Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
MalinovaJa wrote:Ja jestem po Usg. Pani doktor powiedziała że mały, żywy człowiek ma się bardzo dobrze 😊 i ma 2,2cm. Zmienił się też termin porodu. Wg usg jest dziś 8 tydz 5 dzien, tym samym termin wyliczyło na 29 grudnia 😊
Super wiadomość.
Mi tez z usg wyszło 29-12 ale jeszcze w środę idę do mojej pani gin wiec zobaczymy co ona powie.
MalinovaJa lubi tę wiadomość
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Madziolinka wrote:Wiedziałam, że będzie dobrze!!! Cudownie kochana ❤️
nick nieaktualny
-
Alija wrote:Nie ma zarodka, jest tylko pęcherzyk zoltkowy, biorąc pod uwagę moje dłuższe cykle może to być wczesna ciąża, albo i nie.. Za tydzień idę to się dowiem. Trochę mi smutno bo liczyłam na serduszko, a tu nawet zarodka nie ma
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlija wrote:Nie ma zarodka, jest tylko pęcherzyk zoltkowy, biorąc pod uwagę moje dłuższe cykle może to być wczesna ciąża, albo i nie.. Za tydzień idę to się dowiem. Trochę mi smutno bo liczyłam na serduszko, a tu nawet zarodka nie ma
-
Miniaturka wrote:U mnie jest serduszko ale radość zakryla informacja o krwiaku, który odkleil połowę pęcherza plodowego. Dostałam leki i albo pomogą i się wchlonie, albo odklei do końca...
Kiedy masz kontrolę?
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Alija wrote:Nie ma zarodka, jest tylko pęcherzyk zoltkowy, biorąc pod uwagę moje dłuższe cykle może to być wczesna ciąża, albo i nie.. Za tydzień idę to się dowiem. Trochę mi smutno bo liczyłam na serduszko, a tu nawet zarodka nie ma
Każda z nas jest inna, ma różne cykle to i kropek inaczej się rozwija!
Wiem, że wszystko będzie wporzadku ♥️SusieOne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alija wrote:17 mm więc spory, no ale oby dobrze się skończyło. Teraz będę odliczać dni do kolejnego piątku
Alija lubi tę wiadomość
-
Miniaturka wrote:U mnie jest serduszko ale radość zakryla informacja o krwiaku, który odkleil połowę pęcherza plodowego. Dostałam leki i albo pomogą i się wchlonie, albo odklei do końca...
Tez mam krwiaka, ale Dr powiedział, że mały jest i kazał tylko polegiwac i oszczędzać się.