Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Qasha współczuję przeżyć z teściową, nie czytałam o co chodzi, ale na pewno nie jest wesoło
Ojejku, nie stresuj się na zapas! Daj znać jak tam po wizycie. Ja też mam ciągle te skurcze macicy, na szczęście po magnezie rzadsze i lżejsze.
Trzymajcie dziś kciuki za moją tarczycę, byłam w labie zrobić badaniaDemsik lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Trzymajcie dziś kciuki za moją tarczycę, byłam w labie zrobić badania
Kate oczywiscie kciuki!!
ja ide robic badania pod koniec cyklu. bede badac tez tarczyce i prolaktyne (to mi kazal gin zbadac na ostatniej wizycie zanim pojde do kliniki zeby miec swieze badania) a ja dodatkowo sama dla siebie zbadam progesteron (bo to cykl bez dupka gin kazal przed klinika odstawic wiec jestem ciekawa jaki bedzie moj prog bez wspomagaczy) i glukoze
to beda pierwsze wynki po 3 miesiacac wiec jestem mega ciekawakate55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPS: Przypomnijcie mi ile dpo powinnam proga zbadac? i tez nie mam pewności kiedy ta owu bedzie bo nie mam monitoringu ani nic tylko po śluzie moge podejrzewać. cykle przy dupku mialam 29 dniowe. ale jaki długi cykl będzie teraz bez dupka to nie wiem. jak myślicie kiedy powinnam pojsc go zbadac? dzis mam 12 dc ale sluzu plodnego narazie nie widzę.
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:PS: Przypomnijcie mi ile dpo powinnam proga zbadac? i tez nie mam pewności kiedy ta owu bedzie bo nie mam monitoringu ani nic tylko po śluzie moge podejrzewać. cykle przy dupku mialam 29 dniowe. ale jaki długi cykl będzie teraz bez dupka to nie wiem. jak myślicie kiedy powinnam pojsc go zbadac? dzis mam 12 dc ale sluzu plodnego narazie nie widzę.
A temp mierzysz? Śluz i temperatura powinny wyznaczyc owulację, powodzenia !
Quasha, przeczytałam i nasuwa mi się jedno pytanie, z czego Wy sie aktualnie utrzymujecie?
Nie zrozum mnie źle, ale ja trochę twierdze, ze Marcin powinien jednak już szukać pracy, ie jak skończy studia. Ja pracowałam na pełen etat od połowy 4 roku studiów dziennych na politechnice, nie dosypiałam co prawda, wstawałam o 3 nad ranem aby liczyć projekty, bo wieczorem po pracy nie wiedziałam jak się nazywam, dużo łatwiej załapać się gdzieś studentowi, niż absolwentowi bez doświadczenia. A teściową się nie przejmuj, to Ty będziesz miała przewagę w posiadaniu ich wnuka, i na Twoich zasadach odbywać się będzie kontakt dziecka z nimi. Jak cos teraz schrzania to mogą pogrzebać relacje z wnukiem na zawsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:42
Paolala, She86, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qasha, Ojejku kciuki mocno zaciśniete za Wasze wizyty!!! Kate i za Twoje wyniki tarczycowe, poza tym Kate sorki ale zakochałam się w Twoim zdjęciu:P ideał wyglądu w cionrzuni;)
Madziulla czas owulacji wyznaczyłabym tak jak pisała Ojejku na podstawie temp i śluzu, może testy owulacyjne? no i mniej wiecej 7-8dpo bym zbadała;)
też kupiłam buty ostatnio:D ale żal mi w nich chodzić
ja oczywiście zaczęłam sobie wkręcać że pęcherzyk już pękł i na iui będzie jutro za późno, już widzę swoje histerie jak już dziedzic się wgryzie... poza tym stelaż chory, ma gorączke:/
edit: She dopiero zauważyłam że u Ciebie cionrzunia, gratulacje:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:51
kate55, She86 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Paolala dziękuję Ci bardzo :* Muszę przyznać, że super się czuję w ciąży jeśli chodzi o wygląd - urosły tylko cycki i brzuch
Qasha, po pracy doczytam o co chodzi w tej Waszej sytuacji, bo widzę, że to grubsza sprawa. Trzymaj się :*
Madziulla, ja badałam proga w 25 dc, gdzie owu miałam zazwyczaj gdzieś 16-18 dc. Ale nie jestem znawcą, tak mi po prostu ginekolog zalecił.Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:Paolala dziękuję Ci bardzo :* Muszę przyznać, że super się czuję w ciąży jeśli chodzi o wygląd - urosły tylko cycki i brzuch
Qasha, po pracy doczytam o co chodzi w tej Waszej sytuacji, bo widzę, że to grubsza sprawa. Trzymaj się :*
Madziulla, ja badałam proga w 25 dc, gdzie owu miałam zazwyczaj gdzieś 16-18 dc. Ale nie jestem znawcą, tak mi po prostu ginekolog zalecił.
Może lepiej nie czytaj, hahaSzkoda nerwów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi dobrze, nie odbieraj, już raz odebrałaś i sie nasłuchałaś, a masz inne rzeczy na głowie niż atrakcje z teściową.
Czytałam też z rozpędu o Twoim teście pappa - ja z tego powodu nawet go nie robiłam, nie interesuje mnie żadna statystyka, ani 1:60 ani 1:6000.
Powodzenia u genetyka, ponoć w ciąży z dziewczynkami częsciej pappa wychodzi źle z powodu podwyższonych hormonów, jak przyjmujesz sztucznego proga to to samo.Arwi lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:i dobrze, nie odbieraj, już raz odebrałaś i sie nasłuchałaś, a masz inne rzeczy na głowie niż atrakcje z teściową.
Czytałam też z rozpędu o Twoim teście pappa - ja z tego powodu nawet go nie robiłam, nie interesuje mnie żadna statystyka, ani 1:60 ani 1:6000.
Powodzenia u genetyka, ponoć w ciąży z dziewczynkami częsciej pappa wychodzi źle z powodu podwyższonych hormonów, jak przyjmujesz sztucznego proga to to samo.
Jadę właśnie odebrać te wyniki tak fizycznie to przy okazji dorwę jakiegoś lekarza i się co nieco wypytam. -
Qasha,poczytałam,odcinek telenoweli hehe...
Bardzo dobrze że mu powiedziałaś bo teksty z którymi wyjechała ta taktowna pani ,/błąd/,/wyszaleć/ itp były co najmniej nie na miejscu.
Nic ci nie poradzę bo sytuacja jest złożona ale NIGDY nie pozwoliłabym siebie tak traktować przez obcą babę,no ale ja to /wyrywna/i emocjonalna jestem...no..
Marta jestem z Tobą.
Kobitki czekam na wasze relacje...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Qasha jestem w szoku... . Bardzo to przykre co spotkalo Cie ze strony mamy Twojego faceta. Bylam kiedys w zwiazku w ktorym rodzice "pomagali" i dzieki temu mieli pelna kontrolę.
Święta bez niego???? A jak maluch sie urodzi?! To kazdy sobie bedzie swieta spedzal? Myślę, ze i Ty powinnas juz na tym etapie jasne przekazać swoje oczekiwania. Chyba, ze nie masz nic przeciwko. Przytulam, trzymaj sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 12:51
-
nick nieaktualny