X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hah Ojejku no masz rację nie musisz powtarzać :P Przydałby mi się taki budzik który co rano by krzyczał "jesteś w ciąży, uwierz w to, ciesz się, wszystko będzie dobrze" :P Normalnie chyba sobie taki nagram na komórkę i ustawie na budzenie <3

Będę wpadać, dzięki :)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupie pytanie, ale jak wejść do kogoś od strony ovf a nie belly? Skąd wstrząsnąć link do profilu? :(

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę taka zmulona w pracy, weszłam tu i od razu ciśnienie mi skoczyło!! Co za pozytywny początek dnia <3

Abby, gratuluję!! Trzymam kciuki, żeby to było to :) :* Też nie wiem jak wejść na Twój wykres z ovufriend, poproszę linka :)

Kamilka, gratulacje! Serio, nie ma co porównywać na początku, z tymi ciążami różnie bywa, nawet u nas na wątku było pełno tego typu historii :) Poczekaj spokojnie, na pewno będzie dobrze!

Dziewczyny, glukozę na pewno robi się od 24 tc? Na ostatniej wizycie miesiąc temu mój dr mi zlecił i powiedział, że to dopiero za jakiś czas mam zrobić, ale zrozumiałam, że przed następną wizytą. Wizytę mam w poniedziałek, jestem w 22 tc, więc chyba trochę bez sensu mi poradził...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 10:43

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja najlesciej wochdze przez komentarze pod moim wykresem. ale mozecie tez tutaj kliknac na avatarek danej osoby i kliknac na jakis temat w jakim dana osoboa sie a ovu udzielala i wtedy wejsc w wykres :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 10:46

kate55, Demsik, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    Siedzę taka zmulona w pracy, weszłam tu i od razu ciśnienie mi skoczyło!! Co za pozytywny początek dnia <3

Abby, gratuluję!! Trzymam kciuki, żeby to było to :) :* Też nie wiem jak wejść na Twój wykres z ovufriend, poproszę linka :)

Kamilka, gratulacje! Serio, nie ma co porównywać na początku, z tymi ciążami różnie bywa, nawet u nas na wątku było pełno tego typu historii :) Poczekaj spokojnie, na pewno będzie dobrze!

Dziewczyny, glukozę na pewno robi się od 24 tc? Na ostatniej wizycie miesiąc temu mój dr mi zlecił i powiedział, że to dopiero za jakiś czas mam zrobić, ale zrozumiałam, że przed następną wizytą. Wizytę mam w poniedziałek, jestem w 22 tc, więc chyba trochę bez sensu mi poradził...

Mi dr powiedziała ze dopieor po 24 tc+0dni

kate55 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    hah Ojejku no masz rację nie musisz powtarzać :P Przydałby mi się taki budzik który co rano by krzyczał "jesteś w ciąży, uwierz w to, ciesz się, wszystko będzie dobrze" :P Normalnie chyba sobie taki nagram na komórkę i ustawie na budzenie <3

Będę wpadać, dzięki :)
    hehe powiem Ci, ze ja do dziś się budzę i zastanawiam "czy mi sie to wszystko nie śniło" więc nie rokuję szybkiej poprawy świadomości ciąży u Ciebie :D

ed. ja za to umówiłam się na niedzielę do lekarza, od 2-3 tygodni mam ciągle napiętą macicę, twarda bardzo, nospa, magnez, luteina - nic nie pomaga. Martwię się i o szyjkę i o to, ze syna ugniatam tą twardą macicą ;) wizytę planowo mam doooopiero 6 grudnia, połówkowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:10

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamik, gratulacje :)

Ojjeku, ty juz niedługo połowe ciąży bedziesz miec za sobą i jeszcze przyzwyczajona nie jestes?

Trzymajta z amnie kciuki, bo się niezdrowo jara objawami :) testów nie mam na szczęście, a Mała chora więc jestem uziemiona z zakupami hehe :)

Corcula, Impresja lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    kamik, gratulacje :)

Ojjeku, ty juz niedługo połowe ciąży bedziesz miec za sobą i jeszcze przyzwyczajona nie jestes?

Trzymajta z amnie kciuki, bo się niezdrowo jara objawami :) testów nie mam na szczęście, a Mała chora więc jestem uziemiona z zakupami hehe :)
    łooo będzie wysyp łobuziątek <3 :) trzymam mocno

• Morwa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby piękne 2 kreski <3 jaram się bo coraz więcej was ma predyspozycje do zarażenia mnie :D

Blondik Kciuki zaciśnięte :*:* dużo zdrówka dla Madzi:*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:47

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Cześć. Wynik odczyta każdy laik, wynik jest albo prawidłowy., albo nie, ale wierzę że będzie prawidłowy :) Wynik przychodzi do gabinetu, w którym pobrano próbkę - najczęściej w formie elektronicznej, mają dostęp do bazy wyników i nie idzie to kurierem, robi się to za pośrednictwem klinik w rożnych miastach, a próbki są wysyłane do Genomedu do Warszawy. U mnie pobranie krwi poprzedzone było badaniem usg - jakieś dane lekarz wpisywał w ankietę. Zadzwoń najlepiej do jakiejś kliniki i umów się na termin pobrania próbki.
    Ja robiłam, wynik dostałam dokładnie 14 dnia po pobraniu próbki, może jak robisz w warszawie to jest nico szybciej, bo transport próbki jest krótszy. U mnie usg wyszło dobrze, pappa nie robiłam, zrobiłam tylko nifty.

Abby byłam rano u Ciebie na wykresie, wracam tam szukać tego cienia, ale się jarammmmm
    Abby zaaajebista kreska jak na 9dpo :) :D

kamika ja Ci chyba po raz dziesiąty nie muszę powtarzać że jesteś w cionszy !! :D Oznajmiam, ze rodzisz w lipcu i koniec tych gierek :) :* wpadaj do nas częsciej
    Serdeczne dzięki za odpowiedź:-) umówiłam się na poniedziałek na 13tą na pobranie próbki... i potem najdłuższych 14 dni w naszym życiu. Ech nie wiem jak to przeżyję, chyba sobie internet odetnę i zasnę na 14 dni:-)
    Ja miałam usg genetyczne wyszło prawidłowo, tylko ten doktorek mi namieszał w głowie, że mam pewien wiek! Wiem, że u mnie ciąża geriatryczna, ale nic sprawdzę i mam nadzieje, że wszystko jest okej.
    Testującym życzę pięknych krech i zdrowych ciąż:-)
    Ojejku życzę ciąży bez komplikacji i lekkiego porodu:-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale chyba nas juz nie opuszczasz :)
    wytrwałości w oczekiwaniu na wynik, z moich obliczeń wynika, ze jeśli pobierasz w poniedziałek 21.11.2016 to 1-2 grudnia pewnie będziesz miała wynik, dzwoń w czwartek i piątek po południu i żądaj wyniku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:53

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby ja od razu widzę drugą krechę:) nie chcesz lecieć na bete?
    Blondik kciuki zaciśniete:)

Mam nadzieje, że Abby rozpocznie dobrą passe na wątku;D
    Ja za to nie moge doczekac się Ridża!!!

giphy.gif[img][/img]

Blondik, ktosiowa lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja caly czas czekam na wyniki...mam nadzieje ze moj prog powie co nieco i z Abby bedziemy rodzic w sierpniu :D

jak mnie dol plecow kluje... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczynaja powoli wyniki wprowadzac narazie widze ze zaraz glukoza bedzie podana... oszaleje z nerwow

• Demsik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja weszlam na hopeles i sa dwie kreski;)ale komentarza nie moglam dodac:/
    Wiec hopeles i abby gratuluje:)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Ja weszlam na hopeles i sa dwie kreski;)ale komentarza nie moglam dodac:/
    Wiec hopeles i abby gratuluje:)

hopeles to abby :D

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c8839232371.jpg

Pierwsza część wyników

bita_smietana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekm na anty-tpo jeszcze prolaktyne i progesteron

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    [/url]

Pierwsza część wyników

wg mnie, tarczyca idealna, ft4 extra - a to najważniejsze, tsh i ft3 tez super
    glukoza w normie, chociaz wysoko, ale lekka dieta z niskim ig powinna załatwić sprawę
    czekamy na progaaaaaaa <3

• emaj Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:14

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ