Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha, aż zrobiłam sobie przerwę w pracy i poczytałam... Masakra!! Wybacz, ale ja nie wytrzymałabym w związku, gdzie rodzice tak się wpieprzają i ustalają zasady. Nie rozumiem, czemu nie mogłaś nic wybrać w wystroju mieszkania? Kuuurde
Jak ja byłam na studiach, mój obecny mąż kupował mieszkanie, do którego mieliśmy się razem wprowadzić. Byliśmy 2 lata razem, ale ani o ślubie, ani o zaręczynach jeszcze nie myśleliśmy. I mimo, że traktowałam to mieszkanie jako jego własność, to on robił wszystko, żebym je traktowała jako nasze. Razem je urządzaliśmy.. Początkowo umówiliśmy się, że będę normalnie pokrywać połowę czynszu i opłat, a później już różnie bywało..
Teraz mieszkamy w domu, który sami wybudowaliśmy, ale działkę dostaliśmy od teściów. W związku z tym, dom też jest prawnie przepisany na nich (przepisywać będziemy dopiero za rok, żeby uniknąć opłaty planistycznej). W życiu nikt mi nic nie wygarnął na ten temat... Dom traktujemy jako wspólny, teściowie też nigdy nic nie pisnęli, że działkę dostał mąż (wtedy mój chłopak). A ja dostaję szału, jak mi teść powie, że powinnam zrobić sobie w kuchni tak i tak... A co dopiero, gdyby mi wyjechali z takimi tekstami jak adopcja dziecka? Porzucenie faceta? Sorry, w głowie mi się to nie mieści, masakra po prostu. Rodem z telenoweli albo paradokumentuFajnie, że mieszkacie daleko ,ale nie fajnie, że mają taki wpływ na wasze życie. Ja bym chyba kontakty całkowicie zerwała.
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Madziulla wrote:no i chyba mnie "rozkłada"... owulacja za rogiem a mnie leb boli nos zapchany..cudownie...
Madziulla lubi tę wiadomość
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:ło matko
haha ja nawet nie mam sily meza zgwalcic wiec jak ma ta ciaza powstac
A po igraszkach nogi do góry i chusteczka do jamy, jak to radzi OF
Przyznam się, że ja robiłam świecę w trafionych cyklach
Tonący brzytwy się chwyta
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Czemu ty masz męża gwałcić? Sexi ciuszek i niech on gwałci
noo swiece to ja zawsze robie i nic to nie daje niestety...tjaaa z czerwonym nochalem bede sexi jak w morde strzelil i jeszcze z tym owinietym paluchem hahahaShe86 lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Czemu ty masz męża gwałcić? Sexi ciuszek i niech on gwałci
To tak jak jaRobiłam świecę i w cyklu w którym zaszłam z córeczką, i tym ostatnim szczęśliwym haha
Natalia27.03.2016
-
Dziewczyny, dzień wariatow. NO DZIEŃ WARIATÓW SERIO.
Babka, która mi wysłała wyniki POMYLIŁA się przy przepisywaniu.
Ryzyko zespołu downa 1:20000, a nie 1:200!! Potem już patrzyła tylko na to, co napisała w mailu i dlatego dopisała informację, żeby się umówić z genetykiem. Przepraszali mnie tak bardzo, że aż mi się głupio przy tych wszystkich ludziach robiło.
No ale najważniejsze, że wyniki dobre!! Pozostałe trisomie ryzyko <1:20000Strasznie się cieszę, Marcin też mega szczęśliwy
ojejku, marzusiax, kate55, Demsik, emaj, Paolala, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla na szczęście do seksu ani czerwony nos ani paluch nie sa potrzebne;)
Madziulla lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
TSH 2,2 - nie jest najgorzej, ale idealnie też nie jest. Ciekawe, co na to mój endo, pewnie zwiększy znowu dawkę
Krucha, ja sama wpisuję [ b ] i [ / b]
Qasha, co za pomyłka durnaDobrze, że wyjaśnione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 17:19
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Jestem już pp wizycie, czekamy na SYNKA!!
Będzie KubuśWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 18:04
bita_smietana, pepsunieczka, Madziulla, kate55, Ania-nowa, emaj, Paolala, She86, Impresja, Kjopa3, ojejku, Morwa, Corcula, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość