X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala ściskam mocno <3

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala ...buuu

Marta w wolnej chwili luknij priv.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wszystko się ułoży, zobaczysz!:* j Jestem po wizycie. Dostałam tabletki na infekcje, mam nadzieję że pomogą. Gin powiedziala, żeby później dokończyć ta luteine co mam w domu. Zastanawiam się, nie chce żeby znowu mi się coś przyplatalo ledwo wylecze:/ Mam jeszcze brac dupka, jakmi się skonczy będę już mieć prawie 20 tydzień. Co myślicie, męczyć się dalej z luteina i ryzykować kolejne infekcje czy popoprzestac na dupku?

• Demsik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym wolala dupka niz luteine od ktorej asz infekcje i cie ciagle podraznia.wyleczysz wrocisz do lutki i znowu sie wszystko wroci.sama nie wiem

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik, właśnie tak samo uważam. Nie rozumiem czemu ona cały czas mówi, że na luteine nie można mieć uczulenia, ja ewidentnie mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 13:46

• Arwi Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala ściskam i tulę, jeszcze będzie dobrze <3

Ja już po dentyście. Ponad 2h na fotelu. Musiałam dostać dwie dawki znieczulenia, ale gin powiedziała, że nie zaszkodzi, a zęby mam wyleczyć. Troszkę bolało, ale byłam dzielna. Teraz powoli schodzi znieczulenie i wszystko mi pulsuje. Jakby bolało mam wziąć apap i od razu lek na alergię, ale mam tego nie robić, jak będę sama w domu w razie, gdybym dostała jakiejś poważniejszej reakcji alergicznej.
    Te dwa zęby kosztowały mnie 500zł, masakra :/ A za tydzień znowu taka przyjemność przede mną, bo rano ułamała mi się siódemka!! Ja nie czaję tych zębów w ciąży. Dobrze, że wypłata dziś przyszła. I o to dziwo jeszcze większa niż w zeszłym miesiącu! :D
    Kubuś mnie dzisiaj smyrał w brzusiu jakby chciał mnie uspokoić, że u niego wszystko dobrze. Pochwaliłam się już chyba całemu światu, że będzie synek :D

Demsik lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha dobrze ze zabki prawie wyleczone:)no i super ze wyplata wyzsza;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha no to masz z głowy, mnie też czeka wizyta u dentysty. Fajnie się masz z wyplata, u mnie niestety sporo nizsza, bo bez premii:/

• kate55 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze jedną wizytę u dentysty w grudniu, już się boję :D Ale ząbki muszą być zdrowe.

Jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek pojadę oglądać wózek :)

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • emaj Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:13

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :*

Paolala będzie dobrze, nabierz sił <3

Dziewczyny ale macie cudowne te brzuszki, zazdroszczę ;)
    Jak patrzę na Wasze suwaczki to nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko leci

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala kochana, nawet najwiekszy kryzys ma kiedys swoj koniec. Mocno tule. Niechcacy kliknelam, ze lubie i odkliknac nie moge.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • mitonia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja po wizycie.
    Gośka ułożyła się w księżyc - plecami do mojego mostka, głową z mojej prawicy - to jakim cudem tak ciśnie na pęcherz.
    Szyjka z badania 3cm ,z pomiaru usg 5,8cm :D macica bardzo mi się stawia, aż taka fala ciepła idzie z łona po klatkę piersiową. Gin myslał, że może jakiś stan zapalny jest, ale szybko crp zrobiłam i wyszło super 2,04. Więc napisał mi, że pozostaje nospa 3x1, magnez i dużo wypoczynku. 7.12 wizyta z badaniem przepływów - to już będzie 32+5 tc, masakra!
    Aha, we wtorek ruszam z poradnią diabetologiczną, będzie walka z cukrem :/

Qasha gratuluje Kubusia, mam 9-letniego w domu, super chłopak ;)

Paolala ściskam, bo czz więcej mogę ;) czekamy tu na Ciebie spowrotem :)

Demsik, ale cudo-brzusio :)

bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość

2mqep1.png
    Kubuś, lipiec 2007 <3
    Nasza Aniołkowa Małgosia , styczeń 2017, 40tc <3 [*]
    Jasiu, marzec 2018 <3
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy zakup <3
    ed122176951d9a93m.jpg

Ania-nowa, mitonia, kate55, She86, bita_smietana, emaj, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala :(:(:( ściskam i odganiam złe chmury ,które nad Tobą zawisły :* jak nabierzesz sił i ujrzysz promyk nadziei to napisz nam co się stało :* Wszystko da rady poukładać, wiem coś o tym , niestety jest ciężko, ale da radę! Nie poddawaj się bo ja tu Ciebie potrzebuję <3
    U mnie też plany najwyraźniej się trochę pozmieniają... ale nie zrezygnuję z marzeń choćbym miała boso piekło przejść. Odłożę je na inny termin jak będzie trzeba , ale na bank zrealizuję! 2017 roku wszystkie będziemy mamuśkami!

ojejku, bita_smietana, Demsik, Arwi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola, ja tez ściskam, nie chce Cie nawet męczyć pytaniami o to co się dzieje. Jak jest kijowo to jest, będzie lepiej to wrócisz do nasz, bardzo mocno czekamy :(

• Paolala Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje za wsparcie:* ale czuje się dzisiaj pokonana i bezsilna... a to najgorsze uczucia, bo nauczona jestem walczyć o swoje od dziecka...

dzisiaj inseminacja się nie odbyła, bo... mój stelaż zaniemógł:/ fakt jest chory od 3 dni, ma zapalenie krtani ostre, jest mega osłabiony,stan podgorączkowy, ale dzielnie chciał dzisiaj oddać nasienie...nigdy z tym nie miał problemu a było tych okazji trochę już, a dzisiaj dwa razy robił podejście ale dupa z tego... ja absolutnie nie jestem na niego ani zła, ani nie mam żalu, kocham go najmocniej na świecie, dumna jestem z niego że próbował!jestem zła na te całą sytuacje bo wszystko się układa nie tak...wczoraj ten wypadek, dzisiaj jak stelaż pojechał na miejsce wypadku żeby poszukać kratki od zderzaka to złapał się za głowe jak przeorałam pole marchewkowe, no i w podwoziu też mam pełno marchewki powbijanej...w sobote mieliśmy pogrzeb kuzyna stelaża, popełnił samobójstwo, więc to wszystko sie skumulowało...

z tego wszystkiego nie podglądnełam dzisiaj na usg czy pęcherzyk pękł, bo moja doktor miała zajęcia ze studentami i nie miałam siły czekać na nią, ale rozmawiałam przez telefon i powiedziała że możemy spróbować jutro z inseminacją, tylko nie wiem czy jest sens bo to będzie jakieś 50h po pregnylu...

no i za bardzo jestem z Wami tutaj na wątku związana, żeby jednak od Was uciekać, więc jeśli nie macie nic przeciwko moim smutom to chętnie zostanę, dajecie dużo pozytywnych fluidów...

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamy Paolala :* jak będziesz miała ochotę to smęć ile wlezie jak ma to chociaż odrobinkę poprawić Ci humor :*:*

Paolala, ojejku, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala, wysyłam dobre myśli w twoim kierunku.... Tulę cię jak mocno potrafię. Mam nadzieję, że szybko dla was zaświeci słońce!

Ps. ja mam plana, że będziemy w trójkę z Emaj popitalać w ciąży po Krakowie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 18:21

Paolala, emaj lubią tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala <3 <3 <3

ugotowalabym tobie moj hit - ryz z serem i keczupem <3 zaraz wsiade w helikopter i bede u ciebie z dostawa :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 18:25

Paolala, Morwa lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ