X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    wooow 100 stron!!! kciuki mocno zaciśnięte za wizyte!

edit: Jagah, gdzie sie podziewasz?
    Ciekawe co tam u Aleala:)
    Trochę się trójcy tarczycowej narobiło, no i progesteronu , co podwyższa statystyki :p Mam teraz sporo segregacji. Bo trzeba to ułożyć tak aby doktorom się to dobrze oglądaooo :p

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa poszalałas 100 str ;)
    co do mety i winka tez piłam przy mecie ;) na endo zawsze sie znalazło wineczko :D

łojj posegregowałam ubranka pospisywałam ile jakich rozm mam .. i stwierdzam ze jeszczze jestem w czarnej D .... zaczełam dodawac do listy na gemini wszytskie rzeczy dla siebie i dzieciaczka .. po 7 pozycjach wyskoszyła magiczna liczba 200 zł :P chyba musze to rozłożyc na raty i zaczać kupować po trochu :D
    no i musze chyba zmienic narazie moje marzenie odnośnie jednej chusty .. nowa prawie 600 zł uzywana 450 :O chyba póki co wybiore tą za 150 :P a niekoniecznie moja piękną
    zakardowa-chusta-do-noszenia-dzieci-lenny-lamb-wisniowa-koronka.jpg

nooo ale ;) dziś mężu mnie zaskoczył poszedł grabic liscie i wrócił z róża malutka ostatnią chyba w tym sezonie w naszym ogrodzie :D i powiedział ze to dla Nas aż se wzruszyłam <3 :D

Corcula, bita_smietana lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no maz romantyk!

Ja jeszcze nie mam nic, NIC a nic :)
    Zaczne kupowac pewnie po nowym roku. Ja z chusty rezygnuje na rzecz porzadnego nosidła, np babytula.
    Ogolnie licze, ze ominie mnie szal kupowania, pamietam ile przy 2 dzieci sie tego walalo a ja kocham minimalizm :).

Morwa nooo ladna dokumentacja! Bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 15:20

Ania_84 lubi tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula ja poki co to mało co sama kupłam laktatory dostałam od siostry , ciuszki zabawki wiekszosc tez :)
    a
    poki co kupłam jedn paczke pieluch bo była jakas przecena , sliniaki jednorazowe i husteczki :)

i zastanwiam sie jak wszytsko urzadzic zeby było wygodnie :?

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu jak będzie wygodnie to czas zweryfikuje. Ale jak planujesz urządzić mieszkanie to napewno sprawdzi się zasada ''dobrze mieć wszystko pod ręką''. Zwłasza przy skaczącym na przewijaku maluchu :-)

Morwa toś tego nazbierała. Bardzo mocno trzymam kciuki za wizytę

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mutsy 4 rider, X Lander XA, Roan Marita - coś wam mówią te wózeczki? Na olx blisko mnie jest Roan Marita, przepiękny, po jednym brzdącu, wygląda jak nówka. Za 300zł, więc trochę okazja i zastanawiamy się, czy nie kupić i najwyżej niech sobie postoi i poczeka na Kubusia :)
    Te pozostałe też są blisko w cenach 400-600zł, ale jeszcze ich nie widzieliśmy na żywo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 23:31

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha, ja w temacie wózka niewiele pomogę, bo sama jestem w ciemnej d.pie :/
    Byłam dziś w jednym sklepie nawet z wózkami, mi nic nie pasuje, ja potrzebuje wózka w teren trochę, te co mi się podobają budki, siedziska i gondole, to mają kijowe kółka z przodu, dwa maleńkie bez amortyzacji, a jak mają fajne kółka to siedzisko nie jest kubełkowe, a na tym mi zależy.
    Roan marita wygląda na komfortowa gondolę, ale nie wiem, musisz zdecydować na jakie tereny potrzebujesz wózka, z amortyzacją, czy bez.
    obejrzałam xlandera x-move - da mnie okropny + siedzisko zwykłe, babydesign husky - nawet nawet, ale siedzisko też nie jest kubełkowe, i strasznie cieżki, emmaljunga nie wiem jaki, piękna mała gondola (chcę małą), duże pompowane koła ale... brak amortyzacji kompletny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 23:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 02:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:26

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny złote podczytuję Was ile mogę, ale w pracy mam taki młyn, że koniec. Na początku grudnia idę na zwolnienie (żałuję, że nie posłuchałam, jak położna, Mama, lekarka i mąż wysyłali mnie wcześniej, bo słabo ogarniam;). Dojazdy to dla mnie mordęga, pobudki rano to dramat z komedią, a hałas w szkole mnie wykańcza i taka to ze mnie nauczycielska maruda :P Mojemu mężowi włączyło się "wicie gniazda", więc na weekendy kończymy remont naszej chatki. Ledwo człowiek poleży:P
    Mieliśmy małe przygody, bo w pracy prawie tak wyrżnęłabym, że nie miałabym przednich zębów, a o potłuczonych żebrach i dzieciaku nic nie mówię. Potem doszedł stres w pracy i załatwiłam sobie taki ból brzucha, że zimne poty mnie oblewały. Była awaryjna wizyta u pani doktor i kawaler mądrzejszy niż matka, bo w świetnej formie ;)

Jak zawsze wszystkim Wam kibicuję na każdym etapie ciążowych przygód :) :) :) Głowy do góry, każdy dzień przybliża nas do celu, nie ma zmarnowanego czasu ;)

Edit: telefon nie zna języka polskiego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 09:20

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Ojejku, jak Ci zależy na pompowanych kołach i kubełkowym siedzisku (a nie ogranicza Cię cena ;) ), to może Stokke w wersji z pompowanymi kołami? Albo Bugaboo? Ten drugi niby ma małe przednie koła, ale dobre opinie widzę.
    wczoraj znalazłam emmaljunga super viking, jeszcze poszukam go na żywo, myślę że składa sie kiepsko, a bagażnik niestety nieduży.
    Bugaboo mnie odstraszaja malutkimi przednimi kółkami, Stokke trailz byłby chyba ok - ale cena 2w1 to blisko 6tys zł za nówkę... i też nie widziałam ich na żywo
    najbardziej podoba mi się mamas&pappas amadrillo flip xt ae niestety znowu te maleńkie kółka :/

Hej Karolczyk <3

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Mutsy 4 rider, X Lander XA, Roan Marita - coś wam mówią te wózeczki? Na olx blisko mnie jest Roan Marita, przepiękny, po jednym brzdącu, wygląda jak nówka. Za 300zł, więc trochę okazja i zastanawiamy się, czy nie kupić i najwyżej niech sobie postoi i poczeka na Kubusia :)
    Te pozostałe też są blisko w cenach 400-600zł, ale jeszcze ich nie widzieliśmy na żywo.
    Bym wzięła roan i kupiła wypasioną spacerowke :)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku kubełkowe siedziska są fajne tylko dla maluszków. Ja ich osobiście nie lubię. Wolalam jak młoda spala zupełnie na płasko a nie z nogami w górze ;)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Bym wzięła roan i kupiła wypasioną spacerowke :)

W tym Roan Marita jest całkiem duża spacerówka, wyglądała przyzwoicie :) Ale za 300zł to jak coś będzie nie tak to można kupić osobno :D W końcu 300zł to nie aż taki wydatek jak np. 3000zł :D

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    W tym Roan Marita jest całkiem duża spacerówka, wyglądała przyzwoicie :) Ale za 300zł to jak coś będzie nie tak to można kupić osobno :D W końcu 300zł to nie aż taki wydatek jak np. 3000zł :D
    Na początek jak dziecko jeździ przodem do Ciebie będzie ok. Potem i tak będziesz chciała cos lekkiego ;)

Arwi lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba Paulette wróciła :) ma ten sam avatar tylko nowy nick Paula.

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem sierota. Dopiekałam kaczkę w piekarniku na patelni i chciałam tę patelnię wyjąć z tego piekarnika, 200st C...
    Juz się chyba domyślacie, że piszę do Was jedną ręką ;) :/

• Arwi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Ja jestem sierota. Dopiekałam kaczkę w piekarniku na patelni i chciałam tę patelnię wyjąć z tego piekarnika, 200st C...
    Juz się chyba domyślacie, że piszę do Was jedną ręką ;) :/

No brawo :) Mam nadzieję, że oparzenie nie jest poważne :)

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajjj, właśnie odwiedził nas przyjaciel i dostaliśmy śliczny bujaczek <3 Powiedział "Macie, bierzcie, zanim Agata zacznie marudzić o czwarte" :D
    Do tego cała masa książek o macierzyństwie <3
    Ajj, cudowny prezent. W zamian dostał całą blachę sernika, którego wczoraj upiekłam :D

ZakreconaŻona, Corcula, ojejku, She86, mitonia, Ania-nowa, Impresja, emaj, Kjopa3 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku mam nadzieję, że nie jest duże to oparzenie. Do porodu się zagoi ;)

Mimo tego, że wózkowy temat mnie nie dotyczy jeszcze to wizualnie mam upatrzony stokke trailz, ale rzeczywistość to zweryfikuje jeszcze pewnie.

Qasha taki przyjaciel to skarb :) teraz masz co czytać :)

Kurcze dalej nie mogę wyjść z podziwu jak te tygodnie na suwaczkach Wam lecą.

Ja zamawiam kubeł zimnej wody na zabicie urojonych objawów 9dpo bo sama ze sobą wytrzymić nie mogę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku to ja poproszę od razu dwa kubły ciążowych glutów :D przy takim zaglutowaniu to nie ma opcji :D ciąża jak nic będzie :D

ojejku lubi tę wiadomość

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ