Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jak sie sama farbowalam to taki blond wybralam ze mi wyszly nie zielone a niebieskie i to wcale smieszne nie bylo:)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Madziulla rozumiem, że nie wyszły zielone?!?
Ja tylko raz, jakieś 15 lat temu chciałam stać się szatynka i miałam fioletowe coś na głowie. Na szczęście to tylko był szampon koloryzujący więc po x myciach, jedno za drugim, zeszlo:)
hahaha nie naszczescie niemmiał byc mix 2 kolorow ale zobaczylismy z mezem ze jedna tubka spokojnie wystarczy wiec wzielam ten jasniejszy kolor ale i tak troszke ciemniejszy od tego co mialam. (syoss oleo intense orzechowy blond) a nastepna koloryzacja to jen sam gatunek farby ale kolor słodki braz.
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Ja jak sie sama farbowalam to taki blond wybralam ze mi wyszly nie zielone a niebieskie i to wcale smieszne nie bylo:)
nie wiem z jakiego koloru na jaki farbowalas. Pewnie jak bym teraz chciala sama wrocic do kolorow na poziomie 8.31 czy 7.31 czy cos w tym stylu (teraz mam 6.80) to tez by mi wyszly zielone czy niebieskie. teraz konieczna będzie dekoloryzacja u fryzjera i koniecznie pierwsze farbowanie u fryzjera potem moge znowu sama farbować w domu
mimo iz moj kolor nadal jest jeszcze blondem a nie brazem to nie odwaze sie jaśniejszego sama w domu zrobic. wole wyłożyć kasę na zdjecie koloru i farbę u fryzjera. nawet juz (zanim zdecydwoaam sie na przyciemnianie) rozmawiam z fryzjerka moja na ten temat jak by mi sie moje ciemne nie spodobały. a ona jest w porządku i nie należy do osob które zdzieraja z klientów pieniądze i potwierdziła żebym lepiej nie farbowała z poziomy farby 6 na jasniejsze samaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 23:02
-
Madziullaaaa ja też czekam na efekt farbowania:) jak sprawdziła się farba ? Mnie spokojnie starcza 1 tubka a długość włosów widziałaś jaką mam;) też kiedyś mieszałam blondy i w sumie wyszły mi gdzieniegdzie zielone włosy!!! Mieszałam blondy popielate z zlocistymi i tak wyszło;)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyco Wy z tymi zielonymi włosami, jak Ania z Zielonego Wzgórza
Ja musze do fryzjera się wybrać, ale tylko podciąć końcówki i ściąć grzywkę, nic więcej nie robię, boWawrzyniec pozbawił mnie już połowy włosow na głowie - a mówią, że z synkiem się pięknieje - czekam na ten stan
Kończę właśnie czytać książkę "Bez znieczulenia. Jak powstaje człowiek" - wywiad z Dębskimi, polecam wszystkim, bardzo !
Ktosiowa, pewnie słyszałaś o tym milion razy, myślałaś też, ale rozmowa ze Stelażem to jedyna opcja. Jak nie da się z nim o tym gadać, może łatwiej byłoby napisać do niego list/email - ja tak zrobiłam w styczniu, po 2cb, a z powodu braku badań nasienia lekarze nie chcieli ze mną gadac o diagnostyce. Napisałam ze 3 strony, co czuję, jak ja to widzę, jak wygląda moje życie, a czego w życiu pragnę - Twój Stelaż ma juz dzieci i pewnie nie rozumie tego, jak bardzo Ty ich pragniesz, tym bardziej, że kobiety pragną bardziej zawsze. Myślę, że on nie jest do końca świadomy tego, co Ty czujesz.
-
Ktosiowa smutaj nam tutaj ile tylko chcesz. Jak nie masz wsparcia w otoczeniu to spokojnie możesz nam się wygadać
Wiele z nas ma za sobą długie miesiące starań i dobrze wiemy jak to jest jak opadają skrzydła.
Mama nie akceptuje twojego partnera? A zapytaj sama siebie - czyje zdanie jest dla mnie ważniejsze - mamy czy stelaża?ktosiowa lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyOto efekt farbowania. Mam nadzieje ze dobrze widać kolor. jak złapie lepsze światło to cyknela jeszcze jedno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 15:24
ktosiowa, bita_smietana, Demsik, ZakreconaŻona, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladny kolorek.ja sie wlasnie zastanaeiam czy nie przyciemnic troche.a niebieskie mi wyszly jak na rozjasniane wlosy nalozylam farbe popielaty blond:/Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Madziulla, bardzo ładnie wyszło ci to farbowanie. Ja mam swój naturalny kolor włosów.
Marzusiax, nie bardzo akceptuje, a najważniejsze jest moje zdanie/
A dziewczyny, zapomniałam wam napisać, że byłam u endokrynologa. Kazał odstawić na 4 tygodnie euthyrox, pod koniec tego okresu zrobić badania (tsh, antytpo i chyba Na - piszę z głowy) i przyjść za 4 tygodnie. Wcisnął mnie na ten termin, bo ktoś zrezygnował. Z pewnymi obawami, ale postanowiłam spróbować. Na drugi dzień nie wzięłam euthyroxu (mam go zapisanego od pani ginekolog) i skapłam się tego dnia, że dzień wizyty nie pasuje mi... idealnie w dzień delegacji jest (a mam jedną delegację rocznie), nie zdążę wrócić na 15:30... popatrzyłam na erejestrację i ma dopiero wolne terminy od 2 lutego.. więc muszę podejść do przychodni i spytać się, czy mnie wepchają na tydzień później termin, a jak nie, to nie wiem... Ale teraz najlepszy motyw (tak wiem, że to pewnie moja psychika zaszalała), w tym dniu co nie wzięłam euthyroxu (i jeszcze na drugi dzień, kiedy już wzięłam) miałam mdłości i uczucie jakbym miała coś na bokach szyi (tam gdzie mnie badał), ogólnie średnio się czułam.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 21:05
ojejku, Paolala, bita_smietana, Ania-nowa, Demsik, pepsunieczka, emaj, She86, Madziulla, Impresja, Kjopa3, marzusiax, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia, ja się pytam gdzie Twój brzuch??
ja mam do godziny 0 aż 170 dni a brzuch... no sama zobacz
http://iv.pl/images/15168877222553100418.jpgAnia_84, Paolala, bita_smietana, Demsik, pepsunieczka, emaj, She86, Madziulla, Impresja, Kjopa3, marzusiax, Ania-nowa, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
ahahah no ja nie wiem.. tyje a tu brzuch jak widać
ale to chyba dlatego ze generlanie mam szerokie bioderka
i wszytsko sie rozchodzi
zadroszcze takie brzusia ..
19 stego mamy wizyte mam nadieje ze wszytsko ok .. ze to nie jest wina teg ze cos jest nie tak.. ze mam taki mały becoł ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 16:45
-
nick nieaktualnyAnia no co Ty
Ja bym chciała mały, a rośnie
Wszystko jest w porządku przecież
ja ogólnie jestem też mocno szczupła, przed cionszą 55kg, do tej pory nie ma 60, dlatego u mnie tak to widać. Na pewno z Antkiem wszystko dobrze, nawet mi się nie stresuj :* -
nick nieaktualny