X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa - nie lubię :/
    Jak bardzo ujowo?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wyniki tarczycy wyszły ujowe , także tyle. Zbuntowała się pipa jedna.
    co ona odawala jakie ujowe ??

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morwa.. :( tzn co Ci tam wyszlo?

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc tak:)Z usg wychodzi 6t i 2dz, termin na 29 kwiecień:) Maluch cały i zdrowy:)Jest♡:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 14:58

Ania_84, kate55, Kjopa3, Jagah, Madziulla, VillemoVilo, bbee, Corcula, ojejku, Camille87, marzusiax, tomania2806 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    No więc tak:)Z usg wychodzi 6t i 2dz, termin na 29 kwiecień:) Maluch cały i zdrowy:)Jest♡:)
    Super :D

Ania-nowa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh skoczyło, ft4 spadło , ft3 leży i kwiczy(to akurat bez zmian). Przeciwciała podskoczyły mimo diety i zapodawania selenu w solidnych dawkach. No nie lubi mnie ta moja tarczyca :( wracam do śmieciowego żarcia opływajacego glutenem i produktami mlecznymi. Nie będę się katować dietą, bo to nie ma sensu najwyraźniej u mnie. A i idę sobie załatwić na czarnym rynku dragi. Czas znaleźć nowego dilera i dorzucić nowe tabsy ze sterydkiem :p

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Super wiadomość :*:* gratulacje <3

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:

Gratuluję!!! Rośnijcie zdrowo <3

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super, gratulacje!!

Morwa, szkoda, że tarczyca tak nawywijała :/

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania pieknie!! gratulacje!!
    Morwa to faktycznie sie popsuło wszystko :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Super :)
    Morwa nowe dragi nowe szanse nowe doznania sama radość :( a serio to niech się ta tarczyca bierze do roboty! Postrasz ja może jakąś operacją czy cus ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 15:52

Ania-nowa, Morwa lubią tę wiadomość

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko kochane. Zaginęła ale już jestem. W skrocie w zeszłym tyg wygrzebalalm sobie gluta ala twarożek (sorry za dosadnosc) a ja jako panika oczywiście do gina mugiem. Zatem za godz wskakuje na helikopter i robie przegląd podwozia. Nic poza twarozkiem który trwał raptem 3 dni mi nie dolega. Dziwoty. Laski z innego wątku twierdzą że to nie grzybek.

Zobaczymy co wyrocznia powie jak na złość macica przestała pluć podejrzanym sluzem jak tylko ustaliłam wityze :#)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Bosko!!!! Ja ide w srode.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula wrote:
    Ania Bosko!!!! Ja ide w srode.
    Trzymam kciuki!!:*Ja mam w środę wizytę.

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Siemanko kochane. Zaginęła ale już jestem. W skrocie w zeszłym tyg wygrzebalalm sobie gluta ala twarożek (sorry za dosadnosc) a ja jako panika oczywiście do gina mugiem. Zatem za godz wskakuje na helikopter i robie przegląd podwozia. Nic poza twarozkiem który trwał raptem 3 dni mi nie dolega. Dziwoty. Laski z innego wątku twierdzą że to nie grzybek.

Zobaczymy co wyrocznia powie jak na złość macica przestała pluć podejrzanym sluzem jak tylko ustaliłam wityze :#)

Kurcze mi się wydaje ze to (z opisu) drożdżyca, więc jakby nie patrzeć grzybek...
    Kilka lat temu pobiegłam z czymś takim do gina i z wywiadu który zrobił wyszło na to że używałam za dużo płynu do higieny intymnej i zbyt często bo właściwie po każdej wizycie w wc- taki mój mały fetysz.... ;) wypłukałam naturalną florę, teraz zachowuję się prawie normalnie i nie robię takich rzeczy ;)

Ed. Ania wspaniałe wieści gratuluję, rośnijcie zdrowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:37

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Kurcze mi się wydaje ze to (z opisu) drożdżyca, więc jakby nie patrzeć grzybek...
    Kilka lat temu pobiegłam z czymś takim do gina i z wywiadu który zrobił wyszło na to że używałam za dużo płynu do higieny intymnej i zbyt często bo właściwie po każdej wizycie w wc- taki mój mały fetysz.... ;) wypłukałam naturalną florę, teraz zachowuję się prawie normalnie i nie robię takich rzeczy ;)

Ale bez innych objawów jak ból swędzenie czy pieczenie? Bo ja nic i juz nie wygrzebalalm więcej twarozka

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, popłakałaś się jak typowa ciężarna czy twarda byłaś? ;)

Morwa u mnie medrol w mini dawce 2mg załatwił tarczycę, bg nie pomagało. Skutków ubocznych juz po tygodniu nie miałam, poza ciążą ofkors i tego Ci życzę !

Ed. Literki bo tablet wie lepiej ;)

A startowałem z ft4 na poziomie 1,5% a ostatnio wynik miałam na poziomie 45% ( w ub tyg)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:

Czyli miałaś tak czystą psioche ze z niej jeść można było :D

Kim87 lubi tę wiadomość

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi nie bolało i nie swędziało tylko ten "twarożek" przestraszyłam się okrutnie bo przecież o higienę dbałam bardzo... okazało się że za bardzo ale dostałam maść i przeszło musiałam tylko trochę nawyki zmienić nigdy więcej czegoś takiego nie miałam.
    Spoko przecież masz zaraz wizytę,jeśli dalej coś tam jest to da coś i przejdzie, głowa do góry, czekam na wieści :)

Abby :) kawą plunęłam.
    Tak miałam czyściutką jak łza, twaróg na kg mogłam upłynniać na sernik bez żadnego zarazka ;) świeżutki jak patrzeć. Mogłam dać ogłoszenie :
    Świerzy twaróg na sernik z czystej psiochy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:56

Kim87, _Abby_, VillemoVilo lubią tę wiadomość

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Nic mi nie bolało i nie swędziało tylko ten "twarożek" przestraszyłam się okrutnie bo przecież o higienę dbałam bardzo... okazało się że za bardzo ale dostałam maść i przeszło musiałam tylko trochę nawyki zmienić nigdy więcej czegoś takiego nie miałam.
    Spoko przecież masz zaraz wizytę,jeśli dalej coś tam jest to da coś i przejdzie, głowa do góry, czekam na wieści :)
    Spoko dzięki :) widać to bezobjawowo tez może wystepowac

3jgxflw1867zd36k.png
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ