Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:lubię za 22 tydzień
U mnie też spadek energii...
Generalnie mam trop, jem na śniadanie płatki jaglane z musem figowym i bananem, indeks glikemiczny ma to aaardzo duży. Niestety jakieś 2h po posiłku opadam z sił całkowicie. To był ostatni dzień z takim śniadaniem, na razie przed omdleniem ratuję się wodą z cytryną, ale chyba muszę zjeść coś z niskim ig to może mi przejdzie... nie ogarniam tych cukrówa wszystko przez to, że wszyscy uważają że w poprzedniej ciąży miałam cukrzyce. Dziwne bo cukier i krzywe miałam ok
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Ja dzisiaj jem ile wlezie, bo jutro mam wizytę u diabetologa. Na bank beż żadnych podstaw biologicznych na chwilę obecną wciśnie mi dietę
a wszystko przez to, że wszyscy uważają że w poprzedniej ciąży miałam cukrzyce. Dziwne bo cukier i krzywe miałam ok
Ja za to chyba muszę zacząć, bo się wykończę niedługokrzywe przed ciążą miałam kiepskie, aktualnie prawie odstawiłam metę, więc lecę właściwie bez wspomagaczy...
-
Madziulla wrote:ja juz odliczam do testowania!! nie moge sie doczekac... jeszcze tydzien masakra
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Dobra, Madzia i Abby, nadciągam z wirusami pod wykresy
wcieram gdzie się da
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:ja bym na Twoim miejscu zaczekała z dietą do krzywych (w 24tc robimy?), nie ma sensu katować się dietą cukrzycową bez wskazań...
Ja za to chyba muszę zacząć, bo się wykończę niedługokrzywe przed ciążą miałam kiepskie, aktualnie prawie odstawiłam metę, więc lecę właściwie bez wspomagaczy...
Madziulla wrote:jajcor mnie ciagnie.. oszaleje
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Abby zdrówka!
A ja mam takie gazy od wczoraj ze nie wiem o co chodzi... powinnam zamknąć się na całe dnie w chacie bo wstyd.... kurna od czego to...
Az krępujące było to napisać...Po naparze z kopru jestem jeszcze bardziej wzdęta
ok, zaraz was nadrobie ale przybylam z dobra i zla nowina!
Zla jest taka, ze soda to piz*a
a dobra, ze w moim brzusiu rosnie sobie zdrowy synus
caly dzien mialm szkolenie, dopiero wracam do domu, caly dzien lzy radosci na szkoleniu, chyba mysleli ze sie tak jaram workshopem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 17:50
ojejku, pepsunieczka, Madziulla, Impresja, ZakreconaŻona, Ania-nowa, Camille87, kate88:), emaj, Demsik, Morwa, marzusiax, Paolala, ktosiowa, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny