Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
hah Ojejku no masz rację nie musisz powtarzać
Przydałby mi się taki budzik który co rano by krzyczał "jesteś w ciąży, uwierz w to, ciesz się, wszystko będzie dobrze"
Normalnie chyba sobie taki nagram na komórkę i ustawie na budzenie
Będę wpadać, dzięki -
Siedzę taka zmulona w pracy, weszłam tu i od razu ciśnienie mi skoczyło!! Co za pozytywny początek dnia
Abby, gratuluję!! Trzymam kciuki, żeby to było to:* Też nie wiem jak wejść na Twój wykres z ovufriend, poproszę linka
Kamilka, gratulacje! Serio, nie ma co porównywać na początku, z tymi ciążami różnie bywa, nawet u nas na wątku było pełno tego typu historiiPoczekaj spokojnie, na pewno będzie dobrze!
Dziewczyny, glukozę na pewno robi się od 24 tc? Na ostatniej wizycie miesiąc temu mój dr mi zlecił i powiedział, że to dopiero za jakiś czas mam zrobić, ale zrozumiałam, że przed następną wizytą. Wizytę mam w poniedziałek, jestem w 22 tc, więc chyba trochę bez sensu mi poradził...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 10:43
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnydziewczyny ja najlesciej wochdze przez komentarze pod moim wykresem. ale mozecie tez tutaj kliknac na avatarek danej osoby i kliknac na jakis temat w jakim dana osoboa sie a ovu udzielala i wtedy wejsc w wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 10:46
kate55, Demsik, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
kate55 wrote:Siedzę taka zmulona w pracy, weszłam tu i od razu ciśnienie mi skoczyło!! Co za pozytywny początek dnia
Abby, gratuluję!! Trzymam kciuki, żeby to było to:* Też nie wiem jak wejść na Twój wykres z ovufriend, poproszę linka
Kamilka, gratulacje! Serio, nie ma co porównywać na początku, z tymi ciążami różnie bywa, nawet u nas na wątku było pełno tego typu historiiPoczekaj spokojnie, na pewno będzie dobrze!
Dziewczyny, glukozę na pewno robi się od 24 tc? Na ostatniej wizycie miesiąc temu mój dr mi zlecił i powiedział, że to dopiero za jakiś czas mam zrobić, ale zrozumiałam, że przed następną wizytą. Wizytę mam w poniedziałek, jestem w 22 tc, więc chyba trochę bez sensu mi poradził...
Mi dr powiedziała ze dopieor po 24 tc+0dnikate55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:hah Ojejku no masz rację nie musisz powtarzać
Przydałby mi się taki budzik który co rano by krzyczał "jesteś w ciąży, uwierz w to, ciesz się, wszystko będzie dobrze"
Normalnie chyba sobie taki nagram na komórkę i ustawie na budzenie
Będę wpadać, dzięki
ed. ja za to umówiłam się na niedzielę do lekarza, od 2-3 tygodni mam ciągle napiętą macicę, twarda bardzo, nospa, magnez, luteina - nic nie pomaga. Martwię się i o szyjkę i o to, ze syna ugniatam tą twardą macicąwizytę planowo mam doooopiero 6 grudnia, połówkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:10
-
kamik, gratulacje
Ojjeku, ty juz niedługo połowe ciąży bedziesz miec za sobą i jeszcze przyzwyczajona nie jestes?
Trzymajta z amnie kciuki, bo się niezdrowo jara objawamitestów nie mam na szczęście, a Mała chora więc jestem uziemiona z zakupami hehe
Corcula, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:kamik, gratulacje
Ojjeku, ty juz niedługo połowe ciąży bedziesz miec za sobą i jeszcze przyzwyczajona nie jestes?
Trzymajta z amnie kciuki, bo się niezdrowo jara objawamitestów nie mam na szczęście, a Mała chora więc jestem uziemiona z zakupami hehe
trzymam mocno
-
ojejku wrote:Cześć. Wynik odczyta każdy laik, wynik jest albo prawidłowy., albo nie, ale wierzę że będzie prawidłowy
Wynik przychodzi do gabinetu, w którym pobrano próbkę - najczęściej w formie elektronicznej, mają dostęp do bazy wyników i nie idzie to kurierem, robi się to za pośrednictwem klinik w rożnych miastach, a próbki są wysyłane do Genomedu do Warszawy. U mnie pobranie krwi poprzedzone było badaniem usg - jakieś dane lekarz wpisywał w ankietę. Zadzwoń najlepiej do jakiejś kliniki i umów się na termin pobrania próbki.
Ja robiłam, wynik dostałam dokładnie 14 dnia po pobraniu próbki, może jak robisz w warszawie to jest nico szybciej, bo transport próbki jest krótszy. U mnie usg wyszło dobrze, pappa nie robiłam, zrobiłam tylko nifty.
Abby byłam rano u Ciebie na wykresie, wracam tam szukać tego cienia, ale się jarammmmm
Abby zaaajebista kreska jak na 9dpo
kamika ja Ci chyba po raz dziesiąty nie muszę powtarzać że jesteś w cionszy !!Oznajmiam, ze rodzisz w lipcu i koniec tych gierek
:* wpadaj do nas częsciej
umówiłam się na poniedziałek na 13tą na pobranie próbki... i potem najdłuższych 14 dni w naszym życiu. Ech nie wiem jak to przeżyję, chyba sobie internet odetnę i zasnę na 14 dni:-)
Ja miałam usg genetyczne wyszło prawidłowo, tylko ten doktorek mi namieszał w głowie, że mam pewien wiek! Wiem, że u mnie ciąża geriatryczna, ale nic sprawdzę i mam nadzieje, że wszystko jest okej.
Testującym życzę pięknych krech i zdrowych ciąż
Ojejku życzę ciąży bez komplikacji i lekkiego porodu:-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyno ale chyba nas juz nie opuszczasz
wytrwałości w oczekiwaniu na wynik, z moich obliczeń wynika, ze jeśli pobierasz w poniedziałek 21.11.2016 to 1-2 grudnia pewnie będziesz miała wynik, dzwoń w czwartek i piątek po południu i żądaj wynikuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:53
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Abby ja od razu widzę drugą krechę
nie chcesz lecieć na bete?
Blondik kciuki zaciśniete:)
Mam nadzieje, że Abby rozpocznie dobrą passe na wątku;D
Ja za to nie moge doczekac się Ridża!!!
[img][/img]
Blondik, ktosiowa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny