X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tam, idę do Ciebie z wirusami a nie z kubłem wody :P będzie kubeł gluta :)
    giphy.gif

ed tak jak chciałaś, są dwa wiadra glutów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 18:42

ZakreconaŻona, Arwi, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa wiadra ciążoglutów = bliźniaki jak nic :D

Jest 9dpo, 9 dni na testowanie...trochę chyba mam przegiętą tą fl :O chyba trzeba będzie zacząć realizować technikę z testowaniem od 10dpo ;)

ojejku lubi tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku ojojojojoj! Ojojalam Twoja rękę ;)

Zono moja serce moje za 5 dni będzie mi odwalac dokładnie tak jak Tobie :) i na bank będę sikac od 10 dpo ;)

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby dobrze, że nie jestem w tym szaleństwie sama :D ja na jutro całe szczęście żadnego testa nie mam. Muszę chociaż zacisnąć zęby i poczekać do kolejnego weekendu chociaż po pomiarze temperatury też będę wiedziała czy jest sens robić napad na aptekę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam sikałam zawsze od 7dpo :P ile wirtualnych kresek widziałam to tylko ja jedna wiem :D

ZakreconaŻona, She86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje sobie co cykl szlaban na testowanie za wczesne i od jakiegoś czasu udaje mi się tego trzymać. Pewnie jakbym sobie szlabanu nie nałożyła to bym z Gemini wykupila wszystkie testy :D

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham testy. Kocham. Wszystko jedno jakie. Jestem psychiczna pod tym względem. Jak mam allegrowe owulaki to je robie cały cykl jak debil. Nawet nie próbuje sobie odmawiać tej przyjemności :D

ZakreconaŻona, Blondik lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zona, Abby ja tez kocham testy!!! Nawet teraz raz na jakis czas miewam pomysł zeby kupic i sobie siknac ;D. Mocno mocno trzymam kciuki za sikanie i dawajcie foty. Bedziemy razem dogladac 2giej krechy.

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 01:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 08:28

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:27

• Paolala Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha:* nie jesteś złą osobą, nie możesz tak myśleć!!! pełno emocji w Tobie, różnych uczuć, ciężko sobie czasem poradzić z tym wszystkim! życie jest niesprawiedliwe i takie będzie, nie możemy się skupiać na tym, że komuś się udaje od razu a inni mają pod górkę...popatrz masz kochającego faceta, masz pracę, jesteś w ZDROWEJ cionszuni, jesteś piękna!!! czy aż tak bardzo życie jest niesprawiedliwe w Twoim przypadku?
    Mnie też jest wiele razy przykro i ciągle muszę się z czymś zmierzać i walczyć o swoje, na wszystko co mam musiałam porządnie zapracować, ostatnią cionsze straciłam przez brak kompetencji lekarza, ciągle coś! ale jak to kiedyś mądra Morwa napisała, każdy dzień jest w takich kolorach, w jakich go pomalujesz!!! więc bierz kolorowowe farby i do dzieła!!!

i pamiętaj nie obwiniaj się za swoje emocje, myśle że każda z nas tak ma:*

a tak w ogóle witam się po weekendzie!!! tydzień zaczęłam zajebistą wiadomością, koleżanka z którą zaczynałam jakieś 2 lata temu przygodę na ovu jest w cionszuni:D:D:D jaram się jakby to była moja cionszunia:D!!!
    no i wreszcie wczoraj poprawiłam swój tatuaż, a to jest znak hihi bo poprzednio jak majstrowałam przy tatuażu to zaraz potem w cionszuni byłam;)

Ojejku mam nadzieje że oparzenie szybko zejdzie, ja smarowałam oparzenie solcoserylem fajnie przyśpiesza gojenie:*

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha zazdrościsz ciąży kuzynowi. Z tego co piszesz wnioskuję, że nie jest w 3 trymestrze, do porodu ma daleko. Sama bardzo dobrze wiesz, że happy endu wcale nie musi być. Jak byś się czuła, jak by coś się stało, a ty miałaś takie myśli? Nie piszę tego aby cię krytykować. Ja miałam dokładnie takie same jak ty. Po moim porodzie w najbliższym otoczeniu pojawiło się 5dzieci, a ja wpadłam w taki wir nienawiści do tych ciąż, do tych dzieci, że wpadłam w tak głęboką depresję, że nie byłam w stanie funkcjonować, jeść, żyć. Wszyscy zapomnieli jak ja się czuję, i wymagali odemnie radości. Włącznie, z awanturą, że nie pozwalam mężowi aby poszedł na chrzestnego 9miesięcy po pogrzebie. Bardzo długa historia...

Jedno co mogę ci doradzić, to pozbądź się tych złych emocji. Jak nie możesz się nikomu wygadać, to napisze co czujesz, w jakimś zeszycie. Jak poczujesz, że emocje opadły to go wyrzucisz. Nie tłam tego w sobie. To do niczego dobrego nie prowadzi!!

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 10:51

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha ale o co chodzi?? Nie widze zadnego Twojego posta pasujacego do tematu ktory poruszacie...

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha a masz możliwość ''dać mu zatęsknić''? Na tydzień pojechać do kogoś w odwiedziny, tak żeby pomyśleć?

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wami po weekendzie. I proszę o porcję glutów ciążowych, co prawda stelaż pojechał dzisiaj na ćwiczenia wojskowe i wróci dopiero w piątek, ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia.

Edycja: Qasha, dziewczyny dobrze piszą: jesteś w zdrowej ciąży, masz faceta który cię kocha, pracę: ciesz się życiem!!! niezadługo, ktoś będzie do Ciebie uśmiechał się bezzębnym uśmiechem :D

Edycja 2: chyba kupię sobie łyżwy... zastanawiam się: http://www.decathlon.pl/ywy-figurowe-3-id_8319360.html czy http://allegro.pl/lyzwy-figurowe-nils-ocieplane-figurowki-roz-40-i5981070401.html . Ale chyba te fioletowe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 10:21

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha na Twoim miejscu chyba bym postawiła sprawe jasno stelażowi, będziecie mieć dziecko zaraz, nie może być tak żeby jesteś w ciągłych rozterkach...piszesz, że stelaż nie chciał dziecka??? wiesz teraz mi się przypomniało jak pisałaś o rozmowie z teściową, może on się żalił mamie?
    myśle że potrzebujesz stabilizacji i osoby przy której będziesz czuła się bezpiecznie, któraś z dziewczyn tutaj pisała i możliwości napisania listu do stelaża, może opisz wszystko co czujesz i mu daj ten list?

ps. skasowałaś swój wpis, więc nie wiem czy chcesz nadal poruszać ten temat?

Ktosiowa glutów cionszowych póki co nie moge przeslac, ale zaciskam mocno kciuki:)

Marzu już 20 tydzień u CIebie:D:D:D yuhuuuu:D

edit: Ktosiowa nie znam się na łyżwach, ale dla mnie łyżwy powinny być białe:P wiec opcja decathlonu wizualnie do mnie bardziej przemawia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 10:26

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala, też się nie znam :D

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Paolala, też się nie znam :D
    Też się nie znam, ale które lepiej trzymają nogę? Jak bym miała wybierać to pewnie decathlon, właśnie aby przymierzyć. Jak są tak twarde jak hokejówki to super :) Dobrze jeździsz na łyżwach? Ja jestem mistrzem w lądowaniu na zadek :-)

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Też się nie znam, ale które lepiej trzymają nogę? Jak bym miała wybierać to pewnie decathlon, właśnie aby przymierzyć. Jak są tak twarde jak hokejówki to super :) Dobrze jeździsz na łyżwach? Ja jestem mistrzem w lądowaniu na zadek :-)
    Myślę, że trzymają pdobnie....
    Co do jazd: przemieszczam się do przodu ;-). 4 lata temu założyłam łyżwy pierwszy raz po.... jakiś 20 latach, może 18... Co do upadków: to tak średnio wychodzi jeden na jazdę (czyli na tę godzinę, czy półtorej). Ogólnie sprawiają mi frajdę.

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ