X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta???
    Graty...synusia Qasha...

ojejku lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha cudowna wiadomość!

• Paolala Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha super wieści:*

a ja już mam dość wszystkiego w tym roku, chyba się poddaje, co chwile się coś jebie, ten rok to masakra, śmierć Taty, dwa poronienia, problemy z pracą stelaża, problemy spadkowe i z długami jakie zostawił po sobie Tata, a dziś miałam wypadek samochodowy z mojej winy, skasowałam swój samochód i przywaliłam w inny, noż kur.wa , powinnam się gdzieś zaszyć i obudzić dopiero na wiosne, nie wiem po co ide w ogole na to jutrzejsze iui ehhhh

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala doprowadzam cie do porzadku!!!stalo sie i basta czasu nie cofniesz.juz limit wyczerpalas zlych przygod teraz tzn czytaj od jutra czekaja cie dobre momenty.trzymam kciuki za IUI.mam nadzieje ze po wypadku u ciebie wszystko dobrze:)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moj malz 22.12 konczy 40lat!jakies pomysly?ktos cos?

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Qasha super wieści:*

a ja już mam dość wszystkiego w tym roku, chyba się poddaje, co chwile się coś jebie, ten rok to masakra, śmierć Taty, dwa poronienia, problemy z pracą stelaża, problemy spadkowe i z długami jakie zostawił po sobie Tata, a dziś miałam wypadek samochodowy z mojej winy, skasowałam swój samochód i przywaliłam w inny, noż kur.wa , powinnam się gdzieś zaszyć i obudzić dopiero na wiosne, nie wiem po co ide w ogole na to jutrzejsze iui ehhhh

Ojej, a co się stało, nic ci nie jest? Samochód to tylko rzecz, ważne że zdrowie całe!
    Wiesz co? Taka seria złych zdarzeń musi się zakończyć czymś dobrym, więc jutrzejsze iui na pewno będzie pomyślne <3 Zobaczysz <3

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:

Mój sobie na 40 urodziny zażyczył Gwiazdę Śmierci z Lego :|

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha gratuluję synka!!

Paolala, o kurcze, dobrze, że Ci się nic nie stało! Zła passa musi minąć. U nas 2014 był beznadziejny - wynikły duże problemy w pracy, CP, pies nam zachorował, tż miał problemy zdrowotne, no masakra :/ Już nawet myśleliśmy nad zmianą numeru domu (mamy ulicę XXX 13, a moglibyśmy zamienić na Ul.YYY 1 :) ) I w końcu jakoś się udało chociaż z tą ciążą, później się wyjaśniło w pracy.. Także mam nadzieję, że i u Ciebie zaświeci słońce <3

Demsik ciężko doradzić, jak nie wiemy za wiele o Twoim stelażu :(

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:

moja siostra mężowi zafundowała skok ze spadochronu, ale on chciał to, koledze zafundowaliśmy rajd samochodem terenowym wypaplał się błocie, pozakopywał się w błocie i był przeszczęśliwy, w zależności co Twój stelaż lubi, czy bardziej gadżety, czy jakieś ekstremalne przeżycia, mój szef dostał od żony super zegarek!

• Paolala Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, na razie muszę się doprowadzić do stanu jakiegoś bo mam tak spuchnięte powieki od płaczu że ledwo co widze...
    mnie nic kompletnie się nie stało o dziwo, zaryłam lewym przednim rogiem, poszła lampa nadkole zderzak, nei wiem co wiecej bo juz ciemno bylo, na szczęście mój pies który był ze mną na pokładzie też ma się dobrze, ludzie w których przywaliłam też ok, obyło się bez policji, ja wylądowałam w polu marchewkowym jakieś 3 metry od drogi, zakopałam się tam oczywiście, wiec w ogole dramat, na szczescie bylo to niedaleko domu, przyjechal sąsiad ktory ma zaklad lakierniczoblacharski wyciagnal mnie i wstawiłam już do niego do naprawy, na szczescie mam AC, tylko oczywiscie trace zniżki...

• kate55 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Mój sobie na 40 urodziny zażyczył Gwiazdę Śmierci z Lego :|
    A Twój już o 40stce myśli?! :D

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    A Twój już o 40stce myśli?! :D

No to już za 12 lat, haha :D

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala dobrze ze nic Ci nie jest!! WIERZE ze to juz koniec złej passy! teraz będzie tylko lepiej!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojemu na 30 chciałam skok spadochronem ale niestety finansowo nie dałam rady bo małe problemy finansowe się w tym czasie pojawiły.

• emaj Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:13

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala,dobrze że z wami ok,nie rycz Mała początkiem dobrego będzie Twoja cionżunia.

Ps.Mata,gdzie ty jesteś ..cholera no.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola, to była ostatnia zła rzecz w tym roku ! Trzymam kciuki za jutro, baaradzo w to wierzę :*

Quasha gratuluję synka !

Ja umówiłam się dziś na połówkowe 6 grudnia, w Mikołajki... może będziemy podglądać Mikołaja? ;)
    Wracam do luteiny, 3x100, przez twardą macicę, poza tym dostalam żelazo na receptę i to tyle. Mały nie wiem ile mierzy, ale waży 143g <3

pepsunieczka, Ania-nowa, Impresja, marzusiax, Demsik, Morwa, Kjopa3, Arwi, Madziulla lubią tę wiadomość

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha gratulacje synka!Paolala najważniejsze, że nic Ci się nie stało! A mnie czeka jutro nieplanowana wizyta u gin:/ Stwierdzila ostatnio infekcje i zapomniała mi coś na to przepisac.. a ja zwariuje zaraz, tak mnie swędzi i piecze.. wszystko przez ta luteine, już mam jej dość.. Jeszcze wczoraj przy seksie tak mnie bolało jak nigdy...a tak czekałam i cieszylam się że już możemy.. wiecznie coś mi się dzieje no masakra jakaś:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 20:45

• StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha super gratulacje synka!!!

Paola dobrze że Tobie nic się nie stało.

ojejku super wieści, mam nadzieje ze te twardnienia szybko przejdą!

Ania-nowa u mnie tez infekcja od luteiny, na szczęscie już przechodzi po globulkach od gina a teraz mam łykać probiotyk np lacibios femina, moze też spróbuj jest zalecany w ciązy i gin mówił że przy luteinie warto bo zapobiegnie infekcjom i podraznieniom :)

Witam się z rana, mam nadzieje ze to będzie piękny dzień (dla mnie na pewno leniwy!)

caur359.png
    3ro1ov5.png
‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ