Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Wyniki tarczycy wyszły ujowe , także tyle. Zbuntowała się pipa jedna.
-
nick nieaktualny
-
No więc tak:)Z usg wychodzi 6t i 2dz, termin na 29 kwiecień
Maluch cały i zdrowy:)Jest♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 14:58
Ania_84, kate55, Kjopa3, Jagah, Madziulla, VillemoVilo, bbee, Corcula, ojejku, Camille87, marzusiax, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:No więc tak:)Z usg wychodzi 6t i 2dz, termin na 29 kwiecień
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Tsh skoczyło, ft4 spadło , ft3 leży i kwiczy(to akurat bez zmian). Przeciwciała podskoczyły mimo diety i zapodawania selenu w solidnych dawkach. No nie lubi mnie ta moja tarczyca
wracam do śmieciowego żarcia opływajacego glutenem i produktami mlecznymi. Nie będę się katować dietą, bo to nie ma sensu najwyraźniej u mnie. A i idę sobie załatwić na czarnym rynku dragi. Czas znaleźć nowego dilera i dorzucić nowe tabsy ze sterydkiem :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:No więc tak:)Z usg wychodzi 6t i 2dz, termin na 29 kwiecień
Morwa nowe dragi nowe szanse nowe doznania sama radośća serio to niech się ta tarczyca bierze do roboty! Postrasz ja może jakąś operacją czy cus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 15:52
Ania-nowa, Morwa lubią tę wiadomość
-
Siemanko kochane. Zaginęła ale już jestem. W skrocie w zeszłym tyg wygrzebalalm sobie gluta ala twarożek (sorry za dosadnosc) a ja jako panika oczywiście do gina mugiem. Zatem za godz wskakuje na helikopter i robie przegląd podwozia. Nic poza twarozkiem który trwał raptem 3 dni mi nie dolega. Dziwoty. Laski z innego wątku twierdzą że to nie grzybek.
Zobaczymy co wyrocznia powie jak na złość macica przestała pluć podejrzanym sluzem jak tylko ustaliłam wityze :#)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Siemanko kochane. Zaginęła ale już jestem. W skrocie w zeszłym tyg wygrzebalalm sobie gluta ala twarożek (sorry za dosadnosc) a ja jako panika oczywiście do gina mugiem. Zatem za godz wskakuje na helikopter i robie przegląd podwozia. Nic poza twarozkiem który trwał raptem 3 dni mi nie dolega. Dziwoty. Laski z innego wątku twierdzą że to nie grzybek.
Zobaczymy co wyrocznia powie jak na złość macica przestała pluć podejrzanym sluzem jak tylko ustaliłam wityze :#)
Kurcze mi się wydaje ze to (z opisu) drożdżyca, więc jakby nie patrzeć grzybek...
Kilka lat temu pobiegłam z czymś takim do gina i z wywiadu który zrobił wyszło na to że używałam za dużo płynu do higieny intymnej i zbyt często bo właściwie po każdej wizycie w wc- taki mój mały fetysz....wypłukałam naturalną florę, teraz zachowuję się prawie normalnie i nie robię takich rzeczy
Ed. Ania wspaniałe wieści gratuluję, rośnijcie zdrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:37
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:Kurcze mi się wydaje ze to (z opisu) drożdżyca, więc jakby nie patrzeć grzybek...
Kilka lat temu pobiegłam z czymś takim do gina i z wywiadu który zrobił wyszło na to że używałam za dużo płynu do higieny intymnej i zbyt często bo właściwie po każdej wizycie w wc- taki mój mały fetysz....wypłukałam naturalną florę, teraz zachowuję się prawie normalnie i nie robię takich rzeczy
Ed. Ania wspaniałe wieści gratuluję, rośnijcie zdrowoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyAnia, popłakałaś się jak typowa ciężarna czy twarda byłaś?
Morwa u mnie medrol w mini dawce 2mg załatwił tarczycę, bg nie pomagało. Skutków ubocznych juz po tygodniu nie miałam, poza ciążą ofkors i tego Ci życzę !
Ed. Literki bo tablet wie lepiej
A startowałem z ft4 na poziomie 1,5% a ostatnio wynik miałam na poziomie 45% ( w ub tyg)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:52
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Kurcze mi się wydaje ze to (z opisu) drożdżyca, więc jakby nie patrzeć grzybek...
Ed. Ania wspaniałe wieści gratuluję, rośnijcie zdrowoKim87 lubi tę wiadomość
-
Nic mi nie bolało i nie swędziało tylko ten "twarożek" przestraszyłam się okrutnie bo przecież o higienę dbałam bardzo... okazało się że za bardzo ale dostałam maść i przeszło musiałam tylko trochę nawyki zmienić nigdy więcej czegoś takiego nie miałam.
Spoko przecież masz zaraz wizytę,jeśli dalej coś tam jest to da coś i przejdzie, głowa do góry, czekam na wieści
Abbykawą plunęłam.
Tak miałam czyściutką jak łza, twaróg na kg mogłam upłynniać na sernik bez żadnego zarazkaświeżutki jak patrzeć. Mogłam dać ogłoszenie :
Świerzy twaróg na sernik z czystej psiochyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:56
Kim87, _Abby_, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:Nic mi nie bolało i nie swędziało tylko ten "twarożek" przestraszyłam się okrutnie bo przecież o higienę dbałam bardzo... okazało się że za bardzo ale dostałam maść i przeszło musiałam tylko trochę nawyki zmienić nigdy więcej czegoś takiego nie miałam.
Spoko przecież masz zaraz wizytę,jeśli dalej coś tam jest to da coś i przejdzie, głowa do góry, czekam na wieściwidać to bezobjawowo tez może wystepowac
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat