Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
No więc byłam wczoraj u ginekologa na usg, maleństwo ma 9mm i serduszko bije jak szalone ❤ aż się popłakałam ze wzruszenia jak usłyszałam
Termin z usg na 5.01Iga66, Madziolinka, Kleo2012, Vanilka, sasquacz, Alphelia, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Cześć Wszystkim
Chciałabym się nieśmiało przywitać.. Test pokazał dwie kreski. Kalkulatory pokazują 25-27 styczeń.
To moja 3ciaza.. Mam syna, który w styczniu będzie miał 2lata
I jedno poronienie.
Gratuluje Wszystkim mamusiom )mmalibu, MalinovaJa, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć chciałabym do Was dołączyć. Od niedzieli wychodziły mi dwie kreski, wczoraj byłam na becie - 82,60. Jutro idę znowu na bete i mam do Was pytanie czy jak biorę duphaston od owulacji i będę go brała przez najbliższe 3 miesiące ciąży to czy jest sens sprawdzać progesteron ?
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. I aby nasze małe Skarbki zdrowo rosły ❤️marie_marie22 lubi tę wiadomość
Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
nick nieaktualnyHej ja juz po wizycie... Mam mieszane uczucia. To była wizyta na nfz wiec 5-10 min:/ na razie widać tylko pęcherzyk mały ... Niby tego sie spodziewałam ale zaczynam sie martwić czy to ok. Wg om dziś jest 5tc4d wg moich wyliczeń 5tc2d
Jak myślicie?Karolika lubi tę wiadomość
-
Ola_lala wrote:Hej ja juz po wizycie... Mam mieszane uczucia. To była wizyta na nfz wiec 5-10 min:/ na razie widać tylko pęcherzyk mały ... Niby tego sie spodziewałam ale zaczynam sie martwić czy to ok. Wg om dziś jest 5tc4d wg moich wyliczeń 5tc2d
Jak myślicie?
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Ola_lala wrote:Hej ja juz po wizycie... Mam mieszane uczucia. To była wizyta na nfz wiec 5-10 min:/ na razie widać tylko pęcherzyk mały ... Niby tego sie spodziewałam ale zaczynam sie martwić czy to ok. Wg om dziś jest 5tc4d wg moich wyliczeń 5tc2d
Jak myślicie?
Ja w ciąży z synem w 6tc4 było widać pęcherzyk zoltkowy.
Duże znaczenie ma sprzęt..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 08:52
-
nick nieaktualny
-
Jak myślicie?
Ja w 6+2 widziałam tylko pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym. I też się martwię, czy wszystko ok... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_lala wrote:Hej ja juz po wizycie... Mam mieszane uczucia. To była wizyta na nfz wiec 5-10 min:/ na razie widać tylko pęcherzyk mały ... Niby tego sie spodziewałam ale zaczynam sie martwić czy to ok. Wg om dziś jest 5tc4d wg moich wyliczeń 5tc2d
Jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 10:01
-
Jejku dziewczyny jestem po wizycie. Dziś 5+6 i zobaczyłam na USG bijące serduszko ❤️❤️❤️ Nie mogę w to uwierzyć 🥰
ppieguskaa, Miniaturka, mmalibu, Niqa89, Vanilka, Endi90, AleKsandra, dana222, Madziolinka, Alphelia, marie_marie22, Iga66 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny