Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak juz się ujawniłam to się przywitam ..
Yyyy...noooo to ten tego.. Nieśmiałe cześć ;)musze lecieć na cito do kibelka, wiec powiem tylko, ze moje BMI jest powyżej normy, ale przynajmniej mąż ma ze mnie pożytek: Zimą dużo ciepła, latem dużo cieniabbee, Camille87, Morwa, farmaceutka77, Kim87 lubią tę wiadomość
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
Na co dzień używam dużo produktów naturalnych, ziół itd, więc chciałam sprawdzić co jest, a co nie jest dozwolone w ciąży, szukając informacji, natrafiłam na ciekawą wzmiankę na temat imbiru (akurat dziś kupiłam korzeń, w razie mdłości)
"Dobrze nawilża śluzówkę i przynosi ulgę przy suchym kaszlu. Ale w ciąży jest ważny przede wszystkim dlatego, że skutecznie łagodzi poranne nudności. Jedno z badań wykazało nawet, że zmniejsza ryzyko poronienia."
http://www.poradnikzdrowie.pl
może się komuś przyda
A szukam jeszcze info na temat syropu z pędów sosny, czy mogę sobie do herbatki dolewać (jesień idzie, a ja choruję jak głupia zawsze), nie mogę znaleźć nicJakbyście miały jakieś info to podrzućcie!
-
nick nieaktualny
-
Itania witamy!
Kjopa, na pewno będzie dobrzeTrzymam mocno kciuki. Namęczysz się z tym leżeniem, ale dzidziuś będzie Ci wdzięczny
Bbee, ja nie mam pojęcia jak z syropem z pędów sosny, ale gdybyś znalazła coś, to daj znać. Dodajesz go do ochłodzonej lekko herbaty?
Jejku mi już tak brzuch wydęło, ale to na razie tylko ciąża spożywczaAle serio, nie mogę patrzeć na ten brzuch. Przed ciążą ćwiczyłam dość intensywnie, a teraz odpuściłam i nie hamuję się z jedzeniem i mam efekty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 19:00
Kjopa3 lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:
Bbee, ja nie mam pojęcia jak z syropem z pędów sosny, ale gdybyś znalazła coś, to daj znać. Dodajesz go do ochłodzonej lekko herbaty?
Właśnie mam zamiar do lekko przestudzonego naparu z rumianku dodaćNa razie z tego co znalazłam, to nie ma przeciwwskazań jeśli ten syrop nie jest na alkoholu
-
kate55 wrote:Bbee, no właśnie mi się przypomniało, że mój syrop jest na spirytusie
dziecku aplikuję zazwyczaj przez wszystkie chorowite miesiące do herbatki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny które biorą luteinę dopochwową i Dupka możecie mi pomóc?
Ja biorę Dupka o 7.30 i 19.30 to kiedy lutkę zaaplikować? Lekarka tylko powiedziała, że mam zrobić jakiś odstęp czasu ale ile to nie wiem. Będę bardzo wdzięczna za pomoc
Dziękuję za dobre słowo dziewczyny. Leki mam, poleniuchuje i LWD nic innego nie pozostało. Jestem dobrej myśli- dzidzia żyje więc dla mnie to bardzo dużo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Dziewczyny które biorą luteinę dopochwową i Dupka możecie mi pomóc?
Ja biorę Dupka o 7.30 i 19.30 to kiedy lutkę zaaplikować? Lekarka tylko powiedziała, że mam zrobić jakiś odstęp czasu ale ile to nie wiem. Będę bardzo wdzięczna za pomoc
Dziękuję za dobre słowo dziewczyny. Leki mam, poleniuchuje i LWD nic innego nie pozostało. Jestem dobrej myśli- dzidzia żyje więc dla mnie to bardzo dużobędziesz miała coś co 4 godziny
ja to bym pewnie brała na przemian dupek lutka dupek lutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 07:27
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:No 11:30 i 15:30
będziesz miała coś co 4 godziny
ja to bym pewnie brała na przemian dupek lutka dupek lutka
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Niebardzo bo będzie w nocy spadek. Ja biorę luteinę o 6, 14 i 22 a dupka 8, 16, 24. Ale tak w sumie ponoć można brać razem bo one maja inne ikresy półtrwania i sie nie dublują
kochana jak Ty tyle lutki zażywasz to się nie dziwię ze jesteś królową Proga
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:A spoko. Myślałam że wystarczy to jakoś równo rozłożyć jak antybiotyk
kochana jak Ty tyle lutki zażywasz to się nie dziwię ze jesteś królową Proga
ale wiecej nie badam proga, biorę suple i nie chcę się jeszcze tym martwić
ed. to jest właśnie rozłożone jak antybiotyk, nie można zapominać o godzinach nocnych, przez całą dobę trzeba trzymać stabilny poziomWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 09:30
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny