Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
laseczki wstawiajcie swoje brzuszki!!!! dawac dawac!!!
Ania84 - ja przytylam w pyte duzo! ale brzuch srednio mi widac, niektore dziewczyny maja wieksze nie bedac w ciazyale za to jaka dupa i cyc wielki
mam wrazenie, ze dziedzic zagniezdzil sie w posladkach
jak masz szerokie biodra to inaczej sie brzusio rozklada
a z dzidziu wszystko dobrze
pozdrow malego od luzar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 17:41
emaj, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
82 dni do nowej ery
rano waga pokazała mi 63.5 kg co daje +5kg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9857b63c7249.jpg
Buziaki babeczki, nie mam siły na pisanie ale lajkuje was i czytam. Ostatnio ciezko oddycham a mała pcha nogami w żebra i wątrobę. A co to będzie dalej....
Wczoraj robiłam krzywą cukrowa. Po 1h wyszło 177( Norma 160), a o 2h 152 (Norma 140). W środę gin, ciekawe co powie na taki cukier. Na czczo było 86.
Jak diabetolog i dieta to masakra
Jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 18:10
emaj, ojejku, bita_smietana, Madziulla, Kjopa3, marzusiax, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
super brzuchy!!! tak tak wstawiajcie swoje brzuchy, piekne są
Smietana na Twój też czekamy;)
Ojejku super koszula!
po dzisiejszym obżarstwie mój bondzioł też można by podciągnąć pod cionrzowy;)
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymitonia wrote:Michałki mam pod ręką. Na zmianę z ptasim mleczkiem
Oj wina też bym popiła...
Pozostalabym przy ptasim mleczku a michalki bym odpuściłam na twoim miejscu bo kumpela na fb napisała ze trafiła na larwy...uważajcie z tymi cukierkami... -
Heheh nie no mm nadzieje ze wszytsko ok
bo dokazuję nieżle
co do wagi to moja startowa 80 po pierwszym trymestrze 76 ...a teraz 25 tc - 82 wiec teoretycznie +2 kg od wagi startoweja 6 od najniższej
u mnie króluja ciasteczka maltanki i regionalne oraz słomka ptysiowabita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeju, niech już będzie grudzień... W okolicach 19-20 tc to już chyba nie będę rzygać? Oby... Mi teraz bebzol wywaliło jakbym w 20tc była co najmniej. A waga dalej 58kg
Chciałam przytyć cokolwiek przed wizytą, ale chyba nie zdążę xD Przynajmniej nie schudłam znowu, więc raczej ochrzanu nie zgarnę
-
wiecie j jakos nie mam problemów z moja wagą tzn z zakceptowaniem tego ze waże za duzo
choc jak zaczełam chudnąć to mój maz narzekał ze zaraz bedzie łapał za kości
no i ze mi cyce maleja
hahah
Impresja ja wlasnie strwsujw aiw jAak wyjdzie moja krzywa ..ale to po 10 tym robie bo ostatnio zabiegana jestem
wrzucaj ja chyba cała strone zajełam -
nick nieaktualny