Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nudności- kiedy się skończą ??
Odpowiedz

Nudności- kiedy się skończą ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dalej sie mecze. Gin juz rozklada rece mowi ze nie wie jak pomoc. Wpadlam na pomysl melisy bo moze to z nerwów. Mowi zeby sprobowac wypilam dzis jedna i narazie spokoj. Teraz na noc pije druga. Zobaczymy co bedzie rano bo wtedy jest najgorzej

GreenK lubi tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ku pokrzepieniu serc innych dziewczyn zmagających się z wymiotami chciałam napisać ze u mnie dużo lepiej :) jest poprawa i światełko w tunelu. Nie jest jeszcze super. Bo czasem zwymiotuje i czasem zajęli ale jest lepiej :).
    A jak u Was ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety chyba to była chwilowa poprawa :( nudności i wymioty wróciły :(

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ