Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po dentyście. Okazało się, że BARDZO DOBRZE, że plomba z 6 wypadła, bo dzięki temu było widać, że... w piątce jest armagedon! Do leczenia najszybciej jak się da. Ale że lepiej będzie zrobić oba zęby za jednym razem to umówiła się ze mną na przyszłą środę. Oprócz tego mam jakieś małe dziurki, ale jak to określiła pani dentystka "do kontroli i przeżyją do maja"
Więc w środę umieram. Dobrze, że we wtorek mam wizytę u gin to się wypytam o te znieczulenia.
No i podsłuchiwałam sobie dzisiaj maluszka, no i moje tętnice spoko, tętno 85, jelita też fajnie, a maluch jak został odnaleziony to grzecznie czekał aż mamusia sobie posłuchaDziś się nie wiercił i udało się zmierzyć tętno - 163!!
Mogę spać spokojnieemaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Qasha, przypomnij mi, Tobie lekarz obstawia córcię?
Ponoć wysokie tętno to na córeczkę właśnie.
U mnie się sprawdziło
U nas się nie sprawdziłoteż maluszek ma wysokie tętno, chociaż teraz już powoli się zmniejsza, dodatkowo ciągnie mnie do słodkich rzeczy a będzie chłopiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 22:54
-
Impresja wrote:Qasha, przypomnij mi, Tobie lekarz obstawia córcię?
Ponoć wysokie tętno to na córeczkę właśnie.
U mnie się sprawdziło
Styczniowa, She, super wieści! Gratulacje!
U mnie lekarz obstawia synka, ale Marcin wierzy w córkę, a on rzadko się w takich sprawach myli -
nick nieaktualnyShe, Styczniowa, nie zdążyłam wczoraj pogratulować
Jesteście wspaniałe, jeden dziedzic w czerwcu, drugi w lipcu, mamy obstawiony każdy miesiąc.
Wiecie gdzie jest Śmietana? Bo ja chyba wiem...
Kiedy wynik nifty? Bo nam zaginiesz na dobre jak to ma za długo trwac :*
Ja sprawdziłam rano, Wawrzyniec jeszcze śpi, bo się nie rusza i detektor złapał go natychmiast. W spokoju mogę iśc do pracy, ale że mam dziś ogromnego leniay - to idę i chyba przed południem już wyjdęw końcu jestem w cionszy.
Poza detektorem tętna płodu życzyłabym sobie aby w sprzedaży pojawiły się jak najszybciej detektory długości i szczelności szyjki.Bo to moja nowa choroba psychiczna
Corcula lubi tę wiadomość
-
podgladam was ksiezniczki ale w ciagu dnia mam taki zapieprz w pracy, luuubie to ale po powrocie do domu padam na ryj
ojejku tez mam chorobe psychiczna a wlasciwie dwie - najpierw schizofrenia, no wiec moje walniete drugie ja chce zebym kupila detektor a moje pierwsze ja mnie powstrzymuje ale jak sobie pomysle, ze do nastepnej wizyty 24 dni to o ja pietole i wtedy wlacza mi sie druga choroba
dopiero 2.11 zrobilam nipt, nie wiem czym to sie rozni od nifty ale licze na wyniki za dwa tygodnie (mowa byla nawet o trzech)
she i styczniowa gratuluje
buziaki z rana jak smietana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 07:58
ojejku, Demsik, She86, pepsunieczka, Madziulla, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Aaa i szefunio wie o ciazuni
powiedzial, ze liczyl sie z tym ze bede w ciazy ale nie ze tak szybko
pyta sie ile mm i czy cos widac na usg
po rozmowie sprawdzil jeszze raz rzeczy z ktorymi mam do czynienia w pracy i poza jednym zbiorniczkiem, ktorego nienqolno mi dotykac, jest spoko
wiec jestem zadowolona
aaa i troche glupio mi bylo bo wyjechal z tekstem o kpze wtedy zakazany zbiorniczek dalej jest tabu, zeby maluch mial dobre mleko
Ed. Aliterowki pisze z trzesacego autobusuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 08:11
Demsik, ojejku, Arwi lubią tę wiadomość
-
Ja zaraz jade do pracy bo musze swoje rzeczy ogarnac.w przeciwnym razie jak wroce dziwnym trafem sie rizejda po obcych lapach:)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Krucha wrote:She beta rewelka! ile jesteś dpo?
Wg ovu dziś 15 dpo- czyli wczoraj 14dpo, ale to wg owu. Wykres nie jest miarodajny, bo temperatura mierzona o różnych porach i nieregularnie
Byłam wczoraj u gina, pęcherzyk już widoczny, az lekarz powiedział, że maskara!! że widać tak wczesną ciążęDostałam luteinę, następna wizyta 1.12.
bita_smietana, ojejku, starająca się15, Morwa, Kjopa3, Arwi, emaj, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
ojejku wrote:
Poza detektorem tętna płodu życzyłabym sobie aby w sprzedaży pojawiły się jak najszybciej detektory długości i szczelności szyjki.Bo to moja nowa choroba psychiczna
Tez bym kupiła taki detektorBo właśnie z szyjką miałam przeboje, w 28tc nagle zrobiła się 1,5 cm!!;/ i rozwarta.. Była masakra. Teraz mam nadzieję, że szybciej założymy pessar i jakoś dam rade
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualnyJa to mam dzis przeboje od rana....karambol na 11 aut idealnie na trasie do mojej pracy wiec musialam jechać na okolo...a i tak jechalam zamiast 20 min to godz bo wiecej bylo takich madrych....a jechalam pierwszy raz Darka autem bo jechalam mu wymienic opony bo serwis jest obok mojej pracy... wiec mialam stresa jak 150... komputer dal dupy w pracy....zdechl na maxa i tel mi sie zawiesza od rana..
chcalam farbowac włosy ale nie wiem czy dzis to dobry pomysl
jeszcze mi takie cos wyjdzie i co wtedy
-
Ja powtórzę co juz tu nie raz napisalam. Detektor jest zajebisty!!!!!
Nie traktuje go jako wiazacy pomiar tetna ale jako jego detektor. Czyli jest tetno- jest dobrze
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 10:30
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny