X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hah Ojejku no masz rację nie musisz powtarzać :P Przydałby mi się taki budzik który co rano by krzyczał "jesteś w ciąży, uwierz w to, ciesz się, wszystko będzie dobrze" :P Normalnie chyba sobie taki nagram na komórkę i ustawie na budzenie <3

Będę wpadać, dzięki :)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupie pytanie, ale jak wejść do kogoś od strony ovf a nie belly? Skąd wstrząsnąć link do profilu? :(

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę taka zmulona w pracy, weszłam tu i od razu ciśnienie mi skoczyło!! Co za pozytywny początek dnia <3

Abby, gratuluję!! Trzymam kciuki, żeby to było to :) :* Też nie wiem jak wejść na Twój wykres z ovufriend, poproszę linka :)

Kamilka, gratulacje! Serio, nie ma co porównywać na początku, z tymi ciążami różnie bywa, nawet u nas na wątku było pełno tego typu historii :) Poczekaj spokojnie, na pewno będzie dobrze!

Dziewczyny, glukozę na pewno robi się od 24 tc? Na ostatniej wizycie miesiąc temu mój dr mi zlecił i powiedział, że to dopiero za jakiś czas mam zrobić, ale zrozumiałam, że przed następną wizytą. Wizytę mam w poniedziałek, jestem w 22 tc, więc chyba trochę bez sensu mi poradził...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 10:43

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja najlesciej wochdze przez komentarze pod moim wykresem. ale mozecie tez tutaj kliknac na avatarek danej osoby i kliknac na jakis temat w jakim dana osoboa sie a ovu udzielala i wtedy wejsc w wykres :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 10:46

kate55, Demsik, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    Siedzę taka zmulona w pracy, weszłam tu i od razu ciśnienie mi skoczyło!! Co za pozytywny początek dnia <3

Abby, gratuluję!! Trzymam kciuki, żeby to było to :) :* Też nie wiem jak wejść na Twój wykres z ovufriend, poproszę linka :)

Kamilka, gratulacje! Serio, nie ma co porównywać na początku, z tymi ciążami różnie bywa, nawet u nas na wątku było pełno tego typu historii :) Poczekaj spokojnie, na pewno będzie dobrze!

Dziewczyny, glukozę na pewno robi się od 24 tc? Na ostatniej wizycie miesiąc temu mój dr mi zlecił i powiedział, że to dopiero za jakiś czas mam zrobić, ale zrozumiałam, że przed następną wizytą. Wizytę mam w poniedziałek, jestem w 22 tc, więc chyba trochę bez sensu mi poradził...

Mi dr powiedziała ze dopieor po 24 tc+0dni

kate55 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    hah Ojejku no masz rację nie musisz powtarzać :P Przydałby mi się taki budzik który co rano by krzyczał "jesteś w ciąży, uwierz w to, ciesz się, wszystko będzie dobrze" :P Normalnie chyba sobie taki nagram na komórkę i ustawie na budzenie <3

Będę wpadać, dzięki :)
    hehe powiem Ci, ze ja do dziś się budzę i zastanawiam "czy mi sie to wszystko nie śniło" więc nie rokuję szybkiej poprawy świadomości ciąży u Ciebie :D

ed. ja za to umówiłam się na niedzielę do lekarza, od 2-3 tygodni mam ciągle napiętą macicę, twarda bardzo, nospa, magnez, luteina - nic nie pomaga. Martwię się i o szyjkę i o to, ze syna ugniatam tą twardą macicą ;) wizytę planowo mam doooopiero 6 grudnia, połówkowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:10

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamik, gratulacje :)

Ojjeku, ty juz niedługo połowe ciąży bedziesz miec za sobą i jeszcze przyzwyczajona nie jestes?

Trzymajta z amnie kciuki, bo się niezdrowo jara objawami :) testów nie mam na szczęście, a Mała chora więc jestem uziemiona z zakupami hehe :)

Corcula, Impresja lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    kamik, gratulacje :)

Ojjeku, ty juz niedługo połowe ciąży bedziesz miec za sobą i jeszcze przyzwyczajona nie jestes?

Trzymajta z amnie kciuki, bo się niezdrowo jara objawami :) testów nie mam na szczęście, a Mała chora więc jestem uziemiona z zakupami hehe :)
    łooo będzie wysyp łobuziątek <3 :) trzymam mocno

• Morwa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby piękne 2 kreski <3 jaram się bo coraz więcej was ma predyspozycje do zarażenia mnie :D

Blondik Kciuki zaciśnięte :*:* dużo zdrówka dla Madzi:*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:47

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Cześć. Wynik odczyta każdy laik, wynik jest albo prawidłowy., albo nie, ale wierzę że będzie prawidłowy :) Wynik przychodzi do gabinetu, w którym pobrano próbkę - najczęściej w formie elektronicznej, mają dostęp do bazy wyników i nie idzie to kurierem, robi się to za pośrednictwem klinik w rożnych miastach, a próbki są wysyłane do Genomedu do Warszawy. U mnie pobranie krwi poprzedzone było badaniem usg - jakieś dane lekarz wpisywał w ankietę. Zadzwoń najlepiej do jakiejś kliniki i umów się na termin pobrania próbki.
    Ja robiłam, wynik dostałam dokładnie 14 dnia po pobraniu próbki, może jak robisz w warszawie to jest nico szybciej, bo transport próbki jest krótszy. U mnie usg wyszło dobrze, pappa nie robiłam, zrobiłam tylko nifty.

Abby byłam rano u Ciebie na wykresie, wracam tam szukać tego cienia, ale się jarammmmm
    Abby zaaajebista kreska jak na 9dpo :) :D

kamika ja Ci chyba po raz dziesiąty nie muszę powtarzać że jesteś w cionszy !! :D Oznajmiam, ze rodzisz w lipcu i koniec tych gierek :) :* wpadaj do nas częsciej
    Serdeczne dzięki za odpowiedź:-) umówiłam się na poniedziałek na 13tą na pobranie próbki... i potem najdłuższych 14 dni w naszym życiu. Ech nie wiem jak to przeżyję, chyba sobie internet odetnę i zasnę na 14 dni:-)
    Ja miałam usg genetyczne wyszło prawidłowo, tylko ten doktorek mi namieszał w głowie, że mam pewien wiek! Wiem, że u mnie ciąża geriatryczna, ale nic sprawdzę i mam nadzieje, że wszystko jest okej.
    Testującym życzę pięknych krech i zdrowych ciąż:-)
    Ojejku życzę ciąży bez komplikacji i lekkiego porodu:-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale chyba nas juz nie opuszczasz :)
    wytrwałości w oczekiwaniu na wynik, z moich obliczeń wynika, ze jeśli pobierasz w poniedziałek 21.11.2016 to 1-2 grudnia pewnie będziesz miała wynik, dzwoń w czwartek i piątek po południu i żądaj wyniku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:53

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby ja od razu widzę drugą krechę:) nie chcesz lecieć na bete?
    Blondik kciuki zaciśniete:)

Mam nadzieje, że Abby rozpocznie dobrą passe na wątku;D
    Ja za to nie moge doczekac się Ridża!!!

giphy.gif[img][/img]

Blondik, ktosiowa lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja caly czas czekam na wyniki...mam nadzieje ze moj prog powie co nieco i z Abby bedziemy rodzic w sierpniu :D

jak mnie dol plecow kluje... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczynaja powoli wyniki wprowadzac narazie widze ze zaraz glukoza bedzie podana... oszaleje z nerwow

• Demsik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja weszlam na hopeles i sa dwie kreski;)ale komentarza nie moglam dodac:/
    Wiec hopeles i abby gratuluje:)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Ja weszlam na hopeles i sa dwie kreski;)ale komentarza nie moglam dodac:/
    Wiec hopeles i abby gratuluje:)

hopeles to abby :D

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c8839232371.jpg

Pierwsza część wyników

bita_smietana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekm na anty-tpo jeszcze prolaktyne i progesteron

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    [/url]

Pierwsza część wyników

wg mnie, tarczyca idealna, ft4 extra - a to najważniejsze, tsh i ft3 tez super
    glukoza w normie, chociaz wysoko, ale lekka dieta z niskim ig powinna załatwić sprawę
    czekamy na progaaaaaaa <3

• emaj Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:14

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ