Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
My zamówiliśmy espiro next avenue i czekamy na dostawę ☺
A tak ogólnie to dalej pod kroplówką, bo jak tylko odłączają to skurcze wracają...zaczęli mi podawać od wczoraj antybiotyk więc chyba już coś wiedzą, ale zapomnieli się tą wiedzą podzielić 🙈
Dzięki Kochane za Wasze kciuki i wsparcie! 😗Celia89, Iga66 lubią tę wiadomość
-
I_1985 wrote:U nas też napisał, że w normie, bo Widelki są do 15mm, ale w 30tc to powinno być 5-6 mm.No nic, pozostaje czekać.Mam nadzieję, że będzie ok:)
Vella83, gratulacje odważnego meza😊Celia89 lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
My też nowy maxi cosi zelia 2w1
Celia89 lubi tę wiadomość
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Ja mam Adamex Barletta Grey,uzywany ale znaków użycia w zasadzie brak. Wózek wyczyszczony, pachnący..zrobie Wam zdj i zobaczycie- Mąż się spisal:-) jakiś miesiac temu oglądaliśmy wózki w necie i widziałam co się mężowi podoba,ja mu powiedziałam co mi się podoba więc udalo się zgrac-ale wczoraj był wystrachany czy będę wściekła i będzie musiał oddać.
Oczywiście fajnie by było mieć taki wózek nowiutki z tego roku za 3-4 tys heh ale czy to ma sens? Dla mnie nie ma to aż tak wielkiego znaczenia. Wiem że po jednym spacerku koła wózka w zimie będą wiadomo jak wyglądały..
Nawet wczoraj byłam w Rossmannie i kosmetyki jakie kupiłam dla dziecka (a na dziecku się nie oszczędza) były kupione pod względem składu (sroka a... Blog który mi duzo podpowiedział).do ręki nie wzięłam popularnych kosmetyków, które są drogie i mają ładne opakowania a które zawsze kupowałam heh.. Finansowo wyszłam lepiej ale to była sprawa drugorzędna.I_1985, Celia89 lubią tę wiadomość
-
Vella83 wrote:Ja mam Adamex Barletta Grey,uzywany ale znaków użycia w zasadzie brak. Wózek wyczyszczony, pachnący..zrobie Wam zdj i zobaczycie- Mąż się spisal:-) jakiś miesiac temu oglądaliśmy wózki w necie i widziałam co się mężowi podoba,ja mu powiedziałam co mi się podoba więc udalo się zgrac-ale wczoraj był wystrachany czy będę wściekła i będzie musiał oddać.
Oczywiście fajnie by było mieć taki wózek nowiutki z tego roku za 3-4 tys heh ale czy to ma sens? Dla mnie nie ma to aż tak wielkiego znaczenia. Wiem że po jednym spacerku koła wózka w zimie będą wiadomo jak wyglądały..
Nawet wczoraj byłam w Rossmannie i kosmetyki jakie kupiłam dla dziecka (a na dziecku się nie oszczędza) były kupione pod względem składu (sroka a... Blog który mi duzo podpowiedział).do ręki nie wzięłam popularnych kosmetyków, które są drogie i mają ładne opakowania a które zawsze kupowałam heh.. Finansowo wyszłam lepiej ale to była sprawa drugorzędna.Vella83, Celia89 lubią tę wiadomość
-
Vella83 wrote:Pewnie! To moje trzecie dziecko i trzeci wózek heh.. Pierwszy używany, drugi nowy i trzeci jak wyżej. Każdy wybiera jak uważa. Nie ma złych wyborów uważam..
My za wózek 1500 2w1 ale jeszcze fotelik więc wyjdzie 2 tys może 2.2 zależy jkai wezmę fotelik. Ten model przede wszystkim bierzemy że względu na niewielką wagę 9.6 kg całość bo spacerówka to jest w głównej mierze i z siedziska robi się gondole, także full opcja model z tego roku przede wszystkim na tym mi zależało na lekkości, bo co z tego że u nas windy jak do wind schody są ok 6 stopni bo mamy polpietra i na naszym piętrze muszę je pokonać i na dole... Kto to wymyślił nie wiem duży minus a takie zajebiste osiedle co zrobięCelia89 lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
Oo widze pełen przegląd wózkowy my mamy Anex Sport Discovery. Nowy ale wzór z zeszłego sezonu został ostatni w sklepie więc cena była super okazyjna. Mam nadzieję że się sprawdzi chce żeby jeździł dobrze po leśnych ścieżkach i tym podobnych. A tak z innej beczki to chciałam zapytać czy macie takie lekkie bóle okresowe. Jakiś tydzień temu mi się zaczęły takie bardzo lekkie może nawet nie bóle ale to uczucie przepowiadające okres. Mam to raz dwa razy dziennie przez 2 do 5 min. I tak się zastanawiam bczy to dobrze i po prostu macica się szykuje ćwiczy czy może powinnam się tym niepokoić że za wcześnie na takie atrakcje.
-
Rumiankowa, mi moja pani dr mówila, że jelsi będą bóle przypominające okresowe mma się udać na IP. Trzeba by zapytać twojego lekarza
Angelius Provita -
nick nieaktualnyRumiankowa wrote:Oo widze pełen przegląd wózkowy my mamy Anex Sport Discovery. Nowy ale wzór z zeszłego sezonu został ostatni w sklepie więc cena była super okazyjna. Mam nadzieję że się sprawdzi chce żeby jeździł dobrze po leśnych ścieżkach i tym podobnych. A tak z innej beczki to chciałam zapytać czy macie takie lekkie bóle okresowe. Jakiś tydzień temu mi się zaczęły takie bardzo lekkie może nawet nie bóle ale to uczucie przepowiadające okres. Mam to raz dwa razy dziennie przez 2 do 5 min. I tak się zastanawiam bczy to dobrze i po prostu macica się szykuje ćwiczy czy może powinnam się tym niepokoić że za wcześnie na takie atrakcje.
-
nick nieaktualnyMój wózek też nie kosztował tyle, mieliśmy promocje wyszło ok 1700 zł (ma duzo dodatkow wiec nic nie musiała już kupować), gdyby podobal mi sie wozek i z 2 letniego kolekcji też bym wzięła nawet używany ale ogólnie u nas w Wawie ciężko kupić coś używanego po atrakcyjnej cenie dużo ludzi sprzedaje rzeczy po wyzszych cenach niz w innych miastach, kupilismy też fotelik z bazą 1200 zł ale to dlatego że zależało mi na tym żeby wszystko zmierzyli w samochodzie i kupiłam w 8 gwiazdach. Jak się okazało udało się w promocji i ten co chciałam czyli super lekki no i wychodzę z założenia że od obcych fotelika używanego bym nie kupiła:)
-
I_1985 wrote:Wczoraj Pani dr na usg mnie uświadomiła:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 10:12
Angelius Provita -
Susie:
Ten co miałam kupiłam 10 lat temu i została sama gondola - stelaż jakieś dzieciaki ukradły nam z podwórka jak jeszcze mieszkalismy w innym miejscu i totalnie zdemolowały - bo ich złapalismy heh.. Do dziś mam samą gondolke w stanie idelanym i sie zastanawialismy nad dokupieniem stelaża ale model nie jest produkowany i w sumie nie opłacałoby się po prostu. A pierwszy chyba komus oddałam.
Espiro Vector (niebieski) https://bazarek.gallery/188090/13345/1652610/15696260784c81fc7a7862c.jpg
Jeszcze fotelik - tez polegam na mężu hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 11:02