Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StyczniowaNadzieja wrote:She super!!! Gratuluję!!!
Kobietki za około 2h wszystko bedzie jasne mam nadzieje!!! Wizyta dziś o 13!!!
Powodzenia !!
Dzięki katewidać każda jest inna, ja właśnie mam te motylki a chciałabym już puknięcia, muszę cierpliwie czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 12:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już jestem.
JEST SERDUSZKO!!! Wszystko ok! Przyplątała sie jakaś infekcja ale dostałam leki wiec damy rade. Termin z OM 10.06.17, według USG 15.06.17, Według owulacji 13.06.17 czyli wszystko ładnie się pokrywa. Wizyta za 4 tygodnie (29.11) no chyba ze cos się będzie działo to wcześniej (nic się nie będzie działo, teraz to wiem!).
Kobietki wiem też ze to wszystko tak pięknie sie ułożyło dzięki Matce Bożej i Nowennie Pompejskiej!!! Ta modlitwa ma ogromną moc i wiem że Matka Boza nas nie opuści!!!
She super beta, teraz niech pięknie rośnie!!!Arwi, pepsunieczka, Impresja, kate55, marzusiax, emaj, Corcula, Kjopa3, bita_smietana, starająca się15, Camille87, She86, Morwa, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
She86 wrote:Beta 97!!
Styczniowa super ze wizyta udana i pikawka ladnie pika.milo czyta sie takie posty.
Ja zrobilam porzadek w kurtkach i butach.poprzekladalam letnie i zastapilam je jesiennozimowymi:)teraz obiadek i odpoczynek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 14:58
She86 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;