WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nudności- kiedy się skończą ??
Odpowiedz

Nudności- kiedy się skończą ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dalej sie mecze. Gin juz rozklada rece mowi ze nie wie jak pomoc. Wpadlam na pomysl melisy bo moze to z nerwów. Mowi zeby sprobowac wypilam dzis jedna i narazie spokoj. Teraz na noc pije druga. Zobaczymy co bedzie rano bo wtedy jest najgorzej

GreenK lubi tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ku pokrzepieniu serc innych dziewczyn zmagających się z wymiotami chciałam napisać ze u mnie dużo lepiej :) jest poprawa i światełko w tunelu. Nie jest jeszcze super. Bo czasem zwymiotuje i czasem zajęli ale jest lepiej :).
    A jak u Was ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety chyba to była chwilowa poprawa :( nudności i wymioty wróciły :(

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ