Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolala wrote:wooow 100 stron!!! kciuki mocno zaciśnięte za wizyte!
edit: Jagah, gdzie sie podziewasz?
Ciekawe co tam u Aleala:) -
Morwa poszalałas 100 str
co do mety i winka tez piłam przy meciena endo zawsze sie znalazło wineczko
łojj posegregowałam ubranka pospisywałam ile jakich rozm mam .. i stwierdzam ze jeszczze jestem w czarnej D .... zaczełam dodawac do listy na gemini wszytskie rzeczy dla siebie i dzieciaczka .. po 7 pozycjach wyskoszyła magiczna liczba 200 złchyba musze to rozłożyc na raty i zaczać kupować po trochu
no i musze chyba zmienic narazie moje marzenie odnośnie jednej chusty .. nowa prawie 600 zł uzywana 450chyba póki co wybiore tą za 150
a niekoniecznie moja piękną
nooo aledziś mężu mnie zaskoczył poszedł grabic liscie i wrócił z róża malutka ostatnią chyba w tym sezonie w naszym ogrodzie
i powiedział ze to dla Nas aż se wzruszyłam
Corcula, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Ania no maz romantyk!
Ja jeszcze nie mam nic, NIC a nic
Zaczne kupowac pewnie po nowym roku. Ja z chusty rezygnuje na rzecz porzadnego nosidła, np babytula.
Ogolnie licze, ze ominie mnie szal kupowania, pamietam ile przy 2 dzieci sie tego walalo a ja kocham minimalizm.
Morwa nooo ladna dokumentacja! Bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 15:20
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Corcula ja poki co to mało co sama kupłam laktatory dostałam od siostry , ciuszki zabawki wiekszosc tez
a
poki co kupłam jedn paczke pieluch bo była jakas przecena , sliniaki jednorazowe i husteczki
i zastanwiam sie jak wszytsko urzadzic zeby było wygodnie
-
Aniu jak będzie wygodnie to czas zweryfikuje. Ale jak planujesz urządzić mieszkanie to napewno sprawdzi się zasada ''dobrze mieć wszystko pod ręką''. Zwłasza przy skaczącym na przewijaku maluchu
Morwa toś tego nazbierała. Bardzo mocno trzymam kciuki za wizytę
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mutsy 4 rider, X Lander XA, Roan Marita - coś wam mówią te wózeczki? Na olx blisko mnie jest Roan Marita, przepiękny, po jednym brzdącu, wygląda jak nówka. Za 300zł, więc trochę okazja i zastanawiamy się, czy nie kupić i najwyżej niech sobie postoi i poczeka na Kubusia
Te pozostałe też są blisko w cenach 400-600zł, ale jeszcze ich nie widzieliśmy na żywo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 23:31
-
nick nieaktualnyQuasha, ja w temacie wózka niewiele pomogę, bo sama jestem w ciemnej d.pie
Byłam dziś w jednym sklepie nawet z wózkami, mi nic nie pasuje, ja potrzebuje wózka w teren trochę, te co mi się podobają budki, siedziska i gondole, to mają kijowe kółka z przodu, dwa maleńkie bez amortyzacji, a jak mają fajne kółka to siedzisko nie jest kubełkowe, a na tym mi zależy.
Roan marita wygląda na komfortowa gondolę, ale nie wiem, musisz zdecydować na jakie tereny potrzebujesz wózka, z amortyzacją, czy bez.
obejrzałam xlandera x-move - da mnie okropny + siedzisko zwykłe, babydesign husky - nawet nawet, ale siedzisko też nie jest kubełkowe, i strasznie cieżki, emmaljunga nie wiem jaki, piękna mała gondola (chcę małą), duże pompowane koła ale... brak amortyzacji kompletnyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 23:48
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny złote podczytuję Was ile mogę, ale w pracy mam taki młyn, że koniec. Na początku grudnia idę na zwolnienie (żałuję, że nie posłuchałam, jak położna, Mama, lekarka i mąż wysyłali mnie wcześniej, bo słabo ogarniam;). Dojazdy to dla mnie mordęga, pobudki rano to dramat z komedią, a hałas w szkole mnie wykańcza i taka to ze mnie nauczycielska maruda
Mojemu mężowi włączyło się "wicie gniazda", więc na weekendy kończymy remont naszej chatki. Ledwo człowiek poleży:P
Mieliśmy małe przygody, bo w pracy prawie tak wyrżnęłabym, że nie miałabym przednich zębów, a o potłuczonych żebrach i dzieciaku nic nie mówię. Potem doszedł stres w pracy i załatwiłam sobie taki ból brzucha, że zimne poty mnie oblewały. Była awaryjna wizyta u pani doktor i kawaler mądrzejszy niż matka, bo w świetnej formie
Jak zawsze wszystkim Wam kibicuję na każdym etapie ciążowych przygódGłowy do góry, każdy dzień przybliża nas do celu, nie ma zmarnowanego czasu
Edit: telefon nie zna języka polskiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 09:20
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Ojejku, jak Ci zależy na pompowanych kołach i kubełkowym siedzisku (a nie ogranicza Cię cena
), to może Stokke w wersji z pompowanymi kołami? Albo Bugaboo? Ten drugi niby ma małe przednie koła, ale dobre opinie widzę.
Bugaboo mnie odstraszaja malutkimi przednimi kółkami, Stokke trailz byłby chyba ok - ale cena 2w1 to blisko 6tys zł za nówkę... i też nie widziałam ich na żywo
najbardziej podoba mi się mamas&pappas amadrillo flip xt ae niestety znowu te maleńkie kółka
Hej Karolczyk -
Qasha wrote:Mutsy 4 rider, X Lander XA, Roan Marita - coś wam mówią te wózeczki? Na olx blisko mnie jest Roan Marita, przepiękny, po jednym brzdącu, wygląda jak nówka. Za 300zł, więc trochę okazja i zastanawiamy się, czy nie kupić i najwyżej niech sobie postoi i poczeka na Kubusia
Te pozostałe też są blisko w cenach 400-600zł, ale jeszcze ich nie widzieliśmy na żywo. -
Ojejku kubełkowe siedziska są fajne tylko dla maluszków. Ja ich osobiście nie lubię. Wolalam jak młoda spala zupełnie na płasko a nie z nogami w górze
-
Hopeless wrote:Bym wzięła roan i kupiła wypasioną spacerowke
W tym Roan Marita jest całkiem duża spacerówka, wyglądała przyzwoicieAle za 300zł to jak coś będzie nie tak to można kupić osobno
W końcu 300zł to nie aż taki wydatek jak np. 3000zł
-
Qasha wrote:W tym Roan Marita jest całkiem duża spacerówka, wyglądała przyzwoicie
Ale za 300zł to jak coś będzie nie tak to można kupić osobno
W końcu 300zł to nie aż taki wydatek jak np. 3000zł
Arwi lubi tę wiadomość
-
Chyba Paulette wróciła
ma ten sam avatar tylko nowy nick Paula.
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Ja jestem sierota. Dopiekałam kaczkę w piekarniku na patelni i chciałam tę patelnię wyjąć z tego piekarnika, 200st C...
Juz się chyba domyślacie, że piszę do Was jedną ręką
No brawoMam nadzieję, że oparzenie nie jest poważne
-
Ajjj, właśnie odwiedził nas przyjaciel i dostaliśmy śliczny bujaczek
Powiedział "Macie, bierzcie, zanim Agata zacznie marudzić o czwarte"
Do tego cała masa książek o macierzyństwie
Ajj, cudowny prezent. W zamian dostał całą blachę sernika, którego wczoraj upiekłamZakreconaŻona, Corcula, ojejku, She86, mitonia, Ania-nowa, Impresja, emaj, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjejku mam nadzieję, że nie jest duże to oparzenie. Do porodu się zagoi
Mimo tego, że wózkowy temat mnie nie dotyczy jeszcze to wizualnie mam upatrzony stokke trailz, ale rzeczywistość to zweryfikuje jeszcze pewnie.
Qasha taki przyjaciel to skarbteraz masz co czytać
Kurcze dalej nie mogę wyjść z podziwu jak te tygodnie na suwaczkach Wam lecą.
Ja zamawiam kubeł zimnej wody na zabicie urojonych objawów 9dpo bo sama ze sobą wytrzymić nie mogę -
nick nieaktualny