Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna :-) a te dołeczki w policzkach mmm będzie gwiazda ...

farmaceutka77 lubi tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Jagah Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku - widzę siusiaka, bankowo ;)

Zazdroszczę braku objawów. Mnie od 6tc męczy huśtawka nastrojów, żyję tylko na tostach z boczkiem i serem. Wczoraj pokusilam się o kilka chipsów Pringelsow to wieczorem myślałam, że wystartuje z kiblem w kosmos :D Dziś 7tc, od rana mam takie mdłości i zaczatki blejkow, że nie mogę otworzyć lodówki :D Pocieszam się tylko, że na starcie ciąży zdążyłam najeść się frytkami i pizza, teraz zostaje mi chleb z masłem i jajko na twardo, bomba, no ;)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah, ja mimo braku mega mdłości, nie mogłam tknąć jaja na twardo :D Nagle zaczęło mi strasznie śmierdzieć :D

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate - u mnie apetyt na jaja, bo wiesz, Orzeszek chce mieć swoją boską amunicje w spodniach ;) Ale to jedyne jedzenie, które mnie ratuje podczas mdłości i całkowitego spadku apetytu. Poza tym dużo więcej śpię, szybko się męczę i wciąż bolą mnie plecy.

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja u Ojejku widzę ewidentnie płeć męską ;]

ja też się dzisiaj jaram, bo odebrałam wyniki hormonów i wszystko cacy, wyników tarczycowych nigdy nie miałam tak super;) dostałam clo od przyszłego cyklu, startujemy ze sterydzikiem tez od nowego cyklu ;] haha :D mąż akurat skończy swoje delegacje:) wszystko zaczyna się trzymac kupy:)

Jagah Tobie wróże córe:P

Morwa, Jagah, ojejku, marzusiax lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    farmaceutka77 wrote:
    Obstawiasz dlugonoga brunetke o niebieskich oczach?;)
    Długonoga tak , ale oczy będzie miała brązowe :) tak na 90 % , na 7 % zielone , a tylko na 3 % niebieskie ;)

farmaceutka77 lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Ja u Ojejku widzę ewidentnie płeć męską ;]

ja też się dzisiaj jaram, bo odebrałam wyniki hormonów i wszystko cacy, wyników tarczycowych nigdy nie miałam tak super;) dostałam clo od przyszłego cyklu, startujemy ze sterydzikiem tez od nowego cyklu ;] haha :D mąż akurat skończy swoje delegacje:) wszystko zaczyna się trzymac kupy:)

Jagah Tobie wróże córe:P
    Super wiadomość :* nic tylko zachodzić :) ja swoją tez muszę znowu skontrolować bo przyszedł już na to ten odpowiedni czas ;)

• Paolala Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa uwielbiam Twój suwaczek, dopiero co go zauważyłam:D

Morwa lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • bbee Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:

Zazdroszczę braku objawów. Mnie od 6tc męczy huśtawka nastrojów, żyję tylko na tostach z boczkiem i serem. Wczoraj pokusilam się o kilka chipsów Pringelsow to wieczorem myślałam, że wystartuje z kiblem w kosmos :D Dziś 7tc, od rana mam takie mdłości i zaczatki blejkow, że nie mogę otworzyć lodówki :D Pocieszam się tylko, że na starcie ciąży zdążyłam najeść się frytkami i pizza, teraz zostaje mi chleb z masłem i jajko na twardo, bomba, no ;)

może szybko przejdzie ;) u mnie też coś zaczyna mdłościami męczyć, jeszcze mnie od niczego nie odrzuca, ale jakoś tak mnie międli w środku :(

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee - polecam swiezy imbir do herbaty albo sprobuj po posilku, napic sie kilka lykow coca coli ;) Oby to byla tylko chwilowa nieprzyjemnosc, w pierwszej ciazy bardzo dlugo sie meczylam z blejkami, a potem anemia, etc.

Paolala - wiadomosci rewelka, widzisz, wszystko sie uklada krok po kroku, i do przodu :) Eeee, moje przeczucia mowia, ze bedzie Pan Orzeszek, ale wiadomo, wszystko sie moze zdarzyc :D

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • bbee Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    bbee - polecam swiezy imbir do herbaty albo sprobuj po posilku, napic sie kilka lykow coca coli ;) Oby to byla tylko chwilowa nieprzyjemnosc, w pierwszej ciazy bardzo dlugo sie meczylam z blejkami, a potem anemia, etc.
    Mi w pierwszej ciąży pomagało rano coś zjeść zanim wstałam, a tak to przegryzanie jakimiś herbatnikami czy cukierki właśnie imbirowe. Ale nie miałam żadnym blejków, tylko mnie tak mdliło, odrzucało od wszystkiego, nie mogłam do spożywczaków wchodzić, bo od mieszanki zapachów dostawałam kota... Na razie jeszcze się w nic nie zaopatrzyłam, bo myślałam, że tak wcześnie się nie zacznie :(

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:

Mi sie mdłości zaczęły od 9 tc i trwały ponad 3 tyg codziennie od rana do nocy ,na szczescie same mdłości nie musiałam całować kibelka ,ale współczuje Ci -pamiętaj bedzie z tego Orzeszek wiec trzeba przetrzymac ,ja tez colą i wodą gazowana sie ratowałam :-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę nieśmiało dołączyć? Przyda mi się LWD, bo gdzieś zapodziałam maść na ból dupy

Jagah, ojejku, kate55, Paolala, Kjopa3 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Mogę nieśmiało dołączyć? Przyda mi się LWD, bo gdzieś zapodziałam maść na ból dupy
    Marzu <3 pilęgnujemy LWD, wbijaj :)
    gratki z wielkiego dziedzica :)

marzusiax lubi tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzusia - no raczej, wbijaj z buta, sok z gumi jagód na rozwolnienie pośladów, LwD rozdajemy na prawo i lewo ;) Jak samopoczucie? :)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzusia hej! Oj tutaj u nas na oddziale masc na bol dupy Ci sie nie przyda, wiec nie szukaj :). Gratulacje z zafasolkowania! Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :(. Masz swojego osobistego aniolka, ktory dopilnuje zeby wszystko bylo dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 14:48

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Marzu :*
    machajacy-maly-mis.gif

Nie pamiętam , czy już Ci gratulowałam bo tyle tych ciążuni na około że można się pogubić :D jak nie to gratuluję teraz :*:*

• Corcula Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej laski, bo ja strasznie ciekawa jestem Was. Nie wiem czy tak sie robi czy tez nie, ale chetnie dowiedzialabym sie o Was wiecej. Wiem juz, ze mam dziecko z Bita smietana ;P. Ale czuje niedosyt. Ile macie lat? Skad jesteście?
    Ja mam 32, jestem z obrzezy Warszawy. Generalnie to musze przyznac, ze mam zajebiscie dobre zycie :). Nie to, ze z gorki, nie nie. Ale dobrze mi sie zyje. Mam meza ;D, od 10 lat tego samego co nie znaczy, ze nie wzdycham w kierunku innych mezczyzn. Ale najbardziej w kierunku mego osobistego. Moj synek ma diagnoze autyzmu odkad skonczyl 2,5 roku. Corka zdrowa pod tym wzgledem :). Z diagnozy zostal tylko papier wiec jest fajnie.
    Zawodowo w pelnym etacie nie udzielam sie od 9 lat. Miewam rozne projekty krotkoterminowe. A poza nimi jestem kura domowa i bardzo sie ciesze, ze mam taka mozliwosc. Mam blond wlosy do ramion, duze cycki i jeszcze wiecej sexapilu :D. W sensie, ze ja czuje jego wysoki poziom ;D.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za ciepłe przyjęcie :)
    Morwa tej nie gratulowałaś więc się nie powtarzasz :)

Samopoczucie nawet ok. Dziś miałam wizytę "serduszkodą" (jak to się tam mówi). Przed usg myślałam, że jajko w poczekali zniosę. Zmusiłam położną do załatwienia podglądanka bez kolejki, bo nie chciałam się zgodzić na wypełnianie karty ;) Oj będą miały ze mną ciężko :) Mam skierowanie na patologię i prenatalne. Muszę podzwonić kiedy mam się zjawić.

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera, Marzu patrzę w Twój suwak i piszą, ze Twojemu dziedzicowi zaczyna znikać ogonek z dopiskiem "hurra", czy to oznacza, że ja jeszcze mam w brzuchu diabła z ogonem?
    200.gif200.gif

Morwa lubi tę wiadomość

‹‹ 60 61 62 63 64 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ