Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula90 wrote:Cześć. Czy mogłabym dołączyć? Obecnie jestem w 7t5d - termin na 8.01.2020. Wizyte miałam prawie 2 tyg temu, w 6t0d i niestety serduszko biło jedynie 90u/min. W poniedziałek mam kontrolne usg, czy nadrobiło, ale przyznam się że to czekanie jest okropne
A ja dziś przywitałam sobotę wymiotami. O zgrozo. Myślałam już ze mnie to minie.
Ale co najlepsze poranek był tragiczny a teraz jest ok. I niechaj tak zostanie 😊
Spokojnej soboty Mamusie ♥️ -
MalinovaJa wrote:Witamy 😊 nie martw się, maleństwo napewno się rozkręciło. Na początku to się zdaza że bije wolniej. Teraz już napewno bije jak oszalałe 😍
A ja dziś przywitałam sobotę wymiotami. O zgrozo. Myślałam już ze mnie to minie.
Ale co najlepsze poranek był tragiczny a teraz jest ok. I niechaj tak zostanie 😊
Spokojnej soboty Mamusie ♥️
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Lula90 wrote:Cześć. Czy mogłabym dołączyć? Obecnie jestem w 7t5d - termin na 8.01.2020. Wizyte miałam prawie 2 tyg temu, w 6t0d i niestety serduszko biło jedynie 90u/min. W poniedziałek mam kontrolne usg, czy nadrobiło, ale przyznam się że to czekanie jest okropne
😘 -
MalinovaJa wrote:Witamy 😊 nie martw się, maleństwo napewno się rozkręciło. Na początku to się zdaza że bije wolniej. Teraz już napewno bije jak oszalałe 😍
Spokojnej soboty Mamusie ♥️ -
Madziolinka wrote:Czytałam, że najgorzej jest między 8 a 10 tygodniem, bo wtedy beta najmocniej wzrasta niestety.
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
Karolika wrote:Jakby ktoś myślał o segregatora ciążowy to u mamy ginekolog w weekend w promocji jest podobno fajny ja słyszałam dużo pozytywów:p
Dzięki za cynk!!! Kupiłam jak wyszły to już byłam na końcu drugiej ciąży i nie kupiłamsasquacz lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewczyny, byłam wczoraj na usg - wszystko dobrze, jest maciupki człowiek i serduszko dostałam listę badań do zrobienia na następna wizytę, która za 3 tyg. Założono mi tez kartę ciąży. Mam się umawiać na badania prenatalne końcem czerwca.
Endi90, Kleo2012, AleKsandra, antonna, lotka1990, sasquacz, Alphelia lubią tę wiadomość
mama:
-
Lula90 lubi tę wiadomość
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:a ja wczoraj nakupowałam w Lidlu spodni ciążowych jak wariatka, bo w ostatniej ciąży jak zobaczyłam gacie za 160zł w HM to stwierdziłam że wygodniej mi będzie w legginsach
Ja pierwszy raz będę w tak wysokiej ciąży zima (mam dwójkę dzieci z sierpnia) i jestem przerażona tym ubieraniem
mama:
-
SusieOne wrote:No to witaj w klubie ja wczoraj i rano i wieczorem
-
Cherry_Blossom wrote:Ja pierwszy raz będę w tak wysokiej ciąży zima (mam dwójkę dzieci z sierpnia) i jestem przerażona tym ubieraniem
-
Cherry_Blossom wrote:Dzięki za cynk!!! Kupiłam jak wyszły to już byłam na końcu drugiej ciąży i nie kupiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 18:59
-
nick nieaktualny