Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Temat jakupow nie jest mi obcy...te wzdecia wykanczaja.po czterech dniach aod juz na wieczor wygladam jak w 3 trymestrze doslownie.staram sie mieszac kombinowac ale tak na 4-5 dni jakup sie ujawnia.ponoc mozna espumisan brac ale to kazda musi swojego gina pytac czy moze.
Impresja ty rozpakujesz sie najszybciej.a wiadomo co u ali i gossiuni?odzywa się do kogos?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej kochane
łojj widze cięzki temat
co do zaparć mi najlepiej pomaga kawa z rana,,,.plus wdrożyłam to co moja dr mi podpowiedziała..mianowicie pije siemie lniane rano i wieczorem, duzo otrab do jogurtów itp .. słonecznika itp itd a szczescie obyło się bez syropków i bez czopków bo serio miałam mega problem .
-
no i pieknie...weszlam na forum z rana....i widze kielbase ojejku
i teraz jak jej dzisiaj nie zjem to sie zesuam hahahahha
no nic...spadamy w trojke na sniadanko, po kwiatki i kielbase
dziewczyny ja bardzo czesto sobie tancuje w domu, samachodzilam na zumbe i tak mi zostalo
obiecuje, ze jakup was odwiedzi szybciej niz myslicie
najlepsza jest chyba sia cheap thrill
sprobujcie
boskiej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 09:24
ojejku lubi tę wiadomość
-
Tyle biore tych lekow w ciazy ze przez cale zycie tyle nie wzielam.czyzbym byla ciezarowa narkomanka???
ojejku, bita_smietana, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualnyWiecie co, uświadomiłam sobie dziś, że skoro datę porodu miałam ustaloną pierwotnie na 25 stycznia, krótka przerwa w lipcu (3 tygodnie) i znowu byłam w cionszy z datą porodu na 25 kwietnia, więc jakby nie liczyć, to będę chodzić w cionszy ROK czasu !
Rok bez wina, o to mi głównie chodzi, nie wiem jak słonie to wytrzymują
a tak lubiłam dbać o to endometrium...Arwi, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:Impra ale zleciało! Nim się obejrzymy będziesz nam wiadomości z porodowki pisać
Sliczne są te wózki! Kupujcie różne, a jak w końcu uda mi się jakimś cudem zajść w ciążę to będziecie mi zdawać relacje z użytkowania
O to to!
Chociaż ja mam (dla odmiany) jakieś czarne myśli w tym temacie... Już w pracy koleżanki, które zawsze mnie motywowały, stwierdziły, że chyba jednak dziecka nie będę mieć i mama też 2 razy się zapytała czy może ja nie mogę mieć dzieci... (smutno mi, bo nikt nie wie, że staramy się od ponad 2 lat, nikt też nie bierze pod uwagę, że problem może być u Stelaża, bo on ma już 2 dzieci, więc to ze mną jest coś nie tak... nie czuję też u Stelaża jakiejś mega chęci posiadania ze mną dzieci... więc podsumowując: czuję się osamotniona w tym wszystkim... Dlatego też trochę rzadziej do was zaglądam, ale trzymam mocno kciuki za was cały czas).
-
Ktosiowa to strasznie smutne co piszesz
Chyba nie ma nic gorszego jak brak wsparcia
A mówiłaś o swoich odczuciach stelażowi? Może niech się faktycznie określi czy mu zależy czy nie? Sama to ty w tym wszystkim nie nawołujesz niestety
Jak od koleżanek nie dostajesz motywacji to my tutaj cię zmotywujemy!!! Nie poddawaj się!!! Dziedzic w końcu się zadomowi!!!!
Na jaKupy mi pomagają jabłka. Jedno jabłuszko i następnego dnia ładna reakcja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 13:29
pepsunieczka, bita_smietana, ktosiowa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ktosiowa a moze warto mamie powiedziec skoro pytala.bedzie ci lzej.i porozmawiaj ze stelazem co tak na prawdę mu w glowie siedzi.u nas zawsze masz wsparcie,pamietaj:)
Mnie sie marzy zimny drinus;)az mi slinianki zaczely pracowac;)She86 lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Ktosiowa,podpisuje sie pod słowami marzu.
Śmietana...tańce ooo cos dla mnie muza ful power,lustro i ja i mój freestyle,najlepszy odstresowacz,uwielbiam tańczyć...lalala...cza cza cza...
Ps.Mi pomaga picie na czczo ciepłej wody z duża ilością cytryny czasem plaster świeżego ogórka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 13:52
bita_smietana lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
dziewczyny do ktorych nie chce przyjsc Jakup
sprobujcie wszystkie przepisy proponowane przez dziewczyny, wszystko na raz - jak to nie pomoze to ja juz nie wiem co da radetroche tego jest, musi pomoc! ciepla woda plus czarna kawa do tego potancowki, zagryzc podczas wygibasow jabluszkiem i ogoreczkiem i lyknac magnez
Aniu pytalam sie ostatnio lekarza o takie bole i on mowil, ze to normalne
jak chcesz isc to pojedz na ip i podkoloryzuj sytuacjewtedy zrobia tobie usg i zobaczysz maluszka
ktosiowa - zgadzam sie z marzu; pogadaj koniecznie ze stelazem i z mama, powiedz co ciebie boli, jak chcesz mozesz tez napisac list do stelazawtedy przelejesz wszystkie emocje na papier; twoje kolezanki zlej -a my wszystkie razem slemy tobie luz w dupie i mnooostwo wsparcia! i fajnie to marzu napisala: niech sie koles okresli, skoro chce byc z toba to ma sie brac do roboty! pochodzic po lekarzach itp. korona mu z glowy nie spadnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 15:06
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Ktosiowa ja też wspieram mocno:* tak jak dziewczyny mówią może powiedz mamie jak sytuacja wygląda, nie wiem jakie masz relacje z mamą, ale moja mama wie o staraniach, wie o poronieniach itd i wspiera! stelaż też na pewno przeżywa i może nie wie jak ma sie zachowac? ja mojemu mówie prosto z mostu co czuje itd inaczej sie nie domysli;)
mam nadzieje ze szybko dostaniecie sie na konsultacje na Kopernika i pójdzie prosto z górki:*
co by Wam tu życzyć na weekend, luźnych może nie, ale bezproblemowych jakupów!
tak na szybko przeglądnęłam Wasze wózki, piękne!!! jak kiedyś będzie mi dane się nad tym zastanawiać to będzie kogo się radzić!ktosiowa lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Dziewczyny kochane,
Nie chce wam zasmiecac wątku smutkami, wole żeby był wesoły,
ale w skrócie wyglada to tak, ze moja mama nie do końca (a moze w ogóle) akceptuje stelaża, wiec nie chcę jej mówić o jego problemach, bo wiem ze prędzej czy później usłyszę od niej, ze przez niego nie mam dzieci, ze powinnam sobie kogoś innego znaleźć itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny