Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola_lala wrote:Wow to u Ciebie owu chyba musiała byc wczesniej?
Raczej na pewno miałam w 14dniu cyklu jak zawsze, potem było krwawienie implantacyjne, wiec raczej się wszystko zgadza. Wg usg 6+1 wiec dwa dni więcej niż z OMOla_lala lubi tę wiadomość
-
Tętno widoczne, ufff jaka ulga. Na prenatalne juz jestem zapisana. Pani przez tel mi powiedziała ze jest za darmo prenatalne dla wszystkich ale jak mam stan przedcukrzycowy to mam mieć skierowanie i bede miała robione z NFZ a nie z programu.
Endi90, sasquacz, ppieguskaa, Madziolinka, mmalibu, Alphelia, Niqa89, marie_marie22, Iga66 lubią tę wiadomość
-
Maluszek 1cm, serduszko widoczne, wszystko jest ok Co za ulga. Kolejna wizyta pod koniec czerwca i usg do pappa w pierwszym tygodniu lipca
Kleo2012, ppieguskaa, Endi90, mmalibu, marie_marie22, sasquacz, Iga66, Madziolinka lubią tę wiadomość
Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja tez dzisiaj po wizycie, wszystko wyglada jak trzeba serduszko bije, ale jakos nie umiem sie cieszyc w poprzedniej ciazy na tym etapie tez wszystko bylo ok a tydzien pozniej serduszko juz nie bilo. Zaluje ze nie moge przebyc tej ciazy tak jak z moim pierwszym synkiem kiedy nie bylam swiadoma tych wszystkich rzeczy.Paulinakrk
-
nick nieaktualny
-
Paulinakrk wrote:No ja tez dzisiaj po wizycie, wszystko wyglada jak trzeba serduszko bije, ale jakos nie umiem sie cieszyc w poprzedniej ciazy na tym etapie tez wszystko bylo ok a tydzien pozniej serduszko juz nie bilo. Zaluje ze nie moge przebyc tej ciazy tak jak z moim pierwszym synkiem kiedy nie bylam swiadoma tych wszystkich rzeczy.
A który masz tydzień? Mam tę same obawy. A do tego stresu mega dużo w ostatnich dniach 😪
"Troszkę Nas Jest.." -
dana222 wrote:Tętno widoczne, ufff jaka ulga. Na prenatalne juz jestem zapisana. Pani przez tel mi powiedziała ze jest za darmo prenatalne dla wszystkich ale jak mam stan przedcukrzycowy to mam mieć skierowanie i bede miała robione z NFZ a nie z programu.
-
Paulinakrk wrote:No ja tez dzisiaj po wizycie, wszystko wyglada jak trzeba serduszko bije, ale jakos nie umiem sie cieszyc w poprzedniej ciazy na tym etapie tez wszystko bylo ok a tydzien pozniej serduszko juz nie bilo. Zaluje ze nie moge przebyc tej ciazy tak jak z moim pierwszym synkiem kiedy nie bylam swiadoma tych wszystkich rzeczy.
Gratulacje
❤️