Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolika wrote:Mam pytanie czy dodatkowo do witamin dla kobiet w ciazy bierzecie jeszcze osobno kwas foliowy ?
Dziewczyny jeśli chodzi o suplementy w ciąży to bardzo polecam to opracowanie. Jest tam porównanie wszystkich dostępnych na rynku preparatów z aktualnymi wytycznymi PTG
https://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/ -
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, gratuluje wszystkich wspaniałych wiesci!!!
Sama jutro mam wizytę i mam nadzieję, ze zobaczę serduszko
Ja z suplementów biorę Prenatal Uno. Dodatkowo gin przepisała mi duphaston 2x1 i magne b6.
jaką dawkę bierzesz magnezu? -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, we wtorek widziałam serduszko to był 5tc+6 Zarodek miał 2 mm
ppieguskaa, Kleo2012, sasquacz, mmalibu, marie_marie22, Endi90, evs6, MalinovaJa, AleKsandra, dana222, Cherry_Blossom, Alphelia lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Endi90 wrote:3 dni różnicy,oprócz już łagodniejszego bólu piersi i lekkiej zadyszki właścowie nie mam żadnych objawów,no może lepszy apetyt;)
-
marie_marie22 wrote:Ja juz po wizycie wszystko dobrze. Doktor pokazywala mi monitor,a na nim serduszko zeby mnie uspokoić
-
paulinabf2 wrote:moje piersi tez mniej bolą tylko te bóle podbrzusza staram się nie wariowac ale martwia mnie one czy tak powinno się dziać :< jutro sie okaze czy to tylko moja panika - OBY !! 3mam kciuki za Was
Ja np od niedzieli mam wymioty i mdłości, piersi raz bolą raz nie, a w pachwinach mnie ciągnie raz na 2 dni średnio.
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Cieszę się kobietki kochane z wiadomości od Was. Aż się buźka sama śmieje 😍 ja jutro mam usg po 10.i już przeżywam.
Jestem ciekawa co u Madziolinki. Nic nie daje znaku...
Mam nadzieję że z radości nie ma głowy do forum ♥️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jest serduszko!!!! Wprawdzie bije na razie tylko 128 razy na minutę, ale Dr powiedział, że wszystko jest dobrze. Maluszek ma 0,90 cm 😍 Z powodu krwiaka dostałam L4 i mam dużo odpoczywać, ale nie leżeć plackiem. Dr przepisał Duphaston, ale z powodu mojej depresji w poprzedniej ciąży kazał na razie się z nim wstrzymać. Matko, jak ja się cieszę ❤️❤️❤️
MalinovaJa, marie_marie22, Endi90, SusieOne, Tinnera, evs6, ppieguskaa, Niqa89, mmalibu, okularnica91, dana222, lotka1990, Cherry_Blossom, Iga66, sasquacz, Alphelia, Vanilka lubią tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:Dziewczyny jest serduszko!!!! Wprawdzie bije na razie tylko 128 razy na minutę, ale Dr powiedział, że wszystko jest dobrze. Maluszek ma 0,90 cm 😍 Z powodu krwiaka dostałam L4 i mam dużo odpoczywać, ale nie leżeć plackiem. Dr przepisał Duphaston, ale z powodu mojej depresji w poprzedniej ciąży kazał na razie się z nim wstrzymać. Matko, jak ja się cieszę ❤️❤️❤️
Najpiękniejsze co mogłaś napisać!
Mówiłam, że nie możesz dopuszczać złej myśli, maluszek waleczny to i mama musi taka musi być.
Super kochana ♥️ odpoczywaj, myśl tylko pozytywnie a kropek niechaj rośnie 👶