Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Cionza
Ojejku widziałaś? Facelle! Tylko Ty docenisz to info jak ja
swoją drogą dlaczego ona wciąż kupuje testy które ja oszukują
moja cionsza wówczas, gdy ona mi tak pisała, trwala do konca 8 tygodnia, ale do dzis pamiętam te teksty
Suma sumarum, serio chciałabym aby ta ciąża okazała sie prawdziwą i dołączyła do lipcówek, żarty żartami ale mam nadzieje że w końcu będzie ok.
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Emajku, za żarcik lajk
Idę się za gary wziąć, bo już mnie zaczyna brać stres przedwizytowy
Wielkie sprzątanie chyba będzie
Madziulka, boli jeszcze mocno? Buziole
Paola, zaczynam zaciskać kciukiprzez weekend dla cookie tak trzymałam ze w końcu dobila z betą do 500prawie, za Ciebie potrzymam równie skutecznie
Paolala, emaj, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bita śmietanko dziękuję :* na ustach Golden Rose Matte Crayon 08 - moja ulubiona pomadka
emaj, bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
hahahaha emaj masz w domu czarodzieja!!!!! moj to czasem zlewu nie znajdzie a jak wroci tez czyste!!! faceci i ich magiczne moce - baby
Impra - bedzie super, zobaczysz w koncu corcie!! Sprzataj malenka, tancuj z odkurzaczem! Kup cos fajnegoBedzie dobrze
emaj lubi tę wiadomość
-
Emaj wczoraj picie od dzisiaj zycie;)no i potem cionsza zreszta jak wy wszystkie:)
Madziulla jak dzis paluszek?
Ja zbieram sie.do fryca a co.niech mnie zrobia na bogini LWD bo juz straszyc zaczynam:)
A i wczoraj mi wreszcie buty przyszly i w nogi.mi cieplo:)bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ufff, nadrobiłam.
Ojjj, moja mama też sobie ostatnio palec przecięła, trzy dni krwawił zanim dała się zabrać do lekarza (a dodam, że pracuje w przychodni)Ale sytuacja w końcu opanowana.
Wczoraj miałam jazdy z teściową, ale oszczędzę wam szczegółów, kto ciekawy może poczytać na majówkach.
Robiłam tarczycę:
Tsh 0,8 (zajebioza!)
Ft3 nosz nie pamiętam ale pośrodku normy
Ft4 1,6
Anty tpo i anty tg jak zwykle piękne.
Wczoraj powinnam dostać wyniki pappa, mieli albo mailem wysłać albo dzwonić i dupa, zero informacji. 2h się wczoraj dodzwonić próbowałam i takiego wała... No nic, dzisiaj dzwonię znowu, a jak nie odbiorą to się tam pofatyguję między endokrynologiem a ginekologiem.
Tak, dzisiaj podglądam małego dużego człowieka! Nie mogę się już doczekać, żeby go zobaczyć
A i kupiłam sobie wczoraj BUTY!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 08:02
-
nick nieaktualnyja też dziś mam wizytę, taka planowaną nie wymuszoną na dyżurze w szpitalu
Ale niedobrze się dzieje, od niedzieli mam twardą macicę, martwię się ogromnie, prawie do pracy nie chodze, nospa, magnez i luteina niestety nie pomogły (w bardzo sporych dawkach). Zbadałam teżproga, i z 52 w ciagu tygodnia spadł do 38... boję się, ze spadek proga w 2 trym nie jest normalny, bo normy rosną z każdym trymestrem.
Do fryca tez muszę, ale jestem zajęta zamartwianiem o Wawrzyńca więc nie mam głowy do fryzjra, ale jak już ogarnę to pójdęOby to nie było w kwietniu dopiero
ed. Aaaa witam się w 17 tygodniu cionszyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 08:21
-
Qasha wrote:
Wczoraj miałam jazdy z teściową, ale oszczędzę wam szczegółów, kto ciekawy może poczytać na majówkach.
Tak, dzisiaj podglądam małego dużego człowieka! Nie mogę się już doczekać, żeby go zobaczyć
Qasha ja tak z grubsza przeczytałamNa prawdę nie wiem co powiedzieć
Ja z teściową też nie miałam łatwych początków, uważała że syn ma czas na zaręczyny ze mną, kazała mu zaczekać 2 lata, jak przyszedł do niej pochwalić się ze ma zamiar się oświadczać. Nie wiem jak byłoby z dzieckiem, ale nie sądzę aby zachowała się jak Twoja
Cała nadzieja w Twoim narzeczonym, dobrze by było zeby miał pracę, bo tak to jest na garnuszku rodziców
Natalia27.03.2016
-
ojejku wrote:ja też dziś mam wizytę, taka planowaną nie wymuszoną na dyżurze w szpitalu
Ale niedobrze się dzieje, od niedzieli mam twardą macicę, martwię się ogromnie, prawie do pracy nie chodze, nospa, magnez i luteina niestety nie pomogły (w bardzo sporych dawkach). Zbadałam teżproga, i z 52 w ciagu tygodnia spadł do 38... boję się, ze spadek proga w 2 trym nie jest normalny, bo normy rosną z każdym trymestrem.
Do fryca tez muszę, ale jestem zajęta zamartwianiem o Wawrzyńca więc nie mam głowy do fryzjra, ale jak już ogarnę to pójdęOby to nie było w kwietniu dopiero
Bedzie dobrzeSuper, że reagujesz tak szybko
Mam nadzieję, że zrobią Ci usg? Daj znać co u was
ojejku lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Usg zrobią, ale nie am pojęcia co zaradzić na twarda macicę...
A Ty She, kiedy masz pierwszą wizytę?
Pewnie zalecą odpoczynekMogą dać ewentualnie kroplówkę z magnezem. Tak dawali dziewczynom na twardnienia jak byłam na oddziale
Juz miałam wizytę i usg 3.11, następna 1.12. W pierwszej ciąży też miałam twardnienia, ale delikatne, wydawało mi się że wszystko jest ok, że to normalne w ciaży. Na wizycie w skończonym 24 tc ciaży szyjka była piękna ponad 3 cm, a w 28 tc zjechała do ok 1 cm. Dlatego fajnie, że dziewczyny tak szybko reagują. Mi ludzie z otoczenia mówili, że ciążą to nie choroba, że kiedyś kobiety pracowały do końca ciązy. Kuzynki miały wzorowe ciąże. Nie sadziłam, że akurat ja mogę mieć jakiś problem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:17
Natalia27.03.2016
-
ojejku wrote:Usg zrobią, ale nie am pojęcia co zaradzić na twarda macicę...
A Ty She, kiedy masz pierwszą wizytę?
Hmm, ja też mam twardą macicę, a prog mi skacze co badanie, bo podobno jest wyrzucany przez organizm pulsacyjnie, czy jakoś tak. Najpierw było 38, potem 60, a ostatnio 32 i nic strasznego się nie dzieje
Nie panikuj ojejku, będzie dobrze :* -
nick nieaktualnyDemsik dzieki ze pytasz. z palcem chyba ok ale to sie okaze jak sciagne opatrunek a mam to zrobic najewczesniej jutro aby rana zdazyla sie troche zasklepic. boje sie ze jak sciagne g to sie odnowi rana.. ale nic nie boli wiec spoko. No moze troche przy dotykaniu.
Ojejku, Qasha napewno wszystko bedzie dobrze!
She czy mi sie wydaje czy Ty masz pozno tą wizyte? b 3 listopada napewno nic nie bylo widac na usg. -
Madziulla wrote:Demsik dzieki ze pytasz. z palcem chyba ok ale to sie okaze jak sciagne opatrunek a mam to zrobic najewczesniej jutro aby rana zdazyla sie troche zasklepic. boje sie ze jak sciagne g to sie odnowi rana.. ale nic nie boli wiec spoko. No moze troche przy dotykaniu.
Ojejku, Qasha napewno wszystko bedzie dobrze!
She czy mi sie wydaje czy Ty masz pozno tą wizyte? b 3 listopada napewno nic nie bylo widac na usg.
Było widać pęcherzyk, który odpowiadał wielkościowo wiekowi ciążyTo moja druga ciąża, stąd dopiero za miesiąc kazał przyjść.
Edit: myślałam, że będzie kazał przyjść za 2 tygodnie. Ale no cóż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:08
Natalia27.03.2016