X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne objawy dzien przed @ POMOZCIE !!
Odpowiedz

objawy dzien przed @ POMOZCIE !!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj 27 dc. Jutro powinna byc @ . Jak narazie bola mnie piersi. Mam dosc sporo bialego wodnistego sluzu. I od godziny odczuwam kujacy pulsujacy bol jajnika. Temperatura od owulacji utzymuje sie na poziomie 36,6. Co wy na to? Szansa na fasoleczke?

:)
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra jak nie dostane @ to rano bede testowac :)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robilas test z porannego moczu ? Bo nawet cien powinien wyjsc .Ja taka temperatura zaczynalam cykl :(
    Powodzenia

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa zawsze jest poki nie ma @. :)
    Ale powiem ci ze mialam takie same objawy. Tylko ja juz wiedzialam dzien przed bo zrobilam test. A ty moze robilas juz jakis test? ;)

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robilam. Zawsze robie kilka dni przed @. Ale tym razem jakos sie boje :( jutro z rana zrobie. Tylko taki o czulosci od 25 wyjdzie juz wiarygodnie? Ten bol jest dosc dokuczliwi i co chwila latam do toalety bo cos mi leci i sprawdzam czy nie @, ale to ten sluz

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri97 a mialas jeszcze jakies objawy przed samym teminem @?

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pikalo mnie tak i troche pobolewalo jak na @ podbrzusze.
    Daj jutro znac jak po tescie ;)

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge.napisac o 5.15 bo bede robic.przed praca :) bardzo bym chciala zeby byly II kreseczki... a wtjdzie wiarygodny jutro?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzien przed @ pobieglam na bete ale wyniki dostalam na drugi dzien i wyszlo ponad 100 wiec juz bylam 100%pewna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaleca sie zeby najwczesniej robic wlasnie w dzien @ ze wtedy sa juz wiarygodne. Ale duzo kobitek nie umie sie powstrzymac i robia kilka dni wczesniej albo i tydzien po owu. i tez wychodza tylko takie mega bladziochy, cien cienia ale wychodza. Takze jutro powinna byc druga kreseczka i trzymam kciuki zeby byla :)
    Co do czulosci to nie pamietam nawet jaki mialam. wzielam pierwszy lepszy w aptece.

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh. Ja teraz codziennie mam na 6 do oracy wiec nawet nie mam jak na bete pojsc :/ oj bardzoo bym chciala :( :) a jak negatywny to bede czekac na @ ...

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2015, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negatywny :( wiec czekam na @ ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze. :( moze @ jednak nie przyjdzie?

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie nie dostalam @. Robilam test Pre-Test . Wyszedl negatywnynawet cienia ciebia drugiej nie bylo. Martwi mnie ze mam duO tego bialego sluzu . No i dzis temperatura 36,4 :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak? Moze jeszcze drugi tescior? Bo jestem ciekawa. Przyszla @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja miałam śluz przezroczysty a na dzień @ czyli 30dc plamilam to było zagniezdzenie jeśli masz testy owu to weź zrób bo ja wtedy zrobiłam i był pozytywny a na drugi dzień ciążowy ok godziny 11 i też pozytywny, jeszcze Pamiętam robiłam 28dc test ciążowy ten allegro paskowy i kreską blada była widoczna pod światło myślałam że fiksuje :)
    3mam kciuki

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wczoraj doczekalam sie @ :( probujemy dalej :) z testami owulacyjnymi bo zamowilam. A powiedz mi Suri jak bedzie mocno pozytywny test owu to kiedy najlepiej wspolzyc. Bo kazdy mowi co innego :/

• assialbnn Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jest napisane ze po pozytywnym tescie owulacyjnym jajeczko uwalnia sie po ok 24-48 h podajze no ale wiadomo ze plemniki potrzebuja czasu zeby tam dotrzec. Suri97 jak ujrzalas pozytywny test owulacyjny to kiedy wspolzylas? Bo mowilas E korzystalas z testow owu

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie. ja nie korzystalam z testow owu. tylko ciazowych. Robilam test ciazowe jeszcze przed @ i wiedzialam juz. Ja nie mierzylam nawet tempki a do testow Owu sie mierzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 08:04

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ