Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleo2012 wrote:Komórki nk ponad 17
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
AleKsandra wrote:Super wiadomości lotka mamy taki sam wstępny termin, ale ja mam wizytę dopiero początkiem czerwca...Najgorsze to czekanie )
-
dana222 wrote:Super dzisiaj wiesci. W lidlu da ubrania ciążowe. Cos czuje ze w drugiej ciazy szybciej brzuch mi wybije. Juz teraz czuje sie wzdeta, w pracy najlepiej czuję się w sukienkach
-
nick nieaktualny
-
Cześć Styczniówki
To początek Waszej drogi ale życzę Wam aby zleciało tak szybko jak nam czerwcówkom.
U nas już 7 czerwcowych dzieci na świecie.
Bądźcie cierpliwie i życzę zdrowia dla Was i maluszków!
Nie zastanawiajcie się nad badaniami III trymestru, zróbcie je mimo wysokich cen tego badania. Dzięki temu miałam wpływ na eliminację wady serduszka u synka.
Dziewczyny że Śląska - możecie skorzystać z darmowych prenatalnych z Unii Europejskiej (Gyncentrum je wykonuje w ramach tego projektu).
Kleo, kochana mocno trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Wierzę, że będzie dobrze!Kleo2012, okularnica91, Iga66, sasquacz, gonia13, dana222 lubią tę wiadomość
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
nick nieaktualnyNiqa89 wrote:Ja dostalam skierowanie z luxmedu przy zakładaniu karty ciąży i już jestem po całym pakiecie badań krwi.
Mam pytanie do Ciebie masz już wszystkich badań wyniki ? -
SusieOne wrote:W którym tc jesteś?
Ja np od niedzieli mam wymioty i mdłości, piersi raz bolą raz nie, a w pachwinach mnie ciągnie raz na 2 dni średnio.
zaczynam dzisiaj 9tyg (dokładnie 8tyg0d) umówiłam sie na wizytre aby sprawdzic cos ie dzieje czemu to podbrzusze pobolewa -
Hej Dziewczyny,
Widzę dużo nowych mamusiek- dawajcie mi w wiadomość i prywatnej info terminie to wpisze Was na listę 🤰💗
Madziolinka cudowne wieści ❤😘 bardzo się cieszę, widzisz z lekarzami różnie to bywa.
Co do badań ja w sobotę robiłam że 20szt
Słabo mi wyszła krzywa cukrową, reszta idealnie.
28.05 idę z badaniami założyć kartę ciąży i chyba oficjalnie na dzień dziecka wszystkim powiem o małym gościu 👶ppieguskaa lubi tę wiadomość
-
paulinabf2 wrote:zaczynam dzisiaj 9tyg (dokładnie 8tyg0d) umówiłam sie na wizytre aby sprawdzic cos ie dzieje czemu to podbrzusze pobolewa
SusieOne lubi tę wiadomość