Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny
strasznie to miłe ze o mnie pamietalyscie
Demsik, ojejku, ZakreconaŻona, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpresja piekna córeczka!!
Abby!!! witaj!! martwiłyśmy się!!
Ojejku co to za słodziaśny Mikołajek?ja wiem jak w sklepach juz wystroje świąteczne i mikołaje na wystawach ale to jeszcze 1,5 mies
Ty jak masz termin na kwiecień to króliczka powinnaś mieć na suwaczku
Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Impresja piekna córeczka!!
Abby!!! witaj!! martwiłyśmy się!!
Ojejku co to za słodziaśny Mikołajek?ja wiem jak w sklepach juz wystroje świąteczne i mikołaje na wystawach ale to jeszcze 1,5 mies
Ty jak masz termin na kwiecień to króliczka powinnaś mieć na suwaczku
Arwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie sobie uświadomiłam że mam niemal w tych samych dniach cykl co dwa lata temu... wtedy poród miałam mieć 2 sierpnia w swoje urodziny. a teraz belly wyliczyło mi na 5 sierpnia. i testowanie tez wychodzi w tych samych dniach co testowałam 2 lata temu..
-
Madziulla wrote:Właśnie sobie uświadomiłam że mam niemal w tych samych dniach cykl co dwa lata temu... wtedy poród miałam mieć 2 sierpnia w swoje urodziny. a teraz belly wyliczyło mi na 5 sierpnia. i testowanie tez wychodzi w tych samych dniach co testowałam 2 lata temu..
Arwi, Madziulla lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Może to znak ,że to właśnie ten cykl ?! Tego Ci życzę :*:* zachodź , miej termin na 5 sierpnia a i tak urodzisz w swoje urodzisz 2 sierpnia
Morww dobrze mówi! Ja też miałam opory z zachodzeniem w sierpniu, bo mniej więcej tak zaszłam rok temu... Wiesz, bałam się, że się historia powtórzy. Ale później stwierdziłam, że piorun nigdy nie uderza dwa razy w to samo miejsce! I choć walka była ostra i wiele razy wątpiłam... zobacz, już 16. tydzień! Więc nie bój się tylko zachodź :*
Madziulla, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wiec dzialaj,bozia juz wie co robic;)2.08 to super data dla mnie takze;)
Moj syn to Mikolaj.moj gin jak sie dowiedzial imie to mowi "o boze,pani ja tez mam Mikolaja i co tydzien bylem wzywany do szkoly";)ale jego dzieci wyrosly- blizniacy sa prawnikami a ten mikolaj lekarzem;)takze ten...Mikolaje to fajne chłopaki sa...
Madziulla lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
kate55 wrote:Abby
co tam u Was ?
a teraz pierwszy raz od sierpnia mam jakakolwiek nadzieje
i od razu inczej się wstaje z łóżka
ojejku, ZakreconaŻona, pepsunieczka, Morwa, Impresja, emaj lubią tę wiadomość
-
Madziullaaaaaa to wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią że się uda!!!! Ogromnie kciuki trzymam żeby się udało:* baaa uda się na pewno:* Abby życie daje po dupie ale musimy być dzielne kochana i chociaż cały świat może się walić to wbrew temu trzeba iść i nie rezygnować z marzeń trzeba znaleźć w sobie siłę a że ją masz to jestem pewna:* Ojejku Mikołaj super imię mam nadzieję że uda Ci się przekonać stelaza, wszystkie Mikołaje które znam to super chłopaki!!! Mnie ostatnio urzekło imię Leon, Kate chyba tak będzie dawała dziedzicowi, parę dni temu widziałam na placu zabaw takiego małego Leosia:]
Madziulla, kate55, ojejku, Morwa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyWitam sie z Wami w ten zasniezony poranek
Hopeless wrote:Było choooyowo na maxaa teraz pierwszy raz od sierpnia mam jakakolwiek nadzieje
i od razu inczej się wstaje z łóżka
sciskam mocno
A wie moze ktoras z Was co u Paulette? Bo z nienacka tez zniknela? -
Camille usunęła posta ?
Madziulla, to jest znak !Ja teraz zaszłam równo rok po poprzedniej ciąży. Tzn owulację miałam w rocznicę pozytywnego testu
Paolala, tak, u nas będzie Leon
Abby kochana, nic dziwnego, że było chujowoja bardzo źle wspominam czas po naszej pierwszej ciąży. Oby u Ciebie jak najszybciej zaświeciło słońce :*
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc