Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziolinka wrote:Niestety i u mnie prawdopodobnie nic z tego. Wczoraj byłam na USG - widoczny tylko pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym. Nic więcej. Z OM to już 6tc+2, więc zarodek już powinno być widać. Nie wierzę, że ciąża jest młodsza i miałam spoźnioną owulacje, bo mam bardzo regularne cykle, a beta 1 dzień po terminie miesiączki była już na wysokości 287. W dodatku jeszcze krwiak w macicy i dr mówił o jakimś odklejeniu czegoś - z emocji już chyba tego wszystkiego nie odnotowałam. Niby kazał przyjść na USG kontrolne za 2 tygodnie, ale ja już na nic nie liczę. Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że to już koniec złych wiadomości na tej grupie.
Iga66, Madziolinka lubią tę wiadomość
-
Ah zazdroszczę wam tych objawów... Nie wiem dlaczego ale 1 ciąża była dla mnie najlepsza, dowiedziałam się późno bo w 8tyg poszłam na usg to było już serduszko samopoczucie super. A teraz taka nerwowka i już się nie mogę doczekać piątku. To będzie 6tc i liczę że będzie już serduszko bo ostatnio już 5+5 było widoczne, choć wiem że nigdy nie jest identycznie
-
Miniaturka wrote:Ah zazdroszczę wam tych objawów... Nie wiem dlaczego ale 1 ciąża była dla mnie najlepsza, dowiedziałam się późno bo w 8tyg poszłam na usg to było już serduszko samopoczucie super. A teraz taka nerwowka i już się nie mogę doczekać piątku. To będzie 6tc i liczę że będzie już serduszko bo ostatnio już 5+5 było widoczne, choć wiem że nigdy nie jest identycznie
Trzymam kciuki za serduszko ale patrzac na nasze forumowe usg - nie rozczaruj sie ze bedzie tylko pecherzyk - co to jest prawidłowe. Ja jeszcze nie widziałam serduszka a miała w 6 tyg 3 dniu. -
nick nieaktualny
-
Ola_lala wrote:Hej
Dziewczyny proszę o pomoc zrobiłam dzis pierwszy raz bete.
Wydaję mi sie że aktualnie jestem w 4tc7d/5tc1d
Moj wynik bety 2444miu/ml
Wydaje mi sie ok ale nie wiem czy na pewno dobrze czytam normy. -
Cześć dziewczyny!
Widzę, że nie jestem sama z czarnymi myślami. Dobrze Was poczytać, od razu jakoś raźniej się robi. Moja wizyta dopiero w przyszły poniedziałek, nie wiem jak wytrwam do tego czasu. Z objawów póki co tylko piersi ciężkie i wrażliwe. Bóle brzucha ustąpiły.
Trzymam kciuki za najbliższe wizyty 😊
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja w piątek 17.05 miałam wizytę, na usg może było coś widać co mogłoby być pęcherzykiem, ale to jeszcze za wcześnie. Dostałam luteinę. Następna wizyta 30.05 mam nadzieję, że już wtedy coś zobaczę, może serduszko...
z objawów hmm w sumie nic szczególnego, pełne piersi i czasami ból w podbrzuszu.
Robiłam betę dwa razy i się zastanawiam, czy w tym tyg. powtórzyć, czy już poczekać do wizyty
beta 13 dpo - 105
beta 15 dpo - 342
27.05 - USG/zarodek + pęcherzyk żółtkowy
31.05 - USG/ serduszko -
Niqa89 wrote:A z objawów dalej odczuwacie bóle brzucha? Mi nadal się zdarzają, a dzisiaj to miałam taki ból podbrzusza, że aż się musiałam położyć i chwilkę poleżeć bo nie byłam w stanie normalnie funkcjonować...
Niqa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, mam nadzieję że z Wami zostanę. Test robiłam tydzień temu, a wizytę mam w piątek. Nie mogę się doczekać i martwię się czy wszystko ok. Jedną ciąże straciłam, 2 zakończone szczęśliwie. Mimo że terazniejsza ciąża to niespodzianka, bardzo się cieszę i modlę się o zdrową dzidzie. Pozdrawiam!
-
nick nieaktualny
-
Vella83 wrote:Trzymam kciuki za serduszko ale patrzac na nasze forumowe usg - nie rozczaruj sie ze bedzie tylko pecherzyk - co to jest prawidłowe. Ja jeszcze nie widziałam serduszka a miała w 6 tyg 3 dniu.
🙄 -
Madziolinka wrote:Masz rację. Wszystkie tu mamy jakieś dziwne przeboje z tym USG
🙄
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
nick nieaktualny