Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam dziewczyny, że nie nadrabiam, ale nie mam czasu
Pewnie jutro uda mi się przysiąść na chwilę i zobaczę, co tam ciekawego się działo.
Tak na szybko - Morwa, strasznie się cieszęNie mogę się doczekać fotki usg Twoich bliźniaków
Pisałam już na szybko na grupie fb, ale informuję też tutaj, że... :
Dziś byliśmy na połówkowych, wszystko z Leosiem w porządku !Waży już 425 g ! Duży chłopak po tacie
Kupiliśmy też wózek, używany Joolz Day
A oto nosek i usta mojego synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 18:05
ojejku, bita_smietana, ktosiowa, Kjopa3, emaj, Corcula, ZakreconaŻona, Paolala, Demsik, Morwa lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
hejo!!!
na poczatek prysznic z zarazkami ciazowymi!
Impra gratuluje corci!
Morwa super, ze wizyta sie udala!
kate ja jestem chora jak wozek jest granatowy i ma brazowa raczketo moje zboczenie
wiec gratuluje mega wozka! aaaa i gratuluje raz jeszcze Leosia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 18:23
Impresja, ktosiowa, emaj, ZakreconaŻona, Morwa lubią tę wiadomość
-
a my jak tylko poznamy plec to napadamy na bank i bam chce ten, ten, tylko ten!
dla dziewczynki mama zrobi na drutach rozowy kocyk a dla chlopca bedzie blekitny
jeszcze szary mnie kusi ale czy dziecko takiego nie upacka?
a na koniec dziedzice Morwy walczace o smoka
Morwa lubi tę wiadomość
-
Smietana dzięki, sama też uwielbiam to zestawienie kolorystyczne i szukałam tylko parrot blue
A ten Twój wymarzony to Bugaboo Cameleon? Ponoć jest świetny! A kolory oba mi się podobają
Dwie znajome go mają i obie zachwycone.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
kate55 to bugaboo buffalo, podoba mi sie ze wzgledu na duze kola, ja mieszkam na takiej jakby wsi i z dzieckiem bede spacerowac albo po parku/lasku albo po polach z rzepakiem hahahaha
cameleon jest piekniejszy bo ma brazowa raczke (granat i brazowa raczka) i to wlasnie na widok cameleona bije mi serce szybciej ale te przednie male kolka.....Jagah kiedys mowila, ze mozna wymienic na wieksze
byloby bosko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Śmietana, ja się spotkałam z opinią, że w tych lepszych jakościowo wózkach te kółka przednie piankowe naprawdę dają radę. Sama się wypowiem w tej kwestii pewnie za jakiś rok dopiero
Ale u nas doszliśmy do wniosku, że zaryzykujemy, a najwyżej dokupimy te pompowane przednie. Kosztują chyba 200 czy 300 zł, fakt, przy całej kwocie wózka to dodatkowo powiększa cenę, ale jak trzeba będzie, to trudno
Ta Pani, która mi sprzedawala wózek jeździła nim dwa lata i mówiła, że raz czy dwa razy w tygodniu spacerowała po lesie i spokojnie dawał dawał radę. A po mieście takimi piankowymi za to lżej się jeździojejku, bita_smietana, Impresja lubią tę wiadomość
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Ja mam teraz spacerowke na piankach i potwierdzam ze dają radę
kate55, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w 18 tygodniu oraz UWAGA w 5 miesiącu !
Na serio, nie wiem kiedy to mija. Ale mimo wszystko chciałabym już 9 witać
Kate, super wózek, Morwa - czekamy na BliźniakiKocham ten Wrocławski invimed
Czekamy też na dziedzica Zakręconej, Madziulki i Abby w tym tygodniu
Corcula, Paolala, ktosiowa, Kjopa3, kate55, emaj, bita_smietana, Morwa, pepsunieczka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ojejku łoo matko rzeczywiście leci czas jak szalony!!! Kate piekny Leoś i piekny bedzie miec wózek:)
Morwa pieknie:) szkoda ze w Krakowie nie ma takiego invimedu...czekamy na blizniaki :
[img][/img]
kate55, bita_smietana, Morwa, ojejku lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjejku dzięki dzięki,ale ja na razie obrałam sobie za cel obalać wszystkie mity. Zaczęło się od tego, że nie zaszłam w 3 mc po hsg, w 3 mc po cb i w urodzinowy cykl też nie. Czekam na jeszcze jakieś mity do obalenia.
Niech ten dzień się dziś szybko skończy, bo wstałam dzisiaj z mega nerwem. -
nick nieaktualnyOjejku jejku jak to zleciało
Corcula Ty juz tez 18 tydz... zaraz na porodówkę lecicie(tzn nie smigajcie tam za szybko ale mam na mysli ze czas tak szybko leci) zobaczycie jak to zleci szybko
Ojejku Na mojego dziedzica nie czekaj w tym tyg bo nie mam zamiaru testować w tym tyg. no chhyba ze wynik progesteronu powie co nieco. -
Szybko leci, bardzo szybko
. Ja termin porodu ustale chyba na 18.04 bo wg om 25.04 a gin mowila, ze najlepiej tydzien przed terminem. Takze idealnie akurat po swietach
.
Zakrecona, Abby, Madziulla kiedy testujecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 09:24
bita_smietana lubi tę wiadomość