Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupujcie... kupujcie
Czas zweryfikuje czy faktycznie są takie super w użytkowaniu
Każda z nas ma inne potrzeby to i inne wymagania. Jak się ma kombi to i "klocka" można mieć. U mnie do małego peugeota wejdzie większy wózek jak do bmw
Morwa mocno trzymam kciuki!!! Melduj jak Wam idzie!!!Morwa lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Madziulla czekam na efekt farbowania
sama zastanawiam się nad zmianą fryzury
Zapisałam się na jeszcze jedną wizytę w klinice tym razem do polmedismąż ciągle biadolił, że chce mieć porównanie jak już ma wydawać sporo kasy
Do polmedis jesteśmy zapisanie do dr Polaka na 25 Listopada , a 14 listopada niezmiennie InviMed
ed widze że do Polaka, no to zaaaajebiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 14:21
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjest też fajny wózek babydesign husky, wygląda na fajne koła na przodzie i tyle, niestety nie znam nikogo kto taki użytkuje, wygląda nawet spoko jak na 1800zł 2w1
http://iv.pl/images/58997757234933816977.jpg
boję się tylko, że nie jest komfortowy, ja jestem w stanie zapłacic za wózek, ale chciałabym mieć pewnosc, że na bezdroża nada się w miarę dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 14:35
-
Ojejku, właśnie ten sam wózek rozważałam (w wersji Dotty, ale to tylko materiał inny)
Moja znajoma go miała i bardzo chwaliła. Ale po niecałym roku sprzedali i przechodzą na zwykłą spacerówkę Joie (albo jakoś tak - ponoć super jakość za niewielkie pieniądze)
U nas jest dylemat - albo nowy Babydesign Dotty / Anex Sporty / Bebetto Murano albo używany Joolz.
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyja się trochę boje używanego wózka, że rama się rozklekocze i zostanę po paru miesiącach z rozklekotanym
Chyba będę chciała kupić nawet tańszy, ale nówkę, ma posłużyć ze 3 lata, a może i dla drugiego dziecka nawet węc jakoś ten wydatek przeboleję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiem wam ze jesli chodzi o wozek gleboki to wszystkie ze skretnymi kolami (wg mnie najlepiej pompowanymi) sa super, lekko sie prowadza, kwestia designu i ceny oczywiście. Poza tym gobdola starcza na jakies 6-7 miesiecy, wazniejsza decyzja jest wybor spacerowki ktora uzywa sie jednak juz jakies nawet 2 lata. Dlatego ja kupuje wozek gleboki najzwyklejszy o taki:
http://allegro.pl/showitem/description/5326835861.html
Pozniej sprzedaje i kupuje spacerowkefla synka kupilam camarelo carmela swietnie sie prowadzila, jednym palvem mozna bylo pchac wozek, piekny design (mialam zakardowy bialo szary) ale spavrrowka to byla porazka. Syn w zimie nie mieścił sie pod buda, palak zabezpievzajacy bul tak nisko ze niemal uciskal uda. I często slysze ze wozki 2w1 maja slaba spacerowke (chyba ze kosztuja sporo
)
Mialam xlandera - dla mnie lipa, teraz mam cotobaby torre dla syna super ale dla mnie ciężko sie prowadzi. Bede szukac -
nick nieaktualnyCionszy c.d.
Kolejność wbicia w widelczyk ser, kiełba, orzech, winogrono zagryzione łyżeczką kefiru z owocami i figą. I tak aż sie wyczerpią składnikia teraz mogę przeczytać skład kefiru
i jest tam wszystko, łącznie z sokiem z buraka -zatem oja hemoglobinka poszybuje chyba do 15
Na koniec zagryzłam śliwką, ale to już nie pasowało jednak.
Plusem wszystkiego jest to, że poczułam RUCHY po tych jedzeniachhahah, a szczególnie chyba po tej śliwce
http://iv.pl/images/55490990514754765578.jpgemaj, Paolala, pepsunieczka, Impresja, ZakreconaŻona, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Ojejku, Jakup nadchodzi
U mnie na dziś w menu sok pomarańczowy zagryzany kapustą kiszoną i czekoladąImpresja, Corcula, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Mi się chce frytek a Mąż mi nie chce zrobić!!!
Co do wózków my się wozimy riko nano. Ogólnie jestem zadowolona, bardzo dobrze się prowadzi, gondola bardzo duza wiec tak jak nam przypadł zimowy okres użytkowania to mały mieścił sie do niej w tych wszystkich kombinezonach kocykach itp i jeszcze był luz, teraz używamy spacerówki i póki co jest ok
http://www.riko.pl/nano/ My mamy kolorek 07Cena tez bardzo przystępna za 2w1 coś około 1600zł. Ogólnie cena do jakość rewelacja!
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:Mi się chce frytek a Mąż mi nie chce zrobić!!!
Co do wózków my się wozimy riko nano. Ogólnie jestem zadowolona, bardzo dobrze się prowadzi, gondola bardzo duza wiec tak jak nam przypadł zimowy okres użytkowania to mały mieścił sie do niej w tych wszystkich kombinezonach kocykach itp i jeszcze był luz, teraz używamy spacerówki i póki co jest ok
http://www.riko.pl/nano/ My mamy kolorek 07Cena tez bardzo przystępna za 2w1 coś około 1600zł. Ogólnie cena do jakość rewelacja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 21:45
-
Upiekłam metrowca,zrobiłam pizze,zapiłam piwkiem,najadłam się ja prosie bleee...a nie zapomniałam zagryzłam ..śliwką w czekoladzie..poczułam ruchy...he w jelitach ..nareszcie
Impresja, ojejku, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Kawę z mlekiem zagryzłam ogórkami kiszonymi i co? Chciałoby się powiedzieć "JaKup", ale guzik, focha strzela, a ja już wyglądam, jakbym miała rodzić
Ehhh, u mnie też tragedia z jakupami4 dni nic, a jak już ruszy to taka biegunka, że kończy się rzyganiem. Nie pomaga błonnik, jogurciki, ogórki kiszone... nawet niezawodny McDonalds nie dał rady.
Muszę o tym porozmawiać z gin bo się wykończę. A do tego ponad tygodnia, czyli ostatnie trzy razy, sram na zielono. Żebym jadła coś zielonego... ale jadłam aż ogórka kiszonego... wczoraj.
Wybaczcie, okropny temat na posty... Nie mam już siłyBoję się jeść, żeby nie męczyć się 4 dni ze wzdęciem, a potem nie zdychać w kiblu.
Dobranoc.