Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWg mnie masz super wyniki bety. Nie rozumiem co mają wnieść badania przy tych wartościach - nie ma już norm przyrostu a Ty tylko musisz narazić dziedzica ma stres...
ja w środę miałam wynik niecałe 13 tys i byłam chyba w 29 dpo. Lekarz niech lepiej w sprzęt zainwestuje, jesli nie widzi na usg tego co chce widziec,a nie wysyła pacjentki na betę bez powodu.
Trzymam kciuki i czekam na wynik takim razie -
Ojejku no ja tez tego nie rozumiem.
Moja prowadzaca ktora robila mi pierwsze usg nic nie mowila o becie. Ale facet u ktorego bylam na usg (on tylko tym sie zajmuje tj. usg ciazy no i jest w tym zajebisty) ma najlepszy sprzet w wwie wiec mysle, ze nie o sprzet chodzi. I to on powiedzial, ze zrobilby jeszcze 2x bete zeby zobaczyc co sie dzieje. W domysle, zeby upewnic sie, ze ten tydzien opoznienia wynika z pozniejszej owulacji/implantacji a nie z tego, ze ciaza rozwija sie nieprawidlowo.
Co nie zmienia faktu, ze dla mnie to mega stres. Stresuje mnie to, ze nie bylo jeszcze bijacego serca choc przy 2mm zarodku nie musi go jeszcze byc. Ale kolejne usg mam w srode i wierz mi, ze nie moge myslec o niczym innym. Moze ta beta mnie uspokoi. Albo zeschizuje totalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:36
-
Corcula wrote:Ojejku no ja tez tego nie rozumiem.
Moja prowadzaca ktora robila mi pierwsze usg nic nie mowila o becie. Ale facet u ktorego bylam na usg (on tylko tym sie zajmuje tj. usg ciazy no i jest w tym zajebisty) ma najlepszy sprzet w wwie wiec mysle, ze nie o sprzet chodzi. I to on powiedzial, ze zrobilby jeszcze 2x bete zeby zobaczyc co sie dzieje. W domysle, zeby upewnic sie, ze ten tydzien opoznienia wynika z pozniejszej owulacji/implantacji a nie z tego, ze ciaza rozwija sie nieprawidlowo.
Co nie zmienia faktu, ze dla mnie to mega stres. Stresuje mnie to, ze nie bylo jeszcze bijacego serca choc przy 2mm zarodku nie musi go jeszcze byc. Ale kolejne usg mam w srode i wierz mi, ze nie moge myslec o niczym innym. Moze ta beta mnie uspokoi. Albo zeschizuje totalnieCorcula lubi tę wiadomość
-
Corcula wrote:Ojejku no ja tez tego nie rozumiem.
Co nie zmienia faktu, ze dla mnie to mega stres. Stresuje mnie to, ze nie bylo jeszcze bijacego serca choc przy 2mm zarodku nie musi go jeszcze byc. Ale kolejne usg mam w srode i wierz mi, ze nie moge myslec o niczym innym. Moze ta beta mnie uspokoi. Albo zeschizuje totalnieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Corcula kciuki zacisniete!
Abby powodzenia w nowym cyklu, zaczynacie juz starania? postaraj sie nie skupiac na tym ze Twoje dziecko mialoby wlasnie usg genetyczne... to bardziej bedzie Cie dolować... co mi da że właśnie byłabym w 5/6 mcu ciązy...nie jestem i czasu nie cofne, głowa cycki do przodu i działajcie na nowo:*
Madziula silna kobieta z Ciebie, uda Wam się:*
Jagah domek bedzie w Niepolomicach:)
Milego dnia!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyCorcula wrote:Dziewczyny... dzisiaj znowu musze powtorzyc bete. Juz po kokardki mam tego czekania na wynik jak na wyrok.
hmm, wydawało mi sie ze jak jest juz zarodek to sie nie powtarza...
ja musze powtórzyc ze wzgedu na wczesniejsze słabe przyrosty no i to, ze na razie tylko pecherzyk był.
Tak, czy inaczej, trzymam kciuki zeby była juz na tyle wysoka zeby serdyucho było widaćCorcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia_80 wrote:Uwaga, ogłaszam konkurs!!!!!!
Moja habeta z wtorku 30.08 to 1460, kolejną muszę wykonać po tygodniu, choc pewnie pojde dopiero w środę- 7.09. Obstawiamy ile będzie!!!!
Dla zwycięzcy wymyślę jakąś nagrodę.
Ojjj, nudzi mi się chybaSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Helloł ja witam się znowu z sałątka jarzynową
mój maż twierzi że chc naszego pasożytka przekształcić na wegetarianiana
Madziulla co do padaczki - witam w klubie tyle ze ja niestety nie pozbyłam sie tego G .. owszem leki działaja i nie mam napadów ale jak tylko jest próba odstawienia wracają
Kjopa własnie sie zastanwiałam czy to mogą być pierwsze ruchy czy nie za wcześnie bo to jednoraozwe
Corcula - ja zrobiłam 3 bety jak widac na 4 wyslał mnie gin ktory nie widzial jeszcze nic w macicy .. kazał przyjsc za tydz i powtarzac bete .. no cóz olałam go bo stwierdziłam ze co ma byc to bedziebył to dla mnie stres i wolałam sobie go oszczedzic - fakt faktemjesli zmieniłas lekarza to moze on chcciec też wgląd w to co teraz
Sylwia a u Ciebie jak - obstawiam około 30000
loo matko sory dziewczyny za błedy ale moja klawiatura wariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 12:35
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Sylwia obstawiam okolo 15tys
.
Moj dzisiejszy wynik to 27164.
Wynik z wtorku to 15098. Wiec przez 72h prawie sie podwoilo. Na podwojenie ma 96h. No juz kurde musi byc dobrze!ojejku, bbee, Ania_84, Jagah, kate55, Sylwia_80, Kim87, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Uwaga, ogłaszam konkurs!!!!!!
Moja habeta z wtorku 30.08 to 1460, kolejną muszę wykonać po tygodniu, choc pewnie pojde dopiero w środę- 7.09. Obstawiamy ile będzie!!!!
Dla zwycięzcy wymyślę jakąś nagrodę.
Ojjj, nudzi mi się chyba
Corcula, jest super !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 13:07
Corcula, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Corcula wrote:Sylwia obstawiam okolo 15tys
.
Moj dzisiejszy wynik to 27164.
Wynik z wtorku to 15098. Wiec przez 72h prawie sie podwoilo. Na podwojenie ma 96h. No juz kurde musi byc dobrze!
A ja tak patrzę na swoją betę w 16dpo i jestem ciekawa czy jest szansa na bliźniakimąż by ze szczęścia mi oszalał
-
Ja obstawiam 12000.
Aniu mogą to być ruchy dziecka. Ja poczułam dopiero koło 19tc, ale od 16 jak najbardziej jest to możliweRaczej nie da się tego z jelitami pomylić
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...