Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik! myslalam o Tobie wczoraj co tak ucichlas!
mam nadzieje, ze to tylko chwilowe
nie czujesz sie kobieta? stan przed lustrem, na golaska
widzisz siusiaka? czy moze jednak cycki? i brzuch? i to nie jest brzuszek piwny!!!!!! :*
i w tym brzuszku nosisz cud! a jak cie mezu wkurza bo nie masz oparcia to zjeb go z gory do dolu! na kazdego jest sposob ale wiekszosc normalnieje, jak sie ich porzadnie opierdoli
Madziulla, Abby, Zakrecona, Emaj, Ktosiowa - wirusuje !!! wirusuje!!!!
Ania-nowa - czas tak szybko leci, ze te dwa tygodnie to nic!!!!!ale jestem ciekawa co tam masz w brzucholu
czy pisiorka czy cycunie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:40
Madziulla, emaj, Demsik, ZakreconaŻona, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Jak macie jakieś sprawdzone sposoby na wiatry oprócz espunisanu to ja chłonę wiedzę
Po naparze z kopru jestem jeszcze bardziej wzdęta
tylko się potem chwilkę kminkiem odbija ale jestem w stanie to znieść dla ulgi
marzusiax lubi tę wiadomość
-
Śmietana gratuluję!!!
I dziękuję za glutybita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W kwestii piardów to ja na bierząco,zjadlam tą po... /bretońsku/walę jak z armaty,tylko wychodze żeby nikt nie słyszał,jakaś masakra...,no i mi tez pomaga tylko wypierdzenie buu
ŚMIETANA-s*SUPEROWO!!!bita_smietana, Corcula, Impresja, marzusiax lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Bita rewelacja!!!wielkie gratulki:)
Maz dostal dzis co nie co ode mnie i chyba wchodzi na lepsze tory.wzial sie ostro za remont salonu bo w sobote przyjezdzaja meble:)bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
pepsunieczka wrote:W kwestii piardów to ja na bierząco,zjadlam tą po... /bretońsku/walę jak z armaty,tylko wychodze żeby nikt nie słyszał,jakaś masakra...,no i mi tez pomaga tylko wypierdzenie buu
ŚMIETANA-s*SUPEROWO!!!
ale sama przyznasz, ze bylo pysznie i bylo warto tych pierdow
ja co noc slysze, ze gazuje stelazaale co ja poradze na to, ze kocham bob z maselkiem na noc
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bita_smietana super wiadomość
gratulacje synusia
coś tak czułam ,że u Ciebie będzie chłop
mi to gra i trąbi bo będziecie zalewać mnie męskimi wiruskami to może i ja doczekam się upragnionego synka, najlepiej x2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 20:24
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Bita_smietana super wiadomość
gratulacje synusia
coś tak czułam ,że u Ciebie będzie chłop
mi to gra i trąbi bo będziecie zalewać mnie męskimi wiruskami to może i ja doczekam się upragnionego synka, najlepiej x2
Morwa lubi tę wiadomość
-
Patenty antywiatrowe spisane
Idę czytać co mogę teraz stosować. Moją zmorą w ciąży była potworna zgaga i właśnie wiatry. Najgorsze, że pod koniec zaworek nie trzymał i nie kontrolowałam pierdów. Dobrze, że bez kleksów
Obecnie już cierpię. O ile na zgagę mam sposób tak wiatry NAM dają popalić. Jak w tamtym tyg pojadłam kapusty...oj działo się. A tak za mną chodzi fasolka po bretońsku
Jeszcze wy tu kusicie
Arwi lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...