Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz co nie miałam wczoraj usg więc nie wiem, czy wczoraj było za pózno, endo w kazdym razie nie bylo juz trójlinijne tylko typowe dla fl, a jak szybko po owulacji takie sie staje to nie wiem, wedle moich osobistych odczuc, czyli napierdzielania jajnika wczoraj na maksa, to owu byla wczoraj;) nie działaliśmy w domu, bo raz stelaż był chory nie do życia, a dwa to przed inseminacją ok 3 dni trzeba być bez seksów, więc ostatnio nie pamiętam jakieś seksy były w weekend;)
może na nowy cykl lewy jajnik sie obudzi, bo dwie ostatnie owulki byly z prawego;) z lewego jajnika ładna cionrzunia pare miesięcy temu powstała;)ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Madziulla, akurat długi weekend za rogiem, działajcie trzymam kciuki:*
hehe zawsze wiedziałam że do końca normalna nie jestem, no ale teraz twierdzę że jestem nienormalna, ale dobrze mi z tym;) wczoraj mega dół, a dzisiaj mam ochote góry przenosićhaha to sie nazywa chyba brak zrównoważenia emocjonalnego:P
[img][/img]
Demsik, bita_smietana, ojejku, emaj, mitonia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Impra przepiękną masz córkę
P.s wymieniłaś w życzeniach dla Zakreconej moje marzenie erotyczne, rozmarzyłam się jeszcze bardziej i stwierdziłam ,że moje ciało udźwignie i 4 miliony dolarów!Impresja, ZakreconaŻona, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona z całego serca życzę Ci najlepszosci i spełnienia marzeń a najbardziej tego jednego marzenia!!!
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Abby?
tak się zmartwiłyśmy, jak zniknęłaś :*
ojejku lubi tę wiadomość
-
Impra przepiekną masz córcie:* super że krwiaka nie ma:)
Dziewczyny mam do Was pytanko, bo zapomniałam się spytać lekarki, czy jest sens brać dupka teraz jak cykl stracony? w sumie to pregnyl działa też na ciałko żółte, więc sama nie wiem czy brać...
Abby welcome again:D
[img][/img]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 16:25
Impresja, _Hope_ lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyImpresja wrote:Ojejku, Ty już na świątecznie?
U mnie słońce za oknem, choć już chłodniej, bo max kilkanaście stopni dzisiaj będzie
Przed Świętem Dziękczynienia zostaję w barwach jesiennych
Gratki z córy, moje połowkowe 6 grudniaImpresja, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:u nas dzis śnieg zapowiadają
Gratki z córy, moje połowkowe 6 grudnia -
nick nieaktualnyDziewuszki dziękuję Wam pięknie za wszystkie życzenia!
Dzisiejszy dzień jest jakiś szalony, magiczny nie wiem o co kaman ale mi wspaniale
Abbydobrze widzieć Cię z powrotem
Impra piękna kruszynaczekam na swoją ze zniecierpliwieniem
Ojejku czekam na fociaski z polowkowego w pakiecie z wirusami
Paolala wydaje mi się że nie zaszkodzi wziąć bo jakby przypadkiem natura zadziałała sama to wieszImpresja, kate55 lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:u nas dzis śnieg zapowiadają
Gratki z córy, moje połowkowe 6 grudniaDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;