Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam wrażenie że każdego dnia brzuch jest coraz większy, ruchy też już codziennie.. Nawet teraz jak do Was pisze . A w ogóle to czuję się bardzo dobrze, chociaż już zaczyna być mi ciężko. Jutro zaczynam 20 tydzień więc półmetek. Nie do pomyślenia że jeszcze tyle tygodni będę rosnąć :jak???
-
Za parę dni wracam do domu po 6 tygodniach!!! z dziećmi nad Bałtykiem i zajmę się przygotowaniami. Już tęsknię za tym. Od czego zaczynacie? Pokoik odpuszczam bo na początku i tak będzie w sypialni że mną.. I wyjdzie w trakcie, chyba ciuszki na początek..hmm
Na L4 już jestem od 3 tyg i bardzo mnie to cieszy. Niby ciąża to nie choroba ale lekko nie jest. -
Ja się cieszę że pracuje i planuje przynajmniej do końca października:) ale mam taką pracę że fizycznie lekka i kończę maksymalnie 15 a często ok 13 więc rozumiem że są różne prace.
Jakie macie pomysły na pokoik ? Uwielbiam urządzanie a do tej pory pokoik w którym będzie mieszkał synek był typowa graciarnia. Tzn na początku będzie spał z nami ale chce żeby w pokoju było miejsce na jego rzeczy przewijanie itphttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
Mi się wydaje, że przy tak małym dziecku.. Nee warto robić w jego pokoju miejsca na przewijanie.. Jeśli ma spać z Wami w sypialni..
Bo przy każdym karmieniu trzeba zmienić pieluchę hmm chodzenie do pokoju obok No bezsensu.. Tak samo ubranka lepiej mieć pod ręką.. Bo to kupa wyjdzie albo uleje..
Ja mam dom dwu poziomowy.. Ii w sumie wyszło, że ii w sypialni ii w salonie w szafie miałam rzeczy dla syna.. Bo jakbym miała za każdym razem iść do jego pokoju.. To chyba byłby cały czas nago :p
No ale to tylko moje zdanie..
Vella83, . Raga ., I_1985 lubią tę wiadomość
-
Pueguska, mam takie samo podejście. Mieszkam w domku i przygotuję kącik przy moim łóżku, komoda, ciuszki, miejsce do przewijania, blisko do łazienki. Na dole też bedzie łóżeczko/kojec i zestaw do przebrania. Gdy mieszkaliśmy w mieszkaniu dzieciaki miały swój pokój i tam wszystko miałam bo był mały metraż i wszystko pod ręką..
-
nick nieaktualny
-
Ja czuję kopanie stukanie i czasem jak przepływa. Ale też nic regularnego. Ale to jeszcze maleństwa w środku
niby fajnie czuć te ruchy ale na koniec jak już nie mają miejsca to te ruchy mogą boleć... Ja 3 ostatnie tyg z synem spalam praktycznie na siedząco bo młody tak się pod zebrami ułożył że nie szło leżeć
Emisia, Klio86 lubią tę wiadomość
-
Ja czuje tez nieregularnie tak w połowie między wzgórkiem łonowym a pępkiem. Dziwi mnie gdzie ten Maluszek mój się mieści. Brzucha praktycznie nie mam, ale jestem wysoka wiec może ma wystarczają miejsca😉2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Jak ja sobie siądę spokojnie i poczekam to rano lub późnym wieczorem czuje pływanko 🤭🌹🌹🌹
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny