Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziolinka wrote:Dzień Dobry
Ja dzisiaj wizyta o 11.45. Moje być albo nie być. Albo ciąża młodsza i rozwija się dalej, albo stanęła w miejscu i to już będzie koniec.
Jejku super ze tyle serduszek. Ja jutro jadę na wizytę być albo nie być na 12:40.
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Madziolinka wrote:Dzień Dobry
Ja dzisiaj wizyta o 11.45. Moje być albo nie być. Albo ciąża młodsza i rozwija się dalej, albo stanęła w miejscu i to już będzie koniec.
Będzie dobrze! Trzymamy wszystkie kciuki i koniecznie daj znać od razu po wizycie! -
Tinnera wrote:A który masz tydzień? Mam tę same obawy. A do tego stresu mega dużo w ostatnich dniach 😪
Jestem w 7 tygodniu ostatnio serduszko stanelo w 9 wiec juz umowilam wizyte na 10-ty tydzien zeby odrazu wiedziec na czym stoje. Ostatnio chodzilam miesiac czasu i nie wiedzialam ze serduszko juz nie bije. Ale probuje myslec pozytywnie i tak nie bardzo mamy wplyw na to co sie wydazy.Paulinakrk -
Dziewczyny, kiedyś pisałyście, że po jakimś czasie beta wzrasta wolniej. Kiedy to następuje?
Ostatnią betę robiłam 11.05 i było ponad 12tys, a potem przy okazji wczorajszych badan też miałam skierowanie na betę, to wykonałam i wyszło (po 11 dniach od poprzedniej) ponad 76tys. Wcześniej rosła ok 80% a teraz wyszło 40% Cała się trzęsę ;( Zapisałam się na dziś na 14.30 do mojej doktor -
nick nieaktualnymarie_marie22 wrote:Dziewczyny, kiedyś pisałyście, że po jakimś czasie beta wzrasta wolniej. Kiedy to następuje?
Ostatnią betę robiłam 11.05 i było ponad 12tys, a potem przy okazji wczorajszych badan też miałam skierowanie na betę, to wykonałam i wyszło (po 11 dniach od poprzedniej) ponad 76tys. Wcześniej rosła ok 80% a teraz wyszło 40% Cała się trzęsę ;( Zapisałam się na dziś na 14.30 do mojej doktormarie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Paulinakrk wrote:Jestem w 7 tygodniu ostatnio serduszko stanelo w 9 wiec juz umowilam wizyte na 10-ty tydzien zeby odrazu wiedziec na czym stoje. Ostatnio chodzilam miesiac czasu i nie wiedzialam ze serduszko juz nie bije. Ale probuje myslec pozytywnie i tak nie bardzo mamy wplyw na to co sie wydazy.
Rozumiem u mnie tak samo niestety tylko przestało bić w 11tc. Też się stresuje. Staram się myśleć pozytywnie ale idę dopiero 5 czerwca do ginekologa więc to tym bardziej nie działa na mnie pozytywnie..lotka1990 lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Endi90 wrote:Kochana mi od początku rośnie po 40% i wszystko na USG było w porządku łącznie z serduszkiem, spokojnie:*
-
marie_marie22 wrote:Dziewczyny, kiedyś pisałyście, że po jakimś czasie beta wzrasta wolniej. Kiedy to następuje?
Ostatnią betę robiłam 11.05 i było ponad 12tys, a potem przy okazji wczorajszych badan też miałam skierowanie na betę, to wykonałam i wyszło (po 11 dniach od poprzedniej) ponad 76tys. Wcześniej rosła ok 80% a teraz wyszło 40% Cała się trzęsę ;( Zapisałam się na dziś na 14.30 do mojej doktor
Jak dochodzi do ok 10tys to zwalnia, tempo przyrostów sprawdza się na początku, później liczy się głównie usgmarie_marie22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarie_marie22 wrote:Dziękuję Dziewczyny :* ja jestem panikara. Siedzę jak na szpilkach, chyba wezmę córę i pójdziemy spać bo na niczym się nie mogę skupić. Jeszcze tylko 4,5h to wytrwam.
marie_marie22, okularnica91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane witam sie z Wami u mnie dziś 7tyg6dn także jutro zaczynamy defacto 9tydzień a ja pełna obaw i strachu piersi od wczoraj wieczorem przestały pobolewac podbrzusze od kilku dni pobolewało jutro ide na USG (ostatnie 13.05 widoczny już zarodek 5,5mm był to 6tyg3d i bijace serduszko) nie wiem skad we mnie tylko niepokoju jestem załamana czuje sie jak nie w ciazy i bardzo się boje czy jest tu jakas przyszła mam w podobnym tygodniu jak z objawami u Was ?
-
nick nieaktualnypaulinabf2 wrote:Kochane witam sie z Wami u mnie dziś 7tyg6dn także jutro zaczynamy defacto 9tydzień a ja pełna obaw i strachu piersi od wczoraj wieczorem przestały pobolewac podbrzusze od kilku dni pobolewało jutro ide na USG (ostatnie 13.05 widoczny już zarodek 5,5mm był to 6tyg3d i bijace serduszko) nie wiem skad we mnie tylko niepokoju jestem załamana czuje sie jak nie w ciazy i bardzo się boje czy jest tu jakas przyszła mam w podobnym tygodniu jak z objawami u Was ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny