objawy dzien przed @ POMOZCIE !!
-
WIADOMOŚĆ
-
To moj 27 dc. Jutro powinna byc @ . Jak narazie bola mnie piersi. Mam dosc sporo bialego wodnistego sluzu. I od godziny odczuwam kujacy pulsujacy bol jajnika. Temperatura od owulacji utzymuje sie na poziomie 36,6. Co wy na to? Szansa na fasoleczke?
-
nick nieaktualny
-
Nie robilam. Zawsze robie kilka dni przed @. Ale tym razem jakos sie boje jutro z rana zrobie. Tylko taki o czulosci od 25 wyjdzie juz wiarygodnie? Ten bol jest dosc dokuczliwi i co chwila latam do toalety bo cos mi leci i sprawdzam czy nie @, ale to ten sluz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaleca sie zeby najwczesniej robic wlasnie w dzien @ ze wtedy sa juz wiarygodne. Ale duzo kobitek nie umie sie powstrzymac i robia kilka dni wczesniej albo i tydzien po owu. i tez wychodza tylko takie mega bladziochy, cien cienia ale wychodza. Takze jutro powinna byc druga kreseczka i trzymam kciuki zeby byla
Co do czulosci to nie pamietam nawet jaki mialam. wzielam pierwszy lepszy w aptece. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja miałam śluz przezroczysty a na dzień @ czyli 30dc plamilam to było zagniezdzenie jeśli masz testy owu to weź zrób bo ja wtedy zrobiłam i był pozytywny a na drugi dzień ciążowy ok godziny 11 i też pozytywny, jeszcze Pamiętam robiłam 28dc test ciążowy ten allegro paskowy i kreską blada była widoczna pod światło myślałam że fiksuje
3mam kciuki -
Bo jest napisane ze po pozytywnym tescie owulacyjnym jajeczko uwalnia sie po ok 24-48 h podajze no ale wiadomo ze plemniki potrzebuja czasu zeby tam dotrzec. Suri97 jak ujrzalas pozytywny test owulacyjny to kiedy wspolzylas? Bo mowilas E korzystalas z testow owu
-
nick nieaktualny