Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Impresja brzusio przepiękny! Heh no nieźle granat zafundował Ci stresa!!! Ja dzisiaj wędruje do gina podglądać jajniki, to ostatni cykl starań w tym roku;] udanego tygodnia!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witam sie po weekendzie jak zwykle bardzo intensywnym
Moja mama miała 50-te urodzinki wiec było świętowanie
Cudne macie brzuszki, Takie zgrabniutkie, ja sie zastanawiam gdzie te Wasze Dziedzice się mieszczą. U mnie brzuchol wywalony juz od rana ale to pewnie wina (zasługa?) słabych mieśni jeszcze po pierwszej ciazy i krótkiego odstępu czasu. W ciazy z synem też brzuszek było szybko widać wiec teraz pewnie jeszcze z tydzień dwa i nic nie ukryje. Wieczorami przez wzdęcia już wyglądam na 5-ty miesiąc
Miłego dnia wszystkim!!! -
nick nieaktualny
-
Paola ostatni cykl starań na dłuższy czas, aż odchowasz ssaka
Mnie wraca ból pleców. Strach się baćpotrzebuje lania, bo nie myślę a potem płacz. Podźwigałam to plecy bolą. A też zaczynam chodzić jak ciężarna i kręgosłup strajkuje.
Edit madzila no coś ty kroiła?! Jak masz głeboką ranę to niech zszyją!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 08:12
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Impresja śliczny brzusio..aleś sobie zafundowała stresnooooo wiesz
Paola trzymam kciuki za wizyte
Madziula matko az takie bój się szycia mi leb na zywca szyli
nie było tragedii
marzusiax nie dziwgaj ...nunu ...
my dzis znowu szybki dzien ... duzo roboty w domu, rehabilitacja meza , a o 17 perwssza wizyta w szkole rodzenia -
Impresja wrote:Ja p... myślałam, że na zawał zejdę normalnie
Zmierzyłam cukier i... 479!
A wszystko przez to, że po umyciu rąk, a przed pomiarem jeszcze wyniosłam do kuchni talerzyk, na którym jadłam kawałek granata. Musiałam dotknąć palcem gdzieś odrobiny soku. Dobrze, że z automatu pobiegłam drugi raz umyć ręce przez kolejnymi pomiarami, bo inaczej pewnie bym noc w szpitalu spędziła przez cholerny fałszywy wynik
Pikawa mi kiedyś wysiądzie przez to ciążowe odmóżdżenie
Granat Łobuz
Od początku masz z cukrem siupy? Przy jakim zachowaniu na krzywej cukrowej wprowadza się dietę?
Niby mam spadek po 1 i 2h ale martwi mnie wynik bo nigdy nie miałam z tym problemów.
Madziulla jak po szpitalnej wizycie na sorze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 08:48
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Piękne macie brzuszki
Mało pisz bo jak nie mam nic mądrego do napisania
Madziulla jak tam?
Marzu to teraz odpoczywaj i już nie dźwigaj tyle.
Impra ło mamoStres musiał być ogromny. Dobrze,że fałszywy alarm.
-
Madziula nie żebym planowała morderstwo
ale jakiej firmy masz noże, że takie ostre? Nie cierpie tempych noży, a lidlowe gdzieś szybko się tempią. Nie bój się szycia. Dużo szybciej ci się zagoi. Możesz kupić sobie rivanol i przemywać ranę.
U mnie wszyscy już wiedzą, mimo że nie mówiłam nikomu. Ciężko taki bandzior ukryć. Mam słabe mięśnie po 1 ciąży to widać bardziej jak kiedyś.
Kjopa3, bita_smietana, Ania-nowa, emaj, Impresja, ZakreconaŻona, ktosiowa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyjuz po. naszczescie nie trzeba byl szyc bo rana bardziej poszla w glab jak wszerz i sama sie ładnie zasklepi. zrobili mi porzadny opatrunek. maz bedzie zmywal naczynia klika dni i myl mi główkę bo Pani zaznaczyła wyaznie ze kilka dni palec musi byc suchy.
Marzusia 99% nozy mam z ikei. seria IKEA SLITBAR polecam bo sa swietneswitnie ucinaja palce
marzusiax, Paolala, bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziula lubię oczywiście za polecenie marki
Zanotowałam. Będę polować
To masz rozcięte od środka? Ja kiedyś sobie przecięłam na zgięciu środkowego palca. Lało się jak z zarżniętej świni
nick nieaktualny
-
Madziulla też lubię za reklame noży;) ja lubię noże Gerlach;) to teraz oszczędzaj palca żeby szybciej się zagoil
tadaaaaam jest pecherzyk 20mm na prawym jajniku, endo ładne, inseminacja w środę o 11;) jutro rano pregnyl ;] wreszcie coś pozytywnego bo ostatnio to dramat za dramatem...
Madziulla, Kjopa3, bita_smietana, starająca się15, marzusiax, emaj, ojejku, pepsunieczka, Impresja, mitonia, ZakreconaŻona, Demsik, She86, ktosiowa, Arwi lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...