X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam was srednio na jeza, zapamietalam najbardziej "zajebista" tesciowa Qashy i siusiaka jej Kubusia! :D

pozdrawiam was wszystkie, ja 3 dzien z rzedu mam nadgodziny ktorych nie powinnam miec i dzisiaj sie pozarlam z szefuniem :D no sorry - baby first!

czy Impra ma dzisiaj wizyte? czekam na foty i za iskam kciuki!

ide was nadrabiac

Impresja lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala - schowaj sie pod kocyk a my wszystkie tutaj przesylamy mizianki

giphy.gif

Impresja, Paolala, ojejku, pepsunieczka, Demsik, Arwi, Kjopa3, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala jestem całym sercem z Tobą!! Smec ile wlezie jak Ci to pomoże!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:34

• emaj Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

She86, emaj, Arwi lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój stelaż oddawał nasienie w poniedziałek. Czekam w poczekalni i czekam. Wychodzi, pytam go jak było tam w środku. On mówi: "Fajnie , gazety , filmy i te sprawy , tylko jakaś cholera schowała pilot do DVD. Dobre 10 minut go szukałem !" Spadam z krzesła. Bardziej stresowałam się niż on, a on tam wszedł jak do jakiegoś lokalu dla panów ,aby pooglądać striptiz. Jeszcze narzekał ,że piwa nie dali po takiej abstynencji od alkoholu. Mój był już drugi raz na takim badaniu ,więc po nim to spłynęło. Pierwszym razem nie miał takiego humoru i w ogóle....Cały lokal był taki zły, że ciężko było tam w ogóle myśleć a co dopiero oddać nasienie. Nie wiem czy tak zabawnie będzie przy oddawaniu nasienia przy całej procedurze in vitro i przy całym stresie z tym związanym , obawiam się ,że wtedy nie będzie mu z tym tak do śmiechu :p muszę więc odpowiednio pomyśleć o odpowiedniej oprawie do tego.

Wysłany: 9 listopada 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wejdziesz z nim, przebrana za pilota :D

613f23857e5db5dd1a4426ca52c21fa5.jpg

Impra - o mamo, 4 godziny jeszcze!!! czekamy na sweet focie kocie! B-) a jak tam nastroj w USA po dzisiejszym zwyciestwie pana D. ? :D

Morwa, pepsunieczka, emaj, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• emaj Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

bita_smietana lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Morwa wejdziesz z nim, przebrana za pilota :D

613f23857e5db5dd1a4426ca52c21fa5.jpg

Impra - o mamo, 4 godziny jeszcze!!! czekamy na sweet focie kocie! B-) a jak tam nastroj w USA po dzisiejszym zwyciestwie pana D. ? :D
    Hahah co to za szybki striptiz będzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:35

bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Morwa, mam taką teorię, że w suwaku z Polmedisem masz taką pochmurną jesień, bo nie zdążą na Was zarobić ;)
    Zdążą , zdążą zarobić :D obie wizyty są typowo zapoznawcze. Chcę najpierw ocenić gdzie będzie lepiej wydać cenny hajs na te całe niepokalane poczęcie dziedzica :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:25

kate55 lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Śmietana mój by od razu "wymiękł" jakby mnie takim ałtficie zobaczył:)

Impra czekamy na niusy. Co do prezerwatywy to też nie. Ogólnie to bzykalby się dzień i noc, ale tak z konieczności to coś się przestawia tam w środku i ma blokadę. W sumie sama nie wiem czy tak bym dała rade:) tam gdzie znoszę do badania są tylko drzwi do malutkiego pokoju prosto z poczekalni, równie malutkiej :) ale spoko damy radę:D za 1.5 mies. musi powtórzyć bo teraz go faszeruje witaminami:)
    My też właśnie pierwszym razem byliśmy w takiej klitce tzn mąż był. Tam normalnie zero warunków a w klinice było o wiele ,wiele lepiej. Pokój był spoko tak samo jak całe warunki w jakich mąż musiał działać ;)

• Paolala Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa trzymam Cie za słowo!

No stelaż dzielny bardzo, jak nie wyszło za 1 razem to poszedł po kawę poczekał chwile i poszedł drugi raz, no ale ja widziałam jaki osłabiony i kiepski jest ogólnie. Wcześniej nigdy nie miał problemu z oddaniem nasienia w takich miejscach, przecież my mieliśmy już dwie inseminacje i szło raz dwa, badanie nasienia chyba miał ze 4 razy! więc tym razem zdecydowanie infekcja go położyła...Emaj czasem można dowozić nasienie do np IUI, ale licze ze Wam to nie bedzie potrzebne:*
    Stelaż twierdzi że czuje się lepiej niż rano, więc zobaczymy jak będzie jutro. Embriolog dała nam pojemniczek do domu i powiedziała że można oddać nasienie w domu i do godziny musimy je dostarczyć na Kopernika, nie wiem czy będzie chciał oddawać na Kopernika, zobaczymy rano.

Największy kryzys mi przeszedł, obmyśliłam już plan działania co dalej i stwierdziłam że nie dam się, jak nie wyjdzie teraz startujemy z nowym cyklem znowu, wiecie ja jestem sportowcem, trenowałam parenaście ładnych lat, nauczyło mnie to że trzeba walczyć do końca;)

ps. przy poprzedniej udanej iui nagrałam filmik stelażowi haha, wiec Morwa możesz coś wyczarować przed in vitro;)

emaj lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    My też właśnie pierwszym razem byliśmy w takiej klitce tzn mąż był. Tam normalnie zero warunków a w klinice było o wiele ,wiele lepiej. Pokój był spoko tak samo jak całe warunki w jakich mąż musiał działać ;)

nooo to wyobraźcie sobie jakie są warunki w szpitalu na nfz do pobrania nasienia:P jak w toalecie;)

Impresja ja nie mogę dowieźć między cyckami bo mam za małe:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 20:35

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • emaj Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Paolala lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Największy kryzys mi przeszedł, obmyśliłam już plan działania co dalej i stwierdziłam że nie dam się, jak nie wyjdzie teraz startujemy z nowym cyklem znowu, wiecie ja jestem sportowcem, trenowałam parenaście ładnych lat, nauczyło mnie to że trzeba walczyć do końca;)
    Bardzo podoba mi się to podejście <3

• Demsik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W razie czego sluze cyckami do przewozu nasienia.mi teraz troche podrosly do stanu uzytecznosci publicznej;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ