Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:To jak antybiotyk to 13:30 i 1:30.a mi się wydawało ze lutka i temp podnosi i badanie Proga falszuje w przeciwieństwie do dupka.
_Abby_ wrote:Ojejku a jaki mialas prog bez supli? W sensie czy kiedyś przy cb byłaś bez supli i wiesz jaki był prog?
ale przy ciąży zawsze juz suplementowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 09:46
-
nick nieaktualnyDziewczyny moj gibekolog powiedział ze to progesteron który przyjmuje sie w tabletkach to i tak śmiech w porownaniu z tym co organizm sam moze wyprodukowac
oczywiście jesli lekarz przepisze nalezy brać ale tak jak ojejku pisze poziom progesteronu nie jest az tak bardzo zalezny od sumplementacji go w tabl.. ja w pierwszej ciazy mialam progesteron 29 i gin powoedzial ze jest dobry
-
Dziękuję Ojejku i Abby. Będę brała Dupka 7.30-19.30 a lutkę 13.00-1.00. Będzie równo rozłożone. Właśnie ta lekarka mówiła żebym razem nie brała lutki i dupka. Ja akurat mam brać ze względu na odklejanie się trofoblastu a lekarka była dość mocno zdziwiona,że nie krwawiłam.
-
Witam.
Widzę że się przedstawialyscie.
To powiem też coś o sobie.
Mam 23lata/50kg/164cm
Od 2 lat jestem szczęśliwą mężatką.
Pochodzę z Podkarpacia jednak mieszkam w stolicy.
Od 1.5 roku mamy swoje gniazdko jedynie brakuje nam w nim nowego malutkiego różowego lokatora, naszego dziedzicaCorcula, bbee, Kim87, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Hej co do progesteronu to ja dostałam dawkę 600 mg dowcipnie w ciąży i to jakiś najbardziej podobny do naturalnego u mnie w belgii nazywa utrogestan. Niestety nie pomogło. Teraz jak zajde to tez mam brać choć nigdy gwarancji nie maMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
bbee wrote:w biedronce jest taki z pędów sosny i bzu czarnego, nie jest na spirytusie
dziecku aplikuję zazwyczaj przez wszystkie chorowite miesiące do herbatki
Pytałam ostatnio lekarza o sok z czarnego bzu i powiedział, że są sprzeczne badania i do końca nie wiadomo, czy krwitoku nie wywołuje i żeby się wstrzymać z przyjmowaniem. Zarówno z kwiatów, jak i owoców. To opinia dwóch lekarzy ginekologa i internisty sprzed tygodnia.
Edit: poprawienie lepiej wiedzacego telefonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 15:16
-
Inspektor gadżet będzie miał co do roboty namierzając was :p
Ja w tym roku skończyłam 26 lat . Mam 173 cm wzrostu i dawno się nie ważyłamostatnio udało mi się spaść trochę z wagi ...ważyłam 65 kg, ale to mogło się nieznacznie zmienić :p
Moje miejsce zamieszkania to okolice Jeleniej Góry , czyli Dolny Śląsk
Tak w ogóle to jestem zaj*bista i co by tu dużo pisać. Mamy z mężem firmę, oprócz tego prowadzimy dużą pasiekę , także pływam w miodzie (co zresztą widać po wadze). To ile się znamy i ile jesteśmy po ślubie macie w suwaczkach. Nie mam dzieci , ale mieć będę już niedługono i to by było na tyle....
P.s Lubię czytać książki i oglądać dobre filmy, kocham horrory i mojego mężabita_smietana lubi tę wiadomość
-
kasieniaczek wrote:Pytałam ostatnio lekarza o sok z czarnego bzu i powiedział, że są sprzeczne badania i do końca nie wiadomo, czy krwitoku nie wywołuje i żeby się wstrzymać z przyjmowaniem. Zarówno z kwiatów, jak i owoców. To opinia dwóch lekarzy ginekologa i internisty sprzed tygodnia.
Edit: poprawienie lepiej wiedzacego telefonu.
w składzie jest ekstrakt z kwiatu czarnego bzu 1,5%łyżeczka rozcieńczona w herbacie, to niemal ilości śladowe. Chyba nie powinno zaszkodzić?
-
Morwa wrote:Cześć i czołem
gdzie jest Śmietana?
smietana was podglada, WSZYSTKIE!
ale do wtorku siedzi w krzakachmusze zakonczyc jeden wazny etap mojego zycia
Kjopa laduj co trzebanie wiem jaka lutke dostalas, ja mam ten sam produkt co Kim87 (progesteron Utrogestan) i jak lykam to mam ochote puscic pawia i mam zawroty glowy - dlatego laduje dolem. Najwazniejsze, ze dzidzius zdrowy! Tlumacz mu, ze ma sie dobrze wgryzc w macice to mu kupisz cos fajnego
Jak chlopiec sprobuj przekupic rysorakami a jak dziewczynka to obiecaj....buty!
pamietajcie, ze wszystkie jestescie zajebiste i wogole naj naj naj
muaaaaaaaaaaaaaaaa
do wtorku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 19:26
Kjopa3, ojejku, Ania_84, Morwa, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:w składzie jest ekstrakt z kwiatu czarnego bzu 1,5%
łyżeczka rozcieńczona w herbacie, to niemal ilości śladowe. Chyba nie powinno zaszkodzić?
No 1,5% w herbacie, to całe nic. Ja pytałam o sam sok/syrop z czarnego bzu, bo zawsze pomagał szybko na przeziębienie i problemy jelitowe, a w piwnic cały zapas. Już wiem, że poczeka do przyszłego roku.bbee lubi tę wiadomość
-
kasieniaczek wrote:No 1,5% w herbacie, to całe nic. Ja pytałam o sam sok/syrop z czarnego bzu, bo zawsze pomagał szybko na przeziębienie i problemy jelitowe, a w piwnic cały zapas. Już wiem, że poczeka do przyszłego roku.
i nie będą potrzebne żadne syropy id. tylko zapobiegawczo
-
nick nieaktualnybbee wrote:przerzuć się na sok malinowy :)ale mam nadzieję, że w ciąży nie będziemy chorować
i nie będą potrzebne żadne syropy id. tylko zapobiegawczo
mi wyleczyla wielką torbiel. Faktycznie rzadziej byłam przeziebiona. Ale jak jest źle to nie ma co się bać leków
Milej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 09:00
-
Witam się w niedzielny ciepłyy dzionek ..który spędzam przed kompem
kocica sięna mnie obraziła bo zamknełam jej drzwi chcąc otworzyć balkon i teraz rozrabia na górze zeby dać mi popalić
mąż atakuje mnie ptasim mleczkiem ... zasłodził mnie 4 sztukami fest
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny