Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Leon i bryka dziękują za komplementy!
Ojejku, Corcula, gratuluję 5 miesiąca !!
Zakręcona, w tym cyklu był superksiężyc w superpełni, więc ciążunia gwarantowana!
Corcula, ZakreconaŻona, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Niestety moje ciało mi daje jasne sygnały że nic z tego - Pms w pełni, wiec odpuszczam sobie testowanie. Na mnie nie działa zapisanie się w klinice.
-
Corcula wrote:Szybko leci, bardzo szybko
. Ja termin porodu ustale chyba na 18.04 bo wg om 25.04 a gin mowila, ze najlepiej tydzien przed terminem. Takze idealnie akurat po swietach
.
Zakrecona, Abby, Madziulla kiedy testujecie?Madziulla, ojejku, bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość
-
Abby to od soboty kciuki mocno zaciśniete!! Madziulla niech prog bedzie piekny cionrzowy:D
Żona nie trać wiary;) mam nadzieje że brak Ridza Cie mile zaskoczy;)
Madziulla, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Dzięki
również kciukam
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co to się dzieje? wątek na samym dole strony
Wpadłam tylko pochwalić się, że dziś zaczęłyśmy razem z Gośką przygodę z glukometremnie do końca się to nam podoba, ale jak mus to mus..... już jesteśmy po kilku pomiarach i szlak mnie trafia, bo przed kolacją miałam 97, a 2h wcześniej zjadlam jogurt z otrębami i pól grapefruita, gdzie po 1h było 117 - pewnie przez owoc powoli spada. Więc jak skńczyło się zamartwianie łozyskiem to teraz będzie zaprzątanie głowy jadłospisem... grrr.....
Ogólnie po dzisiejszym dniu jestem wypluta.... bleeee....
Mam nadzieję, że u Was się lepiej prządnie. Ogarnąć nie dam rady, ale wierzę, że wszytskim Wam w końcu się ułozy tak jak chcecie
Buziaki.
Lecę się głowić co zjeść za godzinę -
nick nieaktualny
-
Nie odzywam sie ostatnio czesto.jakos energii pozuom zerowy.aktualnie czuje sie tylko praczko-sprzataczko-gotowaczka i mama 24h/d a moja kobiecosc???za 7 gorami,za 7 lasami...moze u krasnoludkow.dodatkowo malz wogole mnie nie rozumie.czuje jakos ze jestem ze wszystkim sama.eh przepraszam ale musialam sie wyzalic...
Dziewczyny trzymam kciuki za testowanie.pepsunia niech sie teraz wszystko porzadnie ruszy;)
Morwa ciesze sie ze w klinice same pozytywne wiesci.
Quasha jak tam brzusio?zastanawiam sie nad kupnem detektora.
Mitonia wspolczuje z cukrem mam nadzieje ze mnie to ominie.w pierwszej ciazy mialam podejrzenie cukrzycy ale obylo sie bez diet i pomiarow
Zaczelam dzis 16 tydzien.wizyta 21'11.juz nie moge sie doczekac.pepsunieczka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej, zaglądam co was stale ale jakoś sie wbić w temat nie moge
Za niebawem testujące trzymam mocno kciuki a za Ciebie Peps podwójnie żeby wszystko pięknie zadziałało jak trzeba!
Do Żony: Jak sobie przypomne jaki miałam PMS ostatnio to aż strach a za kilka dni 2 kreski na teście. Morał: PMS też może być objawem ciązyZakreconaŻona, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziś 22 tc
Madziulla odliczam razem z Tobą
Demsik, u mnie z energią było znacznie lepiej w II trymestrze, ale teraz znowu mam jakiś spadekPewnie przez pogodę.
ojejku, Demsik, Corcula, emaj, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:U mnie dziś 22 tc
Madziulla odliczam razem z Tobą
Demsik, u mnie z energią było znacznie lepiej w II trymestrze, ale teraz znowu mam jakiś spadekPewnie przez pogodę.
U mnie też spadek energii...
Generalnie mam trop, jem na śniadanie płatki jaglane z musem figowym i bananem, indeks glikemiczny ma to aaardzo duży. Niestety jakieś 2h po posiłku opadam z sił całkowicie. To był ostatni dzień z takim śniadaniem, na razie przed omdleniem ratuję się wodą z cytryną, ale chyba muszę zjeść coś z niskim ig to może mi przejdzie... nie ogarniam tych cukrów