Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wam, dziś dopiero 26 dc, ale mam na 16.30 zaplanowaną wizytę u ginegologa i tak w razie czego zrobiłam test...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40f972df8d4c.jpg
Poleciałam od razu na betę, oczywiście mąż musiał przyjechac na chwilę do małej, już wie. Ale póki co dmuchamy na zimne, czekamy na wyniki bety.
Kurczę w zeszłym tygodniu robiłam RTG zębaCamille87, Arwi, ojejku, starająca się15, Demsik, pepsunieczka, Jagah, Corcula, zFolwarku, Kjopa3, emaj, Impresja, marzusiax, Krucha, kate88:), bita_smietana, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe gratulacje!!! mi sie tez wydaje ze RTG w tym okresie nie mogl zaszkodzic! czekamy na bete
Qasha powodzenia!!
Camille ja mieszkam w Gdynisnieg nie utrzymuje sie na ziemi bo jest 1-2 stopnie na plusie ale widac ze to snieg pada
She86 lubi tę wiadomość
-
She86 wrote:Hej wam, dziś dopiero 26 dc, ale mam na 16.30 zaplanowaną wizytę u ginegologa i tak w razie czego zrobiłam test...
Poleciałam od razu na betę, oczywiście mąż musiał przyjechac na chwilę do małej, już wie. Ale póki co dmuchamy na zimne, czekamy na wyniki bety.
Kurczę w zeszłym tygodniu robiłam RTG zęba
Gratulacje, czekamy na wyniki betyShe86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
She ogromne gratulacje !! :* Niech się teraz wszystko ładnie rozwija
Też bym chciała tak szybko zajść w drugą ciążę
Też mi si wydaje tak jak dziewczyną, że rtg na tym etapie w niczym nie zaszkodziło, ale dla swojego spokoju powiedz o tym ginekologowi.
Qasha powodzenia na wizycie no i gratulacje z okazji zaręczyn :* piękny pierścionek.
U nas z seksem też jest marnie, dosłownie parę razy odkąd zaszłam w ciążę... mój mąż jest cierpliwy i nie narzeka. Dzisiaj jak wrócił z pracy po nocce to go wzięłam w obrotyu mnie problemem nawet nie jest słabe libido tylko podrażnienie luteiną, czasami mnie tak podrażnia, że wytrzymać nie mogę... Ale jest nadzieje, że na kolejnej wizycie lekarz odstawi mi lutkę całkowicie.
Co do wyprawki to powoli zwożę od rodziny ubranka, muszę je posegregować. Moja mama co chwilę coś przynosi, tak na pełnym obrotach ze wszystkim chcę ruszyć na początku stycznia.
Dziewczyny które czują już ruchy - kiedy miałyście takie pierwsze normalne ruchy tzn. ewidentnie to był jakiś ruch nóżką bądź rączką maluszka? Bo ja od około tygodnia czuję tylko takie mrowienie, jakby latające motylki i nic więcejArwi, She86 lubią tę wiadomość
-
She moje ogromne gratulacje:)cionsza jak malowana a rtg nie zaszkodzil,za wczesnie:)
Quasha powodzenia:)
Starajaca ja czulam od 21 tyg ciazy a potem to juz coraz wyrazniejsze,kopniaki raczka nozka a, i dupcia sie zdarzyla.to cudowne i juz nie moge sie doczekac tego momentu:)starająca się15, She86 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej...
She gratki.
U mnie (Szwecja) śnieg padał wczoraj,teź tylko padał bo odrazu znikał no ale śnieg,czas na zimową kurtkę.
Ze mną ok,sexuje czekajac na pierwsza @ "po".
PozdrawiamShe86, emaj lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Hej...
She gratki.
U mnie (Szwecja) śnieg padał wczoraj,teź tylko padał bo odrazu znikał no ale śnieg,czas na zimową kurtkę.
Ze mną ok,sexuje czekajac na pierwsza @ "po".
Pozdrawiampepsunieczka, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:na mnie niestety te cuda na mnie nie dzialaja....ale ciesze sie u Ciebie pomogło
Wiem Madzia, ze bierzesz regularnie wiesiołka i nicMam nadzieję, że wizyta w klinice szybko przyniesie efekty :* Już niedługo :*
Madziulla lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
She86 wrote:Hej wam, dziś dopiero 26 dc, ale mam na 16.30 zaplanowaną wizytę u ginegologa i tak w razie czego zrobiłam test...
Kurczę w zeszłym tygodniu robiłam RTG zęba
Gratki! Sliczna kreska
She86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystarająca się15 wrote:She ogromne gratulacje !! :* Niech się teraz wszystko ładnie rozwija
Też bym chciała tak szybko zajść w drugą ciążę
Też mi si wydaje tak jak dziewczyną, że rtg na tym etapie w niczym nie zaszkodziło, ale dla swojego spokoju powiedz o tym ginekologowi.
Qasha powodzenia na wizycie no i gratulacje z okazji zaręczyn :* piękny pierścionek.
U nas z seksem też jest marnie, dosłownie parę razy odkąd zaszłam w ciążę... mój mąż jest cierpliwy i nie narzeka. Dzisiaj jak wrócił z pracy po nocce to go wzięłam w obrotyu mnie problemem nawet nie jest słabe libido tylko podrażnienie luteiną, czasami mnie tak podrażnia, że wytrzymać nie mogę... Ale jest nadzieje, że na kolejnej wizycie lekarz odstawi mi lutkę całkowicie.
Co do wyprawki to powoli zwożę od rodziny ubranka, muszę je posegregować. Moja mama co chwilę coś przynosi, tak na pełnym obrotach ze wszystkim chcę ruszyć na początku stycznia.
Dziewczyny które czują już ruchy - kiedy miałyście takie pierwsze normalne ruchy tzn. ewidentnie to był jakiś ruch nóżką bądź rączką maluszka? Bo ja od około tygodnia czuję tylko takie mrowienie, jakby latające motylki i nic więcej
Ja w pierwszej ciazy pierwsze ruchy poczulam 16t6d - to byly normalne pęknięcia, nie do pomylenia z niczym innym. Zadnych motylkow, przelewania, mrowienia nie czulam ale to roznie bywa. Mi gin powiedzial ze to zalezy od ilosci tkanki tluszczowej (chcial mi dac do zrozumienia ze teraz moge pozniej poczuc)
Selja lubi tę wiadomość