X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie podobnie... jak nie zaparcia to biegunka... kolor też często zielony bądź czarny, ale zwalam winę na żelazo.

• Demsik Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat jakupow nie jest mi obcy...te wzdecia wykanczaja.po czterech dniach aod juz na wieczor wygladam jak w 3 trymestrze doslownie.staram sie mieszac kombinowac ale tak na 4-5 dni jakup sie ujawnia.ponoc mozna espumisan brac ale to kazda musi swojego gina pytac czy moze.
    Impresja ty rozpakujesz sie najszybciej.a wiadomo co u ali i gossiuni?odzywa się do kogos?

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

łojj widze cięzki temat ;)

co do zaparć mi najlepiej pomaga kawa z rana,,,.plus wdrożyłam to co moja dr mi podpowiedziała..mianowicie pije siemie lniane rano i wieczorem, duzo otrab do jogurtów itp .. słonecznika itp itd a szczescie obyło się bez syropków i bez czopków bo serio miałam mega problem . :/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i pieknie...weszlam na forum z rana....i widze kielbase ojejku :( i teraz jak jej dzisiaj nie zjem to sie zesuam hahahahha :D

no nic...spadamy w trojke na sniadanko, po kwiatki i kielbase :D

200.gif

dziewczyny ja bardzo czesto sobie tancuje w domu, sama :D chodzilam na zumbe i tak mi zostalo :D obiecuje, ze jakup was odwiedzi szybciej niz myslicie :D najlepsza jest chyba sia cheap thrill ;) sprobujcie ;)

boskiej soboty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 09:24

ojejku lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png

Wysłany: 5 listopada 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa i na zatwardzenie dostalam recepte na magnez, ale mialam tylko raz do tej pory

200.gif

moze wlasnie dlatego, ze lykam konska dawke magnezu (magnez forte dawka 450)
    i tak mam sobie lykac az do porodu :D

200.gif

Ania_84, ojejku lubią tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle biore tych lekow w ciazy ze przez cale zycie tyle nie wzielam.czyzbym byla ciezarowa narkomanka???:):):)

ojejku, bita_smietana, pepsunieczka lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, uświadomiłam sobie dziś, że skoro datę porodu miałam ustaloną pierwotnie na 25 stycznia, krótka przerwa w lipcu (3 tygodnie) i znowu byłam w cionszy z datą porodu na 25 kwietnia, więc jakby nie liczyć, to będę chodzić w cionszy ROK czasu ! :D
    Rok bez wina, o to mi głównie chodzi, nie wiem jak słonie to wytrzymują :P :D
    giphy.gif
    a tak lubiłam dbać o to endometrium... :P

Arwi, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość

• kate55 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bita śmietana u mnie magnez tez załatwia sprawę :D

bita_smietana lubi tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Impra ale zleciało! Nim się obejrzymy będziesz nam wiadomości z porodowki pisać:)

Sliczne są te wózki! Kupujcie różne, a jak w końcu uda mi się jakimś cudem zajść w ciążę to będziecie mi zdawać relacje z użytkowania ;)

O to to!

Chociaż ja mam (dla odmiany) jakieś czarne myśli w tym temacie... Już w pracy koleżanki, które zawsze mnie motywowały, stwierdziły, że chyba jednak dziecka nie będę mieć i mama też 2 razy się zapytała czy może ja nie mogę mieć dzieci... (smutno mi, bo nikt nie wie, że staramy się od ponad 2 lat, nikt też nie bierze pod uwagę, że problem może być u Stelaża, bo on ma już 2 dzieci, więc to ze mną jest coś nie tak :(... nie czuję też u Stelaża jakiejś mega chęci posiadania ze mną dzieci... więc podsumowując: czuję się osamotniona w tym wszystkim... Dlatego też trochę rzadziej do was zaglądam, ale trzymam mocno kciuki za was cały czas).

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa to strasznie smutne co piszesz :( Chyba nie ma nic gorszego jak brak wsparcia :( A mówiłaś o swoich odczuciach stelażowi? Może niech się faktycznie określi czy mu zależy czy nie? Sama to ty w tym wszystkim nie nawołujesz niestety :( Jak od koleżanek nie dostajesz motywacji to my tutaj cię zmotywujemy!!! Nie poddawaj się!!! Dziedzic w końcu się zadomowi!!!!
    czirliderka-ruchomy-obrazek-0028.gif

Na jaKupy mi pomagają jabłka. Jedno jabłuszko i następnego dnia ładna reakcja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 13:29

pepsunieczka, bita_smietana, ktosiowa lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa a moze warto mamie powiedziec skoro pytala.bedzie ci lzej.i porozmawiaj ze stelazem co tak na prawdę mu w glowie siedzi.u nas zawsze masz wsparcie,pamietaj:)
    Mnie sie marzy zimny drinus;)az mi slinianki zaczely pracowac;)

She86 lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa,podpisuje sie pod słowami marzu.

Śmietana...tańce ooo cos dla mnie muza ful power,lustro i ja i mój freestyle,najlepszy odstresowacz,uwielbiam tańczyć...lalala...cza cza cza...

Ps.Mi pomaga picie na czczo ciepłej wody z duża ilością cytryny czasem plaster świeżego ogórka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 13:52

bita_smietana lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy też macie takie bóle podbrzusza przypominające @?

Wysłany: 5 listopada 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny do ktorych nie chce przyjsc Jakup

sprobujcie wszystkie przepisy proponowane przez dziewczyny, wszystko na raz - jak to nie pomoze to ja juz nie wiem co da rade :D troche tego jest, musi pomoc! ciepla woda plus czarna kawa do tego potancowki, zagryzc podczas wygibasow jabluszkiem i ogoreczkiem i lyknac magnez :D

Aniu pytalam sie ostatnio lekarza o takie bole i on mowil, ze to normalne
    jak chcesz isc to pojedz na ip i podkoloryzuj sytuacje :D wtedy zrobia tobie usg i zobaczysz maluszka B-)

ktosiowa - zgadzam sie z marzu; pogadaj koniecznie ze stelazem i z mama, powiedz co ciebie boli, jak chcesz mozesz tez napisac list do stelaza :) wtedy przelejesz wszystkie emocje na papier; twoje kolezanki zlej -a my wszystkie razem slemy tobie luz w dupie i mnooostwo wsparcia! i fajnie to marzu napisala: niech sie koles okresli, skoro chce byc z toba to ma sie brac do roboty! pochodzic po lekarzach itp. korona mu z glowy nie spadnie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 15:06

ktosiowa lubi tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa ja też wspieram mocno:* tak jak dziewczyny mówią może powiedz mamie jak sytuacja wygląda, nie wiem jakie masz relacje z mamą, ale moja mama wie o staraniach, wie o poronieniach itd i wspiera! stelaż też na pewno przeżywa i może nie wie jak ma sie zachowac? ja mojemu mówie prosto z mostu co czuje itd inaczej sie nie domysli;)
    mam nadzieje ze szybko dostaniecie sie na konsultacje na Kopernika i pójdzie prosto z górki:*

co by Wam tu życzyć na weekend, luźnych może nie, ale bezproblemowych jakupów!

tak na szybko przeglądnęłam Wasze wózki, piękne!!! jak kiedyś będzie mi dane się nad tym zastanawiać to będzie kogo się radzić!

ktosiowa lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane,

Nie chce wam zasmiecac wątku smutkami, wole żeby był wesoły,

ale w skrócie wyglada to tak, ze moja mama nie do końca (a moze w ogóle) akceptuje stelaża, wiec nie chcę jej mówić o jego problemach, bo wiem ze prędzej czy później usłyszę od niej, ze przez niego nie mam dzieci, ze powinnam sobie kogoś innego znaleźć itp

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:31

pepsunieczka, bita_smietana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa <3 wspieram Cię mocno kochana może faktycznie powinnas szczerze porozmawiać z Mama ale tak jak impresja mówi to zależy jakie masz relacje z mama...

Yyyy akcje farbowanie uznaje za rozpoczeta ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyschna wlosy i je uloze w miare to pokaze :D

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ