Zmienili rozmiarówkę, bo kiedyś w rozmiarach 34 i 36 się pływało.
    To jaki nosisz i wzięłaś? Bo ja później jadę polować na jeansy.

ex2buay3h02dl23a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini89 wrote:
    Ja mam z kolekcji z lutego bo dostałam od koleżanki i mam 38 i noszę 38. A legginsy kupiłam m i s i 9bie są dobre. M trochę luzniejsze ale tragedii nie ma.

• Robak Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini89 wrote:
    Prawie zawsze noszę 36, ale w lidlu zawsze były za duże.
    Chciałam wziąć 34, ale nawet na nie patrząc były małe, wzięłam 36 i są za ciasne. 38 nawet nie było już w moim lidlu, widziałam tylko 40.

za85tzc.png
  • sasquacz Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez po lidlowych zakupach :) kupiłam ciążowe dżinsy, legginsy, stanik, koszulkę i dwa topy 🙈😁 planuje tam jeszcze wrócić po leginsy, jeśli będą, bo są super :)

Emisia lubi tę wiadomość

klz9tv735sof9ei2.png
  • Emisia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolika wrote:
    Pierwszego dnia miałam problem i bałam się że to moje tętno, ale potem przenalizowalam Youtube, nagrałam sobie tętno które uważałam za dziecka i porownalam z tymi wstawianymi na filmikach i teraz jestem pewna że łapie tętno dziecka:) polecam :) chociaż na początku jak nie mogłam złapać to najadłam się strachu :p
    Dzięki Karolka za info. Właśnie obawiam się najbardziej problemów z wyszukaniem tętna i stresu. Na razie będę sobie odpuszczę, bo raz dziennie jak Kruszynkę poczuje to się uspakajam😉

Dziewczynka 🌷🌷🌷
    3jvzvcqgwpeazvhq.png
  • Emisia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to lidl miał z nas niezły utarg🤪 ja jeszcze czekam na swoje legginsy

Dziewczynka 🌷🌷🌷
    3jvzvcqgwpeazvhq.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też byłam 😁😁 kupiłam legginsy, super są, jeansy też wzięłam, ale chyba wymienię na większe 🤐 noszę 36/38, wzięłam 38 i są na styk. Boje się że jak trochę kg mi przybędzie, to będą za małe.
    Biustonosz też wzięłam 😆

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Emisia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Ja też byłam 😁😁 kupiłam legginsy, super są, jeansy też wzięłam, ale chyba wymienię na większe 🤐 noszę 36/38, wzięłam 38 i są na styk. Boje się że jak trochę kg mi przybędzie, to będą za małe.
    Biustonosz też wzięłam 😆
    No ja wzięłam większe - bardziej przyszłościowe 😉 super materiał i mimo większego rozmiaru to fajnie przylegają

Dziewczynka 🌷🌷🌷
    3jvzvcqgwpeazvhq.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emisia wrote:
    No ja wzięłam większe - bardziej przyszłościowe 😉 super materiał i mimo większego rozmiaru to fajnie przylegają
    Właśnie mnie przekonałas - obawiałam sie, że większe będą wisieć. Ciekawe czy jutro jeszcze będą 🤐

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Mini89 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się obkupilam sukienki maxi po 17zl! :D leginsy jeansy i też wzięłam rozmiar większe :)

ex2buay3h02dl23a.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jest szansa on Line kupić te ciuszki?

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2019, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa jakieś ubrania ale nie ma tych co w gazetce. Mi by zależało na torach bo u nas zostały tylko L i sa o wiele za długie choć ja jestem naprawdę wysoka

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ