Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywlasnie u mnie dzis pare razy zaworek zawodl.....masakra
strach ze mna isc teraz nawet do biedry na zakupy
ja sie dzis do kuchni nie nadaje...mam prblem zeby najproszta kaszke manna zrobic bo moj Darek sobie zażyczył... za pierwszym razem wogole nie chciala mi zgestniec a jak juz zgestniala to za bardzo i do dna przywarla...za drugim jakies zepsute mleko sie okazalo....dopiero za 3 razem wyszla...no i jeszcze zbilam Darka ulubiony kielich do piwa...dobrze ze paluchy cale...heh zjem kaszke i chyba ide spac...chociaz i to moze byc niebezpieczne bo przeciez moge z lozka zleciec....niech ten dzien sie juz skonczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:43
-
Śmietana gratuluję synka
Oj, ja też miała gazowy okres niedawnoCokolwiek jadłam, wieczorem była masakra. Na szczęście samo przeszło
bita_smietana lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Hej, witam się z rana!!!
Śmietana - Gratuluję synka!!! Chłopaki są fajne
Dziewczyny czekające na testowanie - ja też przesyłam miliony wirusików!
Marzusiax - u mnie dziś fasola po bretońsku, jak maz ochote zapraszam
Żona (pisze tu bo wykresu nie udostępniłaś) - mam nadzieje ze wykrakałam!!!
Madziulla z tymi wiatrami w ciazy to cos jest, w pierwszej ciązy doskonale wiem w którym dniu było zagnieżdzenie bo myślałam ze mnie rozsadzi... także ten
Miłego dnia wszystkim!!!ZakreconaŻona, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj początek 17. tygodnia (!), więc w nagrodę czekam na wasze podwójne krechy na sikańcach i pozytywne bety!
emaj, ZakreconaŻona, ojejku, Blondik, bita_smietana, pepsunieczka, Impresja, marzusiax, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia prolaktyny nie ma co w 2 fazie bo może wyjść więcej nie do końca wiem z czego to wynika ale lepiej na początku cyklu. Ja za to zapomniałam zbadac proga. 7dpo...skleroza nie boli. Ja jak badalam tarczyce to wszystko od razu. Ja w labie za pakiet tarczycowy rozszerzony, PRL, glukoze zapłaciłam 150 ziko.
Styczniowa mam nadzieję, że wykrakalasMadziulla lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:badalabym wtedy
tsh, ft3, ft4, anty tpo, anty tg, progesteron, i glukoze. ile powinnam za to mniej wiecej zaplacic?
Powinnam prolaktyne jeszcze ale nie wiem czy po owulce jest sens bo ja sie chyba badalo w 2 czy 3 dniu cyklu prawda?
Quasha niedlugo polowa ciazy,jak ten czas leci.Madziulla lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Madziulla jak masz diagnostyke to jest pakiet tarczycowy kolo 60zl w tym tsh, ft3 i antytpo, ft4 parenascie zlowych, antyTG kolo 30 zl, jak nie badalas antytg i antytpo nigdy to zbadaj koniecznie! jesli chodzi o prolaktyne, ok 30zl to ja slyszalam ze mozna w kazdej fazie cyklu! nie wiem czy Morwa tak nie miala czasem ze badala w drugiej fazie cyklu??? cos mi sie obilo o oczy;)prog 20-30zl, trzymam kciuki!!!!!!!!!!
o temat wiatrów, wczoraj mnie nawiedziły w większej ilości:P na szczęście w pracy miałam na kogo pozwalać hahaha jak dla mnie najlepsze na wiatry jest bieganie w lesie i wypuszczenie nadmiaru:P
Smietana graatulacjeee:D:D:D będzie babyboy:D
[img][/img]
Madziulla, Blondik, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Zono kiedy testujesz?
-
nick nieaktualny
-
Prolaktynę zbadaj Madziu w 2 fazie właśnie razem z progesteronem. U mnie w pierwszej fazie cyklu zawsze mieści się ona w normach. W drugiej fazie zawsze wybija ją w kosmos i przez to progesteron ma problem aby rosnąć tak jak należy. W pierwszej fazie cyklu prolaktynę badasz aby sprawdzić ,czy nie blokuje ona owulacji , w drugiej natomiast sprawdzasz ,czy nie wpływa na niedomogę lutealną, nie obniża proga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 11:00
bita_smietana, Madziulla, Paolala, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Dopadło mnie jakieś choróbsko. Czuje sie jak piec kaflowy oddający ciepło. Wczoraj miałam temperaturę 38,08 czyli 39,38 na ludzkie.
Z dobrych wieści: umówiłam wizytę na Kopernika, oby stelaż załatwił sobie urlop na ten dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 11:02
-
Morwa wrote:Prolaktynę zbadaj Madziu w 2 fazie właśnie razem z progesteronem. U mnie w pierwszej fazie cyklu zawsze mieści się ona w normach. W drugiej fazie zawsze wybija ją w kosmos i przez to progesteron ma problem aby rosnąć tak jak należy. W pierwszej fazie cyklu prolaktynę badasz aby sprawdzić ,czy nie blokuje ona owulacji , w drugiej natomiast sprawdzasz ,czy nie wpływa na niedomogę lutealną, nie obniża proga
mi tez tak gin tlumaczyl dlatego badalam tez w drugiej fazie i wtedy mialam PRL w kosmosie