X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na 16 do dentysty. Panicznie się boję dentystów...

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • She86 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam, dziś dopiero 26 dc, ale mam na 16.30 zaplanowaną wizytę u ginegologa i tak w razie czego zrobiłam test... :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40f972df8d4c.jpg

Poleciałam od razu na betę, oczywiście mąż musiał przyjechac na chwilę do małej, już wie. Ale póki co dmuchamy na zimne, czekamy na wyniki bety.

Kurczę w zeszłym tygodniu robiłam RTG zęba :(

Camille87, Arwi, ojejku, starająca się15, Demsik, pepsunieczka, Jagah, Corcula, zFolwarku, Kjopa3, emaj, Impresja, marzusiax, Krucha, kate88:), bita_smietana, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She gratulacje!!! :D
    Madziulla a gdzie Ty mieszkasz ze snieg masz? :O
    Qasha powodzenia u dentysty ja ide 22.11 :)

She86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She przeswietleniem sie nie martw, w zeszlym tygodniu to dopiero pewnie do zapłodnienia doszlo, na pewno nie zaszkodzilas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She gratulacje!!! mi sie tez wydaje ze RTG w tym okresie nie mogl zaszkodzic! czekamy na bete :P
    Qasha powodzenia!!
    Camille ja mieszkam w Gdyni :D snieg nie utrzymuje sie na ziemi bo jest 1-2 stopnie na plusie ale widac ze to snieg pada :D

She86 lubi tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:
    Hej wam, dziś dopiero 26 dc, ale mam na 16.30 zaplanowaną wizytę u ginegologa i tak w razie czego zrobiłam test... :)

Poleciałam od razu na betę, oczywiście mąż musiał przyjechac na chwilę do małej, już wie. Ale póki co dmuchamy na zimne, czekamy na wyniki bety.

Gratulacje, czekamy na wyniki bety :D

She86 lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obstawiam bete rzędu 33 <3 :) She gratki :)
    ogłaszam, że jesteś w cionszy :)

She86, Arwi lubią tę wiadomość

• She86 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    obstawiam bete rzędu 33 <3 :) She gratki :)
    ogłaszam, że jesteś w cionszy :)

Juupi :DD

ojejku lubi tę wiadomość

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• starająca się15 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She ogromne gratulacje !! :* Niech się teraz wszystko ładnie rozwija :) Też bym chciała tak szybko zajść w drugą ciążę ;)

Też mi si wydaje tak jak dziewczyną, że rtg na tym etapie w niczym nie zaszkodziło, ale dla swojego spokoju powiedz o tym ginekologowi.

Qasha powodzenia na wizycie no i gratulacje z okazji zaręczyn :* piękny pierścionek.

U nas z seksem też jest marnie, dosłownie parę razy odkąd zaszłam w ciążę... mój mąż jest cierpliwy i nie narzeka. Dzisiaj jak wrócił z pracy po nocce to go wzięłam w obroty :D u mnie problemem nawet nie jest słabe libido tylko podrażnienie luteiną, czasami mnie tak podrażnia, że wytrzymać nie mogę... Ale jest nadzieje, że na kolejnej wizycie lekarz odstawi mi lutkę całkowicie.

Co do wyprawki to powoli zwożę od rodziny ubranka, muszę je posegregować. Moja mama co chwilę coś przynosi, tak na pełnym obrotach ze wszystkim chcę ruszyć na początku stycznia.

Dziewczyny które czują już ruchy - kiedy miałyście takie pierwsze normalne ruchy tzn. ewidentnie to był jakiś ruch nóżką bądź rączką maluszka? Bo ja od około tygodnia czuję tylko takie mrowienie, jakby latające motylki i nic więcej :/

Arwi, She86 lubią tę wiadomość

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She moje ogromne gratulacje:)cionsza jak malowana a rtg nie zaszkodzil,za wczesnie:)
    Quasha powodzenia:)
    Starajaca ja czulam od 21 tyg ciazy a potem to juz coraz wyrazniejsze,kopniaki raczka nozka a, i dupcia sie zdarzyla.to cudowne i juz nie moge sie doczekac tego momentu:)

starająca się15, She86 lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • starająca się15 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Starajaca ja czulam od 21 tyg ciazy a potem to juz coraz wyrazniejsze,kopniaki raczka nozka a, i dupcia sie zdarzyla.to cudowne i juz nie moge sie doczekac tego momentu:)

Dzięki ;) już też się nie mogę tego momentu doczekać :)

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...
    She gratki.

U mnie (Szwecja) śnieg padał wczoraj,teź tylko padał bo odrazu znikał no ale śnieg,czas na zimową kurtkę.

Ze mną ok,sexuje czekajac na pierwsza @ "po".
    Pozdrawiam

She86, emaj lubią tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    Hej...
    She gratki.

U mnie (Szwecja) śnieg padał wczoraj,teź tylko padał bo odrazu znikał no ale śnieg,czas na zimową kurtkę.

Ze mną ok,sexuje czekajac na pierwsza @ "po".
    Pozdrawiam
    hehe no no, możesz się nie doczekać :P :)

pepsunieczka, marzusiax lubią tę wiadomość

• She86 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny starające się, w tym cyklu pierwszy raz brałam wiesiołka! stosowaliśmy też żel conceive plus. Brałam jeszcze luteinę, ale to inna bajka

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:
    Dziewczyny starające się, w tym cyklu pierwszy raz brałam wiesiołka! stosowaliśmy też żel conceive plus. Brałam jeszcze luteinę, ale to inna bajka

na mnie niestety te cuda na mnie nie dzialaja....ale ciesze sie u Ciebie pomogło <3

• She86 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    na mnie niestety te cuda na mnie nie dzialaja....ale ciesze sie u Ciebie pomogło <3

Wiem Madzia, ze bierzesz regularnie wiesiołka i nic :( Mam nadzieję, że wizyta w klinice szybko przyniesie efekty :* Już niedługo :*

Madziulla lubi tę wiadomość

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• Corcula Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She super wiadomość!!!!! Jak ja uwielbiam widok pozytywnego testu ciazowego ❤

She86, bita_smietana lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:

Gratki! Sliczna kreska :)

She86 lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She gratulacje <3 <3

She86 lubi tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    starająca się15 wrote:
    She ogromne gratulacje !! :* Niech się teraz wszystko ładnie rozwija :) Też bym chciała tak szybko zajść w drugą ciążę ;)

Też mi si wydaje tak jak dziewczyną, że rtg na tym etapie w niczym nie zaszkodziło, ale dla swojego spokoju powiedz o tym ginekologowi.

Qasha powodzenia na wizycie no i gratulacje z okazji zaręczyn :* piękny pierścionek.

U nas z seksem też jest marnie, dosłownie parę razy odkąd zaszłam w ciążę... mój mąż jest cierpliwy i nie narzeka. Dzisiaj jak wrócił z pracy po nocce to go wzięłam w obroty :D u mnie problemem nawet nie jest słabe libido tylko podrażnienie luteiną, czasami mnie tak podrażnia, że wytrzymać nie mogę... Ale jest nadzieje, że na kolejnej wizycie lekarz odstawi mi lutkę całkowicie.

Co do wyprawki to powoli zwożę od rodziny ubranka, muszę je posegregować. Moja mama co chwilę coś przynosi, tak na pełnym obrotach ze wszystkim chcę ruszyć na początku stycznia.

Dziewczyny które czują już ruchy - kiedy miałyście takie pierwsze normalne ruchy tzn. ewidentnie to był jakiś ruch nóżką bądź rączką maluszka? Bo ja od około tygodnia czuję tylko takie mrowienie, jakby latające motylki i nic więcej :/

Ja w pierwszej ciazy pierwsze ruchy poczulam 16t6d - to byly normalne pęknięcia, nie do pomylenia z niczym innym. Zadnych motylkow, przelewania, mrowienia nie czulam ale to roznie bywa. Mi gin powiedzial ze to zalezy od ilosci tkanki tluszczowej (chcial mi dac do zrozumienia ze teraz moge pozniej poczuc :P)

Selja lubi tę wiadomość

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ