Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzusiax znam to ! Ja jak siedzę w domu to ciągle bym jadła, 15 razy podchodzę do lodówki i nie wiem co wybrać
Witam się w 20tc!marzusiax, Demsik, ojejku, bita_smietana, Camille87, Arwi lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate jestes juz na polmetku;)
Ja dzis weszlam w drugi trymestr:)
Dzis w nocy spac nie moglam chyba z nadmiaru endorfin jakich doznalam wczorajszego wieczoru- dobry pytong nie jest zly;)
Dzis w przedszkolu syn ma bal wszystkich świętych- przebralam go za papieza:)Corcula, bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Ja dzis pol sloika korniszinow zjadlam
Ania nowa czekamy na wiesci:)Camille87 lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
No więc tak.. mam zmniejszona dawkę luteiny do jednej tabletki na noc. Duphaston też jeden na dzień. Jak skończę to więcej już nie muszę brać
Z cytologii wyszła jakaś infekcja. Niestety usg dopiero 29 listopada:( Może zrobię wcześniej prenatalne.. Dostałam skierowanie na badania, mam iść na przegląd do dentysty i internisty. Jest pozwolenie na seks!!
Arwi, marzusiax, Demsik, Camille87, Kjopa3, Morwa lubią tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:No więc tak.. mam zmniejszona dawkę luteiny do jednej tabletki na noc. Duphaston też jeden na dzień. Jak skończę to więcej już nie muszę brać
Z cytologii wyszła jakaś infekcja. Niestety usg dopiero 29 listopada:( Może zrobię wcześniej prenatalne.. Dostałam skierowanie na badania, mam iść na przegląd do dentysty i internisty. Jest pozwolenie na seks!!
No tego pozwolenia na seks to ci ZAZDROSZCZĘ!!Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:Też się doczekasz:)
Ojjj, wątpię. Na ostatniej wizycie gin mi powiedziała, że w najbliższej przyszłości nie widzi na to szans i żebym się tak na zapas nastawiła na seks po urodzeniu malucha
Powiem wam, tak w tajemnicy, że ciężko jest. Coraz gorzej sobie radzę bez tej fizycznej bliskości. Brakuje mi tego bardzoZawsze mi było z Marcinem dobrze w łóżku i jak tylko jest blisko to mam na niego taką ochotę... I tym bardziej się irytuję, że nie mogę
Faceci to się mają łatwiej... Heja na własną ręką, albo z pomocą ukochanej i już im dobrze. A mi nawet orgazmu nie wolno -
Qasha nie dziwię Ci się, mi też by było ciężko
Ale co zrobić, musisz wytrzymać :*
Corcula, a ja wczoraj dostałam 3 słoiki kapusty kiszonej domowej od teścia
Ania, ale dziś miałaś usg, tak? Świetnie, że macie zielone światło na seksCorcula lubi tę wiadomość
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Ania-nowa wrote:Qasha no to faktycznie niewesolo.. ale dacie radę!!:* Kate nie miałam niestety usg, dopiero 29 listopada:(
Morwa lubi tę wiadomość
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
To rzeczywiscie dlugi odstep czasu.
Quasha dasz rade.moze za chwile sie okaze ze dostaniesz zielone swiatlo:)Demsik
hormony ok
-
Ania to masz mieć odstęp 2 miechy między usg?! Dla mnie nie do przyjęcia, raz czekałam 6 tygodni i dla mnie to było za długo. A to pierwsze usg 'genetyczne' kiedy w takim razie będziesz miała ? Z tego co kojarzę, wykonuje się je między 11 a 14 tyg.
Edit: dopiero zobaczyłam drugi post. 18 tydzień to już raczej na połówkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 17:40
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
kate55 wrote:Ania to masz mieć odstęp 2 miechy między usg?! Dla mnie nie do przyjęcia, raz czekałam 6 tygodni i dla mnie to było za długo. A to pierwsze usg 'genetyczne' kiedy w takim razie będziesz miała ? Z tego co kojarzę, wykonuje się je między 11 a 14 tyg.
Edit: dopiero zobaczyłam drugi post. 18 tydzień to już raczej na połówkowe -
nick nieaktualny