Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marzu a kujnęłaś się w palucha porządnie? bo ja kiedyś kujnęłam się zbyt powierzchownie i mi za niski wynik wyszedł!
jak w cionrzy byłam i cukier miałam 95 na czczo, to gin od razu skierowanie na krzywą mi dał, bo za wysoki cukier na czczo! coś czuje że w kolejnej cionrzuni też bedzie ciekawie!
Impra wow za wiedze:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:Marzu a kujnęłaś się w palucha porządnie? bo ja kiedyś kujnęłam się zbyt powierzchownie i mi za niski wynik wyszedł!
jak w cionrzy byłam i cukier miałam 95 na czczo, to gin od razu skierowanie na krzywą mi dał, bo za wysoki cukier na czczo! coś czuje że w kolejnej cionrzuni też bedzie ciekawie!
Impra wow za wiedze:)
Doradzę ci coś - jedz puki możesz!!!!
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Mam ten super-extra-wypaśny-glukometr co go w tv reklamują. To moje pierwsze wkłucie w domu było
Doradzę ci coś - jedz puki możesz!!!!
ja mam wersje wcześniejszątylko paski mi się skończyły!!!
no właśnie nie moge jeść póki moge:P bo dwa kilo się mnie uczepiły i nie chcą puścić
Peps, w sklepach medycznych i aptekach są dostepne, allegro: http://allegro.pl/glukometr-contour-plus-one-55-paskow-gw-nowy-i6605054503.html
ale jesli diabetolog da recepte to za darmo co nie Marzu?
pepsunieczka, marzusiax lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:hahaha tak w temacie wiatrów:)
[img][/img]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:krew spuszczona czekamy...
U mnie w regulaminowym czasie biel vizira. Potem coś niby wylazlo ale takie marne i raczej to ślad po odczynniku. Jutro chyba powtórzę. Bo do niedzieli pewnie nie wytrzymamojejku, emaj, pepsunieczka, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:kocham te ślady na testach
chociaż na bobotescie mi nigdy nie wyszedł. Ale na jutro mam testa a na resztę dni coś musze kupić
-
Cześć dziewczyny:-) Mam pytanie z góry dziękuję za odpowiedź. Chodzi mi o testy nifty, czy któraś z was robiła? Ja już prawie się zdecydowałam, żeby zrobić. Pappa wyszedł wynik prawidłowy, ale lekarz ze względu na mój wiek dopisał amniopunkcja - wiek. Amniopunkcji nie chcę robić i padło na nifty. Mam pytanie czy wynik otrzymałyście do domu, i czy taki laik jak ja, jest w stanie odczytać wynik bez latania po lekarzach genetykach, czyli krótko jak konkretnie wygląda ten wynik i czy jest jasno i klarownie napisane, że wynik prawidłowy. Chodzi mi o to żeby czy nie trzeba się domyślać i kombinować jak przy pappie.
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*