X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupujcie... kupujcie :) Czas zweryfikuje czy faktycznie są takie super w użytkowaniu :) Każda z nas ma inne potrzeby to i inne wymagania. Jak się ma kombi to i "klocka" można mieć. U mnie do małego peugeota wejdzie większy wózek jak do bmw :)

Morwa mocno trzymam kciuki!!! Melduj jak Wam idzie!!!

Morwa lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Madziulla czekam na efekt farbowania <3 sama zastanawiam się nad zmianą fryzury :D

Zapisałam się na jeszcze jedną wizytę w klinice tym razem do polmedis :D mąż ciągle biadolił, że chce mieć porównanie jak już ma wydawać sporo kasy :D
    Do polmedis jesteśmy zapisanie do dr Polaka na 25 Listopada , a 14 listopada niezmiennie InviMed :D
    do dr Polaka się zapisałaś? Ponoć cudotwórca

ed widze że do Polaka, no to zaaaajebiście <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 14:21

Morwa lubi tę wiadomość

• Krucha Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje serce kupił wózek Stokke Xplory V4 <3

ojejku, She86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest też fajny wózek babydesign husky, wygląda na fajne koła na przodzie i tyle, niestety nie znam nikogo kto taki użytkuje, wygląda nawet spoko jak na 1800zł 2w1
    http://iv.pl/images/58997757234933816977.jpg
    boję się tylko, że nie jest komfortowy, ja jestem w stanie zapłacic za wózek, ale chciałabym mieć pewnosc, że na bezdroża nada się w miarę dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 14:35

• kate55 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, właśnie ten sam wózek rozważałam (w wersji Dotty, ale to tylko materiał inny) :D Moja znajoma go miała i bardzo chwaliła. Ale po niecałym roku sprzedali i przechodzą na zwykłą spacerówkę Joie (albo jakoś tak - ponoć super jakość za niewielkie pieniądze)
    U nas jest dylemat - albo nowy Babydesign Dotty / Anex Sporty / Bebetto Murano albo używany Joolz.

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się trochę boje używanego wózka, że rama się rozklekocze i zostanę po paru miesiącach z rozklekotanym ;) Chyba będę chciała kupić nawet tańszy, ale nówkę, ma posłużyć ze 3 lata, a może i dla drugiego dziecka nawet węc jakoś ten wydatek przeboleję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:31

marzusiax, emaj, ojejku, kate55, pepsunieczka, Ania-nowa, bita_smietana, She86, Arwi, Corcula, Kjopa3, Demsik, ZakreconaŻona, ktosiowa lubią tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:12

Impresja, kate55 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

emaj, ojejku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiem wam ze jesli chodzi o wozek gleboki to wszystkie ze skretnymi kolami (wg mnie najlepiej pompowanymi) sa super, lekko sie prowadza, kwestia designu i ceny oczywiście. Poza tym gobdola starcza na jakies 6-7 miesiecy, wazniejsza decyzja jest wybor spacerowki ktora uzywa sie jednak juz jakies nawet 2 lata. Dlatego ja kupuje wozek gleboki najzwyklejszy o taki:
    http://allegro.pl/showitem/description/5326835861.html
    Pozniej sprzedaje i kupuje spacerowke :) fla synka kupilam camarelo carmela swietnie sie prowadzila, jednym palvem mozna bylo pchac wozek, piekny design (mialam zakardowy bialo szary) ale spavrrowka to byla porazka. Syn w zimie nie mieścił sie pod buda, palak zabezpievzajacy bul tak nisko ze niemal uciskal uda. I często slysze ze wozki 2w1 maja slaba spacerowke (chyba ze kosztuja sporo ;))
    Mialam xlandera - dla mnie lipa, teraz mam cotobaby torre dla syna super ale dla mnie ciężko sie prowadzi. Bede szukac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cionszy c.d.
    Kolejność wbicia w widelczyk ser, kiełba, orzech, winogrono zagryzione łyżeczką kefiru z owocami i figą. I tak aż sie wyczerpią składniki :) a teraz mogę przeczytać skład kefiru :D i jest tam wszystko, łącznie z sokiem z buraka -zatem oja hemoglobinka poszybuje chyba do 15 :D
    Na koniec zagryzłam śliwką, ale to już nie pasowało jednak.
    Plusem wszystkiego jest to, że poczułam RUCHY po tych jedzeniach :D hahah, a szczególnie chyba po tej śliwce :P :D
    http://iv.pl/images/55490990514754765578.jpg

emaj, Paolala, pepsunieczka, Impresja, ZakreconaŻona, bita_smietana lubią tę wiadomość

• kate55 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, Jakup nadchodzi :D

U mnie na dziś w menu sok pomarańczowy zagryzany kapustą kiszoną i czekoladą :D

Impresja, Corcula, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • emaj Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ojejku, kate55, pepsunieczka, Impresja, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Ojejku też czuje ruchy! To na pewno mój dziedzic w wieku -2 dni, bo przecież nie gołąbki i domowa chałwa :D
    zagryź śliwką to dopiero poczujesz :D wiem co mówię :P

Impresja lubi tę wiadomość

• StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się chce frytek a Mąż mi nie chce zrobić!!!

Co do wózków my się wozimy riko nano. Ogólnie jestem zadowolona, bardzo dobrze się prowadzi, gondola bardzo duza wiec tak jak nam przypadł zimowy okres użytkowania to mały mieścił sie do niej w tych wszystkich kombinezonach kocykach itp i jeszcze był luz, teraz używamy spacerówki i póki co jest ok

http://www.riko.pl/nano/ My mamy kolorek 07 :) Cena tez bardzo przystępna za 2w1 coś około 1600zł. Ogólnie cena do jakość rewelacja!

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja wrote:
    Mi się chce frytek a Mąż mi nie chce zrobić!!!

Co do wózków my się wozimy riko nano. Ogólnie jestem zadowolona, bardzo dobrze się prowadzi, gondola bardzo duza wiec tak jak nam przypadł zimowy okres użytkowania to mały mieścił sie do niej w tych wszystkich kombinezonach kocykach itp i jeszcze był luz, teraz używamy spacerówki i póki co jest ok

http://www.riko.pl/nano/ My mamy kolorek 07 :) Cena tez bardzo przystępna za 2w1 coś około 1600zł. Ogólnie cena do jakość rewelacja!
    Standard. Ja w 8 tygodniu po kryjomu przed Stelażem przesiadywalam w maku i zarlam frytki i lody z polewa toffee :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 21:45

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upiekłam metrowca,zrobiłam pizze,zapiłam piwkiem,najadłam się ja prosie bleee...a nie zapomniałam zagryzłam ..śliwką w czekoladzie..poczułam ruchy...he w jelitach ..nareszcie

Impresja, ojejku, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Impresja, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

bita_smietana lubi tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Kawę z mlekiem zagryzłam ogórkami kiszonymi i co? Chciałoby się powiedzieć "JaKup", ale guzik, focha strzela, a ja już wyglądam, jakbym miała rodzić ;)

Ehhh, u mnie też tragedia z jakupami :( 4 dni nic, a jak już ruszy to taka biegunka, że kończy się rzyganiem. Nie pomaga błonnik, jogurciki, ogórki kiszone... nawet niezawodny McDonalds nie dał rady.
    Muszę o tym porozmawiać z gin bo się wykończę. A do tego ponad tygodnia, czyli ostatnie trzy razy, sram na zielono. Żebym jadła coś zielonego... ale jadłam aż ogórka kiszonego... wczoraj.

Wybaczcie, okropny temat na posty... Nie mam już siły :( Boję się jeść, żeby nie męczyć się 4 dni ze wzdęciem, a potem nie zdychać w kiblu.

Dobranoc.

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ