Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaolala wrote:Madziulla też lubię za reklame noży;) ja lubię noże Gerlach;) to teraz oszczędzaj palca żeby szybciej się zagoil
tadaaaaam jest pecherzyk 20mm na prawym jajniku, endo ładne, inseminacja w środę o 11;) jutro rano pregnyl ;] wreszcie coś pozytywnego bo ostatnio to dramat za dramatem...
A ja lubie za pecherzyk i za IUI. trzymam kciuki!!!Paolala lubi tę wiadomość
-
Madziula biedactwo ty! chucham na paluszek iiii tez polubilam za reklame nozy
Paolala - pluje wirusami a w srode myslami jestem z toba!pluj pluj pluj oluj oluj
$~$>|>~><|%$\$|$~>|>|$,$$|$~
jakie macie sliczne brzusie, bebenki idealne
moj mezu dal mi nowe przezwisko, wola na mnie bojabahahhaa przymajmniej nie zatone! podtucze moj bebenek i tez sie pochwale!!!! a co!
Paolala lubi tę wiadomość
-
A oto mój brzuchol
http://static.pokazywarka.pl/i/7059871/130287/img-20161106-010048.jpgbita_smietana, Madziulla, Ania-nowa, Kjopa3, Corcula, marzusiax, emaj, ojejku, pepsunieczka, Impresja, Paolala, ZakreconaŻona, Demsik, ktosiowa, Morwa, Arwi lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Madziula biedactwo ty! chucham na paluszek iiii tez polubilam za reklame nozy
Paolala - pluje wirusami a w srode myslami jestem z toba!pluj pluj pluj oluj oluj
$~$>|>~><|%$\$|$~>|>|$,$$|$~
jakie macie sliczne brzusie, bebenki idealne
moj mezu dal mi nowe przezwisko, wola na mnie bojabahahhaa przymajmniej nie zatone! podtucze moj bebenek i tez sie pochwale!!!! a co!
-
Kate ty goraca dupo!!! sexy mamuska! co za usteczka!!!!! co zes sobie naklepala w usta? mega kilor
Ed. Kolor - pisze pod biurkiem po tajniaku bo zu kazdy tylko praca i pracaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 12:30
Corcula, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Świat się kończy!!! Rosax testowala facellem!!!
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:Madziulla też lubię za reklame noży;) ja lubię noże Gerlach;) to teraz oszczędzaj palca żeby szybciej się zagoil
tadaaaaam jest pecherzyk 20mm na prawym jajniku, endo ładne, inseminacja w środę o 11;) jutro rano pregnyl ;] wreszcie coś pozytywnego bo ostatnio to dramat za dramatem...
Madziulla, Paolala lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Piękne brzucholki
U mnie się krew polała zaraz po tym jak włożyła piękne, jasne spodnie, bez większego ostrzeżenia. Dziad z tego Ridża jakich mało! Ale w sumie dobrze ,że już przylazł, bo akurat wyrobi się z wyjazdem do wizyty w klinice
Dzisiaj badamy armię męża, ciekawa jestem co za zło wyjdzie po 3 tygodniowej kuracji antybiotykowej, strach się bać !
Buziole :*:*:*ojejku, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:I co jej wyszło???
Ojejku widziałaś? Facelle! Tylko Ty docenisz to info jak ja
ojejku lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Cionza
Ojejku widziałaś? Facelle! Tylko Ty docenisz to info jak ja
ojejku lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Pamiętam tą akcję. A oblewała go wodą czy moczem? Jej facelle przecież na wodzie wychodziły pozytywnie
czyli Ty też doceniasz info
nie wiem
tym razem chyba sikiem. Mi zjebala kilka pierwszych dni ciąży. Bo przecież facelle ciąży nie pokazują
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny