Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia - obstawiam 11200
Corcula - ekstra, tak jak piszesz, musi byc dobrze
Wiecie jaki prezent wczoraj dostalam od Meza?!
30 jajekteraz schodza w ilosciach hurtowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 13:25
bbee, Sylwia_80, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Sylwia_80 wrote:Uwaga, ogłaszam konkurs!!!!!!
Moja habeta z wtorku 30.08 to 1460, kolejną muszę wykonać po tygodniu, choc pewnie pojde dopiero w środę- 7.09. Obstawiamy ile będzie!!!!
Dla zwycięzcy wymyślę jakąś nagrodę.
Ojjj, nudzi mi się chybaSylwia_80, itania lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Ja obstawiam 12000.
Aniu mogą to być ruchy dziecka. Ja poczułam dopiero koło 19tc, ale od 16 jak najbardziej jest to możliweRaczej nie da się tego z jelitami pomylić
Ja pamiętam w 16 tyg (mniej więcej) poczułam pierwsze ruchy dziecka mojego pierwszego, takie delikatne bulgotanie, bąbelki w brzuchuTeraz ciekawe kiedy
niby przy drugim szybciej, ale 16 tydz to i tak dość szybko coś czuć.
-
nick nieaktualny
-
Jagah, 30 jajek, to się chłop postarał!
Ja wczoraj wygrałam zakład z mężem, ma mi kupić 100 lodów oreo (oczywiście nie wszystkie na raz)
Sylwia_80, Jagah, Corcula, Teklaa lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Sylwia obstawiam okolo 15tys
.
Moj dzisiejszy wynik to 27164.
Wynik z wtorku to 15098. Wiec przez 72h prawie sie podwoilo. Na podwojenie ma 96h. No juz kurde musi byc dobrze!
Super wynik!!! No to teraz juz serducho bedzie na pewnoCorcula lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ogólnie wieści dobre i bardzo słabeDzidzia jest jak trzeba 7t0d wg. USG, żyje
Niestety odkleja mi się mocno trofoblast i muszę koniecznie leżeć. Dostałam Dupka dalej 2x1tabl. i luteinę 100mg. dopochwowo 2x1 tabl.
Ogólnie weszłam do gabinetu mówię chyba ciążuniaNo to na wagę, na fotel (macica powiększona) no i USG. Pani dr. mówi "pani nic nie widziała ja żadnego USG nie robiłam i nic nie piszę w karcie"
. No i się zaczęło
"Oj, bardzo mi się to nie podoba". Ubieram się przerażona i zaczęłam płakać nie wiedząc jeszcze co jest. Pani dr. szybko wypisała oficjalne skierowanie USG, zadzwoniła do rejestracji i kazała wcisnąć mnie drugiemu lekarzowi na teraz na to USG. Zaraz zadzwoniła do tego lekarza, zabrała mnie do niego do gabinetu. Poprosiła o szybkie nieoficjalne USG
Pokazał dzidzie i razem na de mną stoją i patrzą co tam się dzieje. Wróciłyśmy do gabinetu i wypisała recepty, skierowania. Powiedziała,że jak będę leżeć to jest dobrej myśli
i bardzo się cieszyła,że zrobiła USG. Kazała zrobić badania przeciwciała anty ka-lipidowe, białko S, antykoagulant toczniowy i iść do immunologa. Zakaz seksu więc bardzo się cieszę, że razem z moim P postanowiliśmy nie współżyć po pozytywnym teście bo może byłoby już po wszystkim
A oto przedstawiam moją dzidzię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34c22754e2a8.jpg -
Kjopa jaki fajny dzidzius! Cudo!
Nie znam sie niestety na tych wszystkich "przypadlosciach" o ktorych piszesz ale na pewno wszystko bedzie git.
Fajnie, ze lekarze zachowali sie jak trzeba.
Czy ja tam widze raczke i glowe? -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Hej dziewczynki
Ogólnie wieści dobre i bardzo słabeDzidzia jest jak trzeba 7t0d wg. USG, żyje
Niestety odkleja mi się mocno trofoblast i muszę koniecznie leżeć. Dostałam Dupka dalej 2x1tabl. i luteinę 100mg. dopochwowo 2x1 tabl.
Ogólnie weszłam do gabinetu mówię chyba ciążuniaNo to na wagę, na fotel (macica powiększona) no i USG. Pani dr. mówi "pani nic nie widziała ja żadnego USG nie robiłam i nic nie piszę w karcie"
. No i się zaczęło
"Oj, bardzo mi się to nie podoba". Ubieram się przerażona i zaczęłam płakać nie wiedząc jeszcze co jest. Pani dr. szybko wypisała oficjalne skierowanie USG, zadzwoniła do rejestracji i kazała wcisnąć mnie drugiemu lekarzowi na teraz na to USG. Zaraz zadzwoniła do tego lekarza, zabrała mnie do niego do gabinetu. Poprosiła o szybkie nieoficjalne USG
Pokazał dzidzie i razem na de mną stoją i patrzą co tam się dzieje. Wróciłyśmy do gabinetu i wypisała recepty, skierowania. Powiedziała,że jak będę leżeć to jest dobrej myśli
i bardzo się cieszyła,że zrobiła USG. Kazała zrobić badania przeciwciała anty ka-lipidowe, białko S, antykoagulant toczniowy i iść do immunologa. Zakaz seksu więc bardzo się cieszę, że razem z moim P postanowiliśmy nie współżyć po pozytywnym teście bo może byłoby już po wszystkim
A oto przedstawiam moją dzidzię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34c22754e2a8.jpg
Kjopa, trzymaj się zalećeń lekarki i wszystko będzie ok, jestem pewna!!!
Doktorka wydaje się być bardzo ogarnięta i fajna, wiec to kolejny plus
Kiedy kolejna wizyta? -
Kjopa trzymaj się zaleceń bedzie dobrze musi byc
Ja od tygodnia przez te mdłości miałam totalny zgon nie wiem gdzie skończyłam Was czytać, od wtorku nie chodziłam do pracy psychicznie i fizycznie to uczucie mnie wykańczało myslalam tylko o tym, aby leżeć i na sile wciskałam cos do jedzenia bo uczucie pustego żołądka jeszcze bardziej mdlilo masakra jakas... Wczoraj pierwszy i mam nadzieje jedyny chaft w sumie z niczego i po nim jakby hmm lepiej? Dzis tez łóżeczko, taka osłabiona i rozbita, ale miałam na tyle siły aby zrobic sobie obiad miałam taka ochotę na mizerie, ziemniaczki i bitki że wszamalam cały talerz SZOK, gdzie ostatnio żywiłam sie paluszkami i bułka. Rany! Modlę sie aby było juz tylko lepiej! Nie chce juz tych mdłości, boje sie ze zwariujeprzez nie, nie mam żadnej radości, a to takie wspaniałe uczucie zjeść cos normalnego od 2tygodni!
a nie na sile i w małych porcjach
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Sylwia_80 wrote:Kjopa, trzymaj się zalećeń lekarki i wszystko będzie ok
, jestem pewna!!!
Doktorka wydaje się być bardzo ogarnięta i fajna, wiec to kolejny plus
Kiedy kolejna wizyta?
Ogólnie jest to poronienie zagrażające. Wizyta za 2 tyg. mam zrobić USG ale nie mieli miejsca. Będę jeszcze do nich dzwonić i zobaczymy. Najwyżej pójdę gdzieś indziej prywatnie. -
Sylwia_80 wrote:Uwaga, ogłaszam konkurs!!!!!!
Moja habeta z wtorku 30.08 to 1460, kolejną muszę wykonać po tygodniu, choc pewnie pojde dopiero w środę- 7.09. Obstawiamy ile będzie!!!!
Dla zwycięzcy wymyślę jakąś nagrodę.
Ojjj, nudzi mi się chyba
18888 taka nieskończoność!niech ładnie rośnie betka
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Kjopa3 wrote:Ogólnie jest to poronienie zagrażające. Wizyta za 2 tyg. mam zrobić USG ale nie mieli miejsca. Będę jeszcze do nich dzwonić i zobaczymy. Najwyżej pójdę gdzieś indziej prywatnie.
Kjopa to dreptaj do kogoś innego na USG, bedziesz miała rownież dodatkowa opinie, ja mocno trzymam za Was kciuki BARDZO MOCNO
Kjopa3, Corcula lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kjopa leż odpocywaj masz leżeć i pachnieć
i z Nami pisac
to część terapii antystresowej
Jagahh nooo poszalał 30 jajeczek
ja jak zazwyczaj mam okolo 100 jajek to teraz ani jednego dawno nie bylismy na wsiale mamuska juz jedzie z zapasem
Kjopa3 lubi tę wiadomość