Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojejku - widzę siusiaka, bankowo
Zazdroszczę braku objawów. Mnie od 6tc męczy huśtawka nastrojów, żyję tylko na tostach z boczkiem i serem. Wczoraj pokusilam się o kilka chipsów Pringelsow to wieczorem myślałam, że wystartuje z kiblem w kosmosDziś 7tc, od rana mam takie mdłości i zaczatki blejkow, że nie mogę otworzyć lodówki
Pocieszam się tylko, że na starcie ciąży zdążyłam najeść się frytkami i pizza, teraz zostaje mi chleb z masłem i jajko na twardo, bomba, no
-
Kate - u mnie apetyt na jaja, bo wiesz, Orzeszek chce mieć swoją boską amunicje w spodniach
Ale to jedyne jedzenie, które mnie ratuje podczas mdłości i całkowitego spadku apetytu. Poza tym dużo więcej śpię, szybko się męczę i wciąż bolą mnie plecy.
-
Ja u Ojejku widzę ewidentnie płeć męską ;]
ja też się dzisiaj jaram, bo odebrałam wyniki hormonów i wszystko cacy, wyników tarczycowych nigdy nie miałam tak super;) dostałam clo od przyszłego cyklu, startujemy ze sterydzikiem tez od nowego cyklu ;] hahamąż akurat skończy swoje delegacje:) wszystko zaczyna się trzymac kupy:)
Jagah Tobie wróże córe:PMorwa, Jagah, ojejku, marzusiax lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:Ja u Ojejku widzę ewidentnie płeć męską ;]
ja też się dzisiaj jaram, bo odebrałam wyniki hormonów i wszystko cacy, wyników tarczycowych nigdy nie miałam tak super;) dostałam clo od przyszłego cyklu, startujemy ze sterydzikiem tez od nowego cyklu ;] hahamąż akurat skończy swoje delegacje:) wszystko zaczyna się trzymac kupy:)
Jagah Tobie wróże córe:Pja swoją tez muszę znowu skontrolować bo przyszedł już na to ten odpowiedni czas
-
Jagah wrote:Ojejku - widzę siusiaka, bankowo
Zazdroszczę braku objawów. Mnie od 6tc męczy huśtawka nastrojów, żyję tylko na tostach z boczkiem i serem. Wczoraj pokusilam się o kilka chipsów Pringelsow to wieczorem myślałam, że wystartuje z kiblem w kosmosDziś 7tc, od rana mam takie mdłości i zaczatki blejkow, że nie mogę otworzyć lodówki
Pocieszam się tylko, że na starcie ciąży zdążyłam najeść się frytkami i pizza, teraz zostaje mi chleb z masłem i jajko na twardo, bomba, no
może szybko przejdzieu mnie też coś zaczyna mdłościami męczyć, jeszcze mnie od niczego nie odrzuca, ale jakoś tak mnie międli w środku
-
bbee - polecam swiezy imbir do herbaty albo sprobuj po posilku, napic sie kilka lykow coca coli
Oby to byla tylko chwilowa nieprzyjemnosc, w pierwszej ciazy bardzo dlugo sie meczylam z blejkami, a potem anemia, etc.
Paolala - wiadomosci rewelka, widzisz, wszystko sie uklada krok po kroku, i do przoduEeee, moje przeczucia mowia, ze bedzie Pan Orzeszek, ale wiadomo, wszystko sie moze zdarzyc
-
Jagah wrote:bbee - polecam swiezy imbir do herbaty albo sprobuj po posilku, napic sie kilka lykow coca coli
Oby to byla tylko chwilowa nieprzyjemnosc, w pierwszej ciazy bardzo dlugo sie meczylam z blejkami, a potem anemia, etc.
-
Jagah wrote:Ojejku - widzę siusiaka, bankowo
Mi sie mdłości zaczęły od 9 tc i trwały ponad 3 tyg codziennie od rana do nocy ,na szczescie same mdłości nie musiałam całować kibelka ,ale współczuje Ci -pamiętaj bedzie z tego Orzeszek wiec trzeba przetrzymac ,ja tez colą i wodą gazowana sie ratowałam
......
Moje bliźniaczki Liwia:-* i Adrianna (35 tc [*]
Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Marzusia hej! Oj tutaj u nas na oddziale masc na bol dupy Ci sie nie przyda, wiec nie szukaj
. Gratulacje z zafasolkowania! Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty
. Masz swojego osobistego aniolka, ktory dopilnuje zeby wszystko bylo dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 14:48
marzusiax lubi tę wiadomość
-
Ej laski, bo ja strasznie ciekawa jestem Was. Nie wiem czy tak sie robi czy tez nie, ale chetnie dowiedzialabym sie o Was wiecej. Wiem juz, ze mam dziecko z Bita smietana ;P. Ale czuje niedosyt. Ile macie lat? Skad jesteście?
Ja mam 32, jestem z obrzezy Warszawy. Generalnie to musze przyznac, ze mam zajebiscie dobre zycie. Nie to, ze z gorki, nie nie. Ale dobrze mi sie zyje. Mam meza
, od 10 lat tego samego co nie znaczy, ze nie wzdycham w kierunku innych mezczyzn. Ale najbardziej w kierunku mego osobistego. Moj synek ma diagnoze autyzmu odkad skonczyl 2,5 roku. Corka zdrowa pod tym wzgledem
. Z diagnozy zostal tylko papier wiec jest fajnie.
Zawodowo w pelnym etacie nie udzielam sie od 9 lat. Miewam rozne projekty krotkoterminowe. A poza nimi jestem kura domowa i bardzo sie ciesze, ze mam taka mozliwosc. Mam blond wlosy do ramion, duze cycki i jeszcze wiecej sexapilu. W sensie, ze ja czuje jego wysoki poziom
.
-
Dzięki za ciepłe przyjęcie
Morwa tej nie gratulowałaś więc się nie powtarzasz
Samopoczucie nawet ok. Dziś miałam wizytę "serduszkodą" (jak to się tam mówi). Przed usg myślałam, że jajko w poczekali zniosę. Zmusiłam położną do załatwienia podglądanka bez kolejki, bo nie chciałam się zgodzić na wypełnianie kartyOj będą miały ze mną ciężko
Mam skierowanie na patologię i prenatalne. Muszę podzwonić kiedy mam się zjawić.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny