X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:26

• emaj Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:13

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresia,a dziękuje bardzo dobrze,bojowo,suple pożeram ze stelażem szaleje i czekam na pierwszą @ ...po

ojejku, emaj, Demsik lubią tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny <3 strasznie to miłe ze o mnie pamietalyscie :)

Demsik, ojejku, ZakreconaŻona, bita_smietana lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby <3 co tam u Was ?

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 01:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja piekna córeczka!! <3
    Abby!!! witaj!! martwiłyśmy się!! <3
    Ojejku co to za słodziaśny Mikołajek? :) ja wiem jak w sklepach juz wystroje świąteczne i mikołaje na wystawach ale to jeszcze 1,5 mies :D Ty jak masz termin na kwiecień to króliczka powinnaś mieć na suwaczku :D

Impresja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Impresja piekna córeczka!! <3
    Abby!!! witaj!! martwiłyśmy się!! <3
    Ojejku co to za słodziaśny Mikołajek? :) ja wiem jak w sklepach juz wystroje świąteczne i mikołaje na wystawach ale to jeszcze 1,5 mies :D Ty jak masz termin na kwiecień to króliczka powinnaś mieć na suwaczku :D
    Madziulka, od dwóch dni cisnę Stelaża w temacie imienia, chcę Mikołaja, ale idzie opooornie :D

Arwi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Madziulka, od dwóch dni cisnę Stelaża w temacie imienia, chcę Mikołaja, ale idzie opooornie :D

A no tak ja zapomniałam ze Ty chcesz imię Mikołaj :)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Powiedz mu ,ze jak Morwa doczeka się synka to też takie piękne imię mu nada ;) Mikołaje są super ,chcę Mikołaj :D

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sobie uświadomiłam że mam niemal w tych samych dniach cykl co dwa lata temu... wtedy poród miałam mieć 2 sierpnia w swoje urodziny. a teraz belly wyliczyło mi na 5 sierpnia. i testowanie tez wychodzi w tych samych dniach co testowałam 2 lata temu..

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona wszystkiego najlepszego! Impresja gratuluję córki:)

Impresja, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Właśnie sobie uświadomiłam że mam niemal w tych samych dniach cykl co dwa lata temu... wtedy poród miałam mieć 2 sierpnia w swoje urodziny. a teraz belly wyliczyło mi na 5 sierpnia. i testowanie tez wychodzi w tych samych dniach co testowałam 2 lata temu..
    Może to znak ,że to właśnie ten cykl ?! Tego Ci życzę :*:* zachodź , miej termin na 5 sierpnia a i tak urodzisz w swoje urodzisz 2 sierpnia ;)

Arwi, Madziulla lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Może to znak ,że to właśnie ten cykl ?! Tego Ci życzę :*:* zachodź , miej termin na 5 sierpnia a i tak urodzisz w swoje urodzisz 2 sierpnia ;)

Morww dobrze mówi! Ja też miałam opory z zachodzeniem w sierpniu, bo mniej więcej tak zaszłam rok temu... Wiesz, bałam się, że się historia powtórzy. Ale później stwierdziłam, że piorun nigdy nie uderza dwa razy w to samo miejsce! I choć walka była ostra i wiele razy wątpiłam... zobacz, już 16. tydzień! Więc nie bój się tylko zachodź :*

Madziulla, Morwa lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, Qasha :* <3

• Demsik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wiec dzialaj,bozia juz wie co robic;)2.08 to super data dla mnie takze;)
    Moj syn to Mikolaj.moj gin jak sie dowiedzial imie to mowi "o boze,pani ja tez mam Mikolaja i co tydzien bylem wzywany do szkoly";););)ale jego dzieci wyrosly- blizniacy sa prawnikami a ten mikolaj lekarzem;)takze ten...Mikolaje to fajne chłopaki sa...

Madziulla lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    Abby <3 co tam u Was ?
    Było choooyowo na maxa :( a teraz pierwszy raz od sierpnia mam jakakolwiek nadzieje :) i od razu inczej się wstaje z łóżka :)

ojejku, ZakreconaŻona, pepsunieczka, Morwa, Impresja, emaj lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziullaaaaaa to wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią że się uda!!!! Ogromnie kciuki trzymam żeby się udało:* baaa uda się na pewno:* Abby życie daje po dupie ale musimy być dzielne kochana i chociaż cały świat może się walić to wbrew temu trzeba iść i nie rezygnować z marzeń trzeba znaleźć w sobie siłę a że ją masz to jestem pewna:* Ojejku Mikołaj super imię mam nadzieję że uda Ci się przekonać stelaza, wszystkie Mikołaje które znam to super chłopaki!!! Mnie ostatnio urzekło imię Leon, Kate chyba tak będzie dawała dziedzicowi, parę dni temu widziałam na placu zabaw takiego małego Leosia:]

Madziulla, kate55, ojejku, Morwa lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami w ten zasniezony poranek :)
    Hopeless wrote:
    Było choooyowo na maxa :( a teraz pierwszy raz od sierpnia mam jakakolwiek nadzieje :) i od razu inczej się wstaje z łóżka :)
    Abby nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze jest juz lepiej <3 sciskam mocno <3

A wie moze ktoras z Was co u Paulette? Bo z nienacka tez zniknela?

• kate55 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille usunęła posta ?

Madziulla, to jest znak ! :) Ja teraz zaszłam równo rok po poprzedniej ciąży. Tzn owulację miałam w rocznicę pozytywnego testu :)

Paolala, tak, u nas będzie Leon <3

Abby kochana, nic dziwnego, że było chujowo :( ja bardzo źle wspominam czas po naszej pierwszej ciąży. Oby u Ciebie jak najszybciej zaświeciło słońce :*

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ