Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Zamówiłam zioła będę kręcić ojca sroke
trochę dużo cpam tych supli
zastanawiam się czy czegoś nie odpuścić
co bierzecie/brałyscie?
ubichinol, dhea, witamina E1000, inofemx2, dupek/luteina w fl, wiesiołek w 1 fazie, femibiona natal 1, selen, euthyrox, b complex, kwas foliowy 2mg, magnez +b6, wit C1000, ostatnio steryd od 1dc + clo 5-9dc + ovitrelle 14dc -
nick nieaktualnyojejku wrote:Abby, a czego ja nie brałam... na ziola się powoli tez czaiłam
ubichinol, dhea, witamina E1000, inofemx2, dupek/luteina w fl, wiesiołek w 1 fazie, femibiona natal 1, selen, euthyrox, b complex, kwas foliowy 2mg, magnez +b6, wit C1000, ostatnio steryd od 1dc + clo 5-9dc + ovitrelle 14dc
Aaa no jo ja jeszcze clo i dupka bralam
Edit: i wiesiołka biore. Jestem dziś zakręcona wybaczcieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 14:34
-
Madziulka super, że prog ładny !
Trzymam kciuki nieprzerwanie
#rodziszw2017 i tyle
Abby, ja piłam ziółka sroki na zrosty przed badaniem drożności i jajowody wyszły drożne - ale nie mam pojęcia, czy u mnie cp to był czysty przypadek, czy faktycznie zioła zadziałały.
Brałam też wiesiołka, akurat w obu owocnych cyklach
Ale ostatecznie zaszłam dzięki CloWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 14:33
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
To ja biorę jakieś wit prenatalne, 4 foliki, d, b complex i wiesiołka. Teraz chce inofolic na sroke zamienić bo te moje dwie ciążę to jednak na ziołach były. I czuje się jak cpun
-
nick nieaktualny
-
Dobry pomysł tak o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć wszystko w jednym miejscu
Abby ja castagnus, wiesiołek, miovarian, folik, vigantoletten, magneb6,multiwitaminaMadziulla lubi tę wiadomość
-
Powtórzyłam dziewczynki dzisiaj betę i jest 582 przyrost 111 %
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 17:56
Impresja, Madziulla, Arwi, bita_smietana, pepsunieczka, ojejku, mitonia, Ania-nowa, marzusiax, Corcula, Demsik, Morwa, ktosiowa, Paolala, Kjopa3, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:zaciagnij sie sroka przed baraszkowaniem - bedziesz miala seks na haju
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
królowe supli jesteśmy;)
ja brałam euthyrox, metformina, inofem, magnez, femibion 1, ubichinol, dhea, acard, kw foliowy 15mg, wit D, rutinoscorbin, selen z wit E, dupek/luteina w fl, clo wiele razy, zioła też piłam, od 2 cykli encorton 10mg od owulacji:)
niestety w chwili obecnej mam wstręt do supli i zostało to co musi być czyli meta, acard, kw foliowy 15mg, euthyrox, encorton, clo, pregnyl i dupek i tyle, może w przyszłym roku sie zmobilizuje;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 20:17
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Same ćpunki na wątku
Ja też sporo piguł łykam, jak stara baba
Kate, ładna betaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 20:41
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny