Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziolinka wrote:Ja w czwartek przed południem. Może jakoś wytrzymam te 3 dni nie zadręczajãc się ciągle...
A Ty jak się czujesz? Dajesz radę?
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
kasig wrote:Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie może któraś była w podobnej sytuacji jak szybko spada beta. Przy becie 58 kiedy mniej więcej spadnie do zera. I czy można się starać zaraz w kolejnym cyklu?
Przykro mi tez to przechodziłam, współczuje. Starać się można od razu jeśli nie było zaśniadu ani konieczności łyżeczkowania...bądź dobrej myśli, powodzenia !kasig lubi tę wiadomość
-
mmalibu wrote:Marie o której wizytujesz? Trzymam kciuki!
sasquacz, mmalibu, Endi90, Vanilka, lotka1990, Madziolinka lubią tę wiadomość
-
kasig wrote:Dzięki Monalisar, najważniejsze że jestem jeszcze plodna, bo zaszlam w 2 cyklu, będę walczyć dalej
kasig lubi tę wiadomość
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolika wrote:Powiem wam że bardzo się dziś denerwuje myślałam że nie doczekam się tego dnia A jak już jest to najchętniej bym to ominęła A wizyta dopiero o 16 i tak ciągle w pracy siedzę i myślę o tym co mnie czeka
-
Hej:-) ja mam wizytę za tydzień i juz czekam z niecierpliwością. Objawy póki co to:cały czas mdłości - od rana do wieczora!! nie wymiotuje ( to już sukces) minimalnie mniej spiaca jestem.. (sukces) tj da sie normalnie wstać i jakoś przezyć dzien. Apetyt bez zmian ( zero słodyczy - nie odrzuca ale też w ogóle nie ciągnie).. wczoraj miałam ochotę na pizzę, natomiast muli mnie jak czuję kiełbasę ( albo jak o niej pomślę) typu wiejska w krążku - FUJ!!
pozdrowienia!! -
kasig wrote:Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie może któraś była w podobnej sytuacji jak szybko spada beta. Przy becie 58 kiedy mniej więcej spadnie do zera. I czy można się starać zaraz w kolejnym cyklu?Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
marie_marie22 wrote:Byłam wczoraj popołudniu. Dzidzia ma 9.3 mm, YS 3mm (nie za mało?), serce bije miarowo. Wszystko ok. Niestety bardzo krótkie to usg i za wiele informacji nie mam, no ale dobrze, że ok.
Gratulacje 🙂marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Karolika wrote:Powiem wam że bardzo się dziś denerwuje myślałam że nie doczekam się tego dnia A jak już jest to najchętniej bym to ominęła A wizyta dopiero o 16 i tak ciągle w pracy siedzę i myślę o tym co mnie czeka
-
Dzwoniła gin, beta urosła. Pierwsza była 6120, druga dwa dni później ponad 8000, a ta z wczoraj jest coś ponad 12000. Gin mówiła, że zobaczymy przez ten tydzień czy dojdzie do krwawienia czy jednak ciąża odbije się od dna i będzie już rosnąć dobrze. Wizytę następną mam w poniedziałek. Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej.
Endi90, evs6, mmalibu, MalinovaJa, Madziolinka, marie_marie22, Martek&M, Vanilka, dana222 lubią tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualnyAlphelia wrote:Dzwoniła gin, beta urosła. Pierwsza była 6120, druga dwa dni później ponad 8000, a ta z wczoraj jest coś ponad 12000. Gin mówiła, że zobaczymy przez ten tydzień czy dojdzie do krwawienia czy jednak ciąża odbije się od dna i będzie już rosnąć dobrze. Wizytę następną mam w poniedziałek. Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej.
Alphelia lubi tę wiadomość
-
Alphelia wrote:Dzwoniła gin, beta urosła. Pierwsza była 6120, druga dwa dni później ponad 8000, a ta z wczoraj jest coś ponad 12000. Gin mówiła, że zobaczymy przez ten tydzień czy dojdzie do krwawienia czy jednak ciąża odbije się od dna i będzie już rosnąć dobrze. Wizytę następną mam w poniedziałek. Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej.
-
nick nieaktualnyA więc o badaniach mały człowiek rośnie jest tydzień młodsza więc data porodu wychodzi na 06.01 serduszko bije 132 ale lekarz mówi że dopiero się rozkręca:) na ta chwilę jest wszystko dobrze
mmalibu, Madziolinka, Miniaturka, Kleo2012, Niqa89, Iga66, marie_marie22, sasquacz, evs6, Martek&M, Alphelia, dana222 lubią tę wiadomość
-
Alphelia wrote:Dzwoniła gin, beta urosła. Pierwsza była 6120, druga dwa dni później ponad 8000, a ta z wczoraj jest coś ponad 12000. Gin mówiła, że zobaczymy przez ten tydzień czy dojdzie do krwawienia czy jednak ciąża odbije się od dna i będzie już rosnąć dobrze. Wizytę następną mam w poniedziałek. Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej.